Jump to content

Normal

Потребители
 • Posts

  635
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Normal last won the day on October 20 2020

Normal had the most liked content!

Допълнителна информация:

 • Пол
  Мъж
 • Любим играч
  М.Салах

Recent Profile Visitors

14,535 profile views

Normal's Achievements

Growing Scouser

Growing Scouser (4/10)

2.6k

Reputation

 1. https://sporthub.fun/enx/eventinfo/1012751_anthony_joshua_kubrat_pulev/
 2. - Да си припомним какво чудо беше Стиви. Неповторим...
 3. Не го би, а го препика. Такава доминация...
 4. Barcelona and Liverpool reportedly have an agreement requiring the Catalans to pay €100 million (£89 million) extra when signing Reds players before 2020 as part of the Philippe Coutinho deal. According to Paul Joyce of The Times, sporting director Michael Edwards "insisted" on the clause, which made Barcelona "unhappy." Joyce added the clause "has effectively warded off the threat of the Catalan club raiding Anfield in the short term."
 5. Бате к'во стана, копеле к'во стана...
 6. Фабиньо до този момент особено ме радва. Спомням си преди години как тук много хора искахме един дефанзивен халф, който да изгрубява понякога и може да изнася топката/подава напред. Е, честито ни. Да е здрав и без червени картони. Вчера това не беше за жълт. Единствено трябва да изчисти "непременното" влизане в единоборство/шпагат, щото понякога зад него няма кой да го покрие
 7. Courtesy of his assist for Andros Townsend's opener, Crystal Palace's Wilfried Zaha registered a goal involvement for the first time in his last 14 Premier League games. И въпреки това... Съмнявам се, че можем да си позволим да купим резерва за 70мил., а и Заха не е луд да иде в отбор, в който ще стои скамейка. Тва да не е мързеланкото Бербо.
 8. На чие място ще играе за тия пари? Несериозно е това... На Роджърс глупостите - някой като направи добър мач срещу нас, купуваме го.
 9. Е тва някой позна ли го
 10. Фюри бие, прочетохте го тук.
 11. https://www.youtube.com/watch?v=nUgCC7GzdL0 - highlights Xherdan Shaqiri vs Belgium (5-2) 87% passing 4 chances created - most for Switzerland 2 assists 6/6 dribbles - most on the pitch 2 interceptions Скромно...
 12. Колеги, това са мускули, не мазнини. Такава му е структурата. А и за дебелини да не говорим, Фирмино миналото лято се беше поналял, две седмици по-късно пълнеше кошницата на врага. И да сравняваме Салах с Шакири е некоректно. Единият е topscorer, другият идва като опция Б на когото и да било в предни позиции. Няма как Шакири да е на нивото на Салах и надали някой се заблуждава, че някога ще бъде. Така или иначе предпочитам Шакири в предни позиции за купите, когато другите ще почиват, отколкото скаузър звездите, които все са обещаващи таланти и накрая завършват във втора-трета дивизия.
 13. 13 милиона, бате, аз такъв трансфер в Англия скоро не съм виждал. Играч за ротация, който всеки момент можем да продадем на печалба, само защото го продава колосът Ливърпул. No brainer от всяка гледна точка.
 14. Прави ми впечатление, че Клоп се фокусира върху играчи с висок процент успешни дрибъли, рязко обръщане и демараж. На български - играчи, които могат да преминат с лекота персоналния си пазач. По този начин друг играч отива да "бие" и се получава числено превъзходство и разместване в слоевете на защитата. Роджърс, например, се опитваше да постигне същия ефект, но чрез бързи и чести подавания. Вторият подход значително забавя играта, а Хендерсън е типичен неин представител. Ако не тръгнат подаванията в дясно, връща се към Хендо и тръгват в ляво, което при една сгъстена и близо до вратата си защита, водеше до безкрайно ритане на топката и никаква продуктивност. Спомням си мачове с по 600 паса срещу 100 и падаме. Идеята на Клоп е различна, далеч по-директен футбол, в известна степен рисков, но при наличие на правилните изпълнители, със сигурност по-успешен. В този ред на мисли, трансферът на Фабиньо за мен е от най-голямо значение. Защо? Той внася баланс. Кейта и евентуалният Фекир са играчи, които обожават да напредват с дрибъл. Но все някой трябва да покрива и отзад срещу контраатака, тъй като дрибълът не винаги е успешен. ЦЗтата към момента се зорят, а Хендо няма необходимата скорост, него не го финтират, а го разминават. Та, да обобщя. Цялостната идея на Клоп (поне както я разбирам аз) към момента е отлична - атрактивен, атакуващ футбол, но не и безразсъден. За мен Хендо няма да има място в титулярния състав, предполагам и Милнър. Джини и Окс - в зависимост от представянето. Все пак, държа си на централен защитник този трансферен прозорец. Срамота е да стигаме до Клаван да играе ЦЗ в ШЛ. Той трябва да се появява само за купите. Една контузия на ВВД ще е огромен проблем, да не дава Господ. И като споменах контузия, вярно, необходим е човек, който да замества Фирмино, но лично аз считам, че към момента такъв играч няма. Дори и да има, никога няма да дойде в отбор с идеята да е скамейка. Фирмино за мен е твърд титуляр и надали човек с подобни качества ще дойде да си чака реда. Слава Богу, "Боби" има организъм като на Суарез и издържа на всичкото ритане. Все пак, измори ли се, нямаме равностойна замяна...., а може би той просто е твърде добър и специфичен.... Пожелавам си Фекир и централен защитник. Вратар ако дойде, ще съм щастлив, разбира се. Поздравявам ръководството, че показват готовност да купят качество и работят бързо.
×
×
 • Create New...