Jump to content

ReD_Gerrard

Forum Manager
  • Брой теми

    4371
  • Joined

  • Последно видян

  • Спечелени дни

    56

Everything posted by ReD_Gerrard

  1. Разбирам да се съмнявате в Далглиш при втория му престой, разбирам да се съмнявате в Роджърс, ама да се имате за по-големи разбирачи от Клоп, че видиш ли избирал Хендерсън в стартовите 11 само заради красивите му мигли... Да не говорим, че таз година се навършват 10 години от една загубена титла, която изгубихме повече заради липсата на Хендерсън в ключови моменти, отколкото в подхлъзването на един друг велик капитан. Ама айде, нека е лимитиран.
  2. https://fb.watch/qAsgJeJwpa/ Бен Фостър и Том Клевърли коментират Хендерсън и влиянието му върху отбора на Ливърпул. Основната тема на разговора е комуникацията, която футболистите имат помежду си по време на мач, и че феновете я подценяват. Дават за пример мач срещу Ливърпул, когато са били част от Уотфорд, паднали са 5:0 и в съблекалнята след мача всички са разговаряли за ролята на Хендерсън "Уау, той е толкова важен за този отбор. Той е като мениджър на игрището". Коментират факта, че дори Мане и Салах се обръщат към него за съвет и помощ и отбелязват, че не е лесно да си извоюваш ролята на лидер сред такива суперзвезди. Хендерсън е успял да спечели уважението им, но на глобално ниво във футбола това се случва все по-рядко.
  3. В Италия са наказали съдията на снощния мач Лацио - Милан да не свири цял месец заради грешни отсъждания, като наказанието вероятно ще бъде удължено. Ако така процедираха и във ВЛ нямаше да им останат съдии да свирят мачовете. Но от друга страна това е и причината италиански рефери да бъдат избирани за полуфинали и финали в Шампионската лига. А аз от Клатънбърг насам не се сещам английски рефер да е прокопсал в Европа.
  4. Линдерс има crazy eyes. Нямам му доверие за мениджър
  5. Не съм го слушал, ама ако верно е почнал така да плещи, явно съвсем е изкукуригал. Добре, че Врачев беше коментатор, иначе словесните клизми на Боби нямаше да ги изтрая.
  6. Търсиш под вола теле, защото ни бъркаш с феновете на един друг клуб, за които е типично да си освиркват легендите.
  7. Грешката е твоя, защото пълното име на отбора, от който е тръгнал Алонсо, е “Реал Сосиедад”, а не “Реал”. Единственият “Реал”, в който е играл Алонсо, е мадридският. Очевидно ти това не го знаеше и не си го признаваш.
  8. ОтборЪТ на Сан Себастиан се наричА "Реал Сосиедад".
  9. Айде, важни трансфери ни чакат това лято
  10. Ние като бяхме 20 години назад с титлите ни се подиграваха, а сега Арсеналите минават много метър. Тази година бива да им устроим един юбилей
  11. Конкретно за Хендерсън и за другите футболисти казаха със сигурност, че трябва да изкарат поне две години там, за да не плащат данъци. Хендерсън до сега не е плащал никакви и ще трябва да връща.
  12. Тази година са се извинявали два пъти за грешка в наша вреда и два пъти за грешка в полза на Сити. Някой да ме поправи, ако греша.
  13. Тия Манюре са толкова зле, че нема на къде
  14. Така се прави. Да няма да си вземе някоя пенсионерка като Макрон.
  15. Поне всички трансфери, в които сме участвали, са успешни за нас
  16. Той щото в Египет само със снежни топки е играл
  17. Люис Хамилтън е станал сър
  18. Тоя пост ма кара да изтегля Football Manager Рабио имам чувството че всеки сезон му изтича договорът. Иначе, освен Мбапе, Желински също прави впечатление. Навремето Клоп много го искаше.
  19. Гледам го същият грозник свири сега Уулвс - Челси.
  20. По-предвидими двойки на осминафинал надали някога е имало.
  21. Да де, 21-ва година бяхме напът да изхвърчим от топ 4, но хванахме последния влак. Мисълта ми беше, че не можем да мислим за твърд топ 3. А в нападение - Евентуалното напускане на Салах и търсенето на негов заместник го броя за ребилд заради огромново влияние, което Салах има върху играта и отбора като цяло. А това, че имаме 5 топ нападателя - не съм съгласен. За мен Диас и Нунес имат потенциал, но все още не бих ги окачествил като топ-топ, какъвто е Салах.
  22. Само да напомня, че последните три сезона два пъти завършихме извън 4-ката А имаме тепърва да правим ребилд и в защита и в нападение. Каквото можем, трябва да спечелим този сезон, защото за следващия сезон не се знае каква мъка ще е пак. То за след Нова година не знаем какво ще става, пък какво остава за след 12 месеца.
×
×
  • Създай ново...