Jump to content

stenmark

Потребители
  • Брой теми

    898
  • Joined

  • Последно видян

  • Спечелени дни

    2

Everything posted by stenmark

  1. Амбрамат и някой защитник от техните/добре се представиха на световното/,Райс,Зиеш,Кудус и Моунт и някой за десен бег.Продажба на Салах,Матип,Джоунс и Гомес.По честа ротация на вратарите за да не изпуснем Келехър.И това всичко изобщо няма да е голяма сума.
  2. Първо за много години на всички и Ви пожелавам много здраве да се наслаждавате и на любимия си отбор.А сега относно Мане,за мен той е моя любимец.Не само на стадиона ,но и извън него.Днес е потвърждение на моето впечатление с подаръка който получи от Вайналдум/телефон/,нещо което е семки за нас.Но той си стои с счупения екран и не му пука/не че няма пари да си купи/.
  3. Да но се пише че Челси щели да предложат още януари 100 мил панди за Санчо.Не вярвам да се надцакваме с тях ако това се случи.
  4. При наличието на Рахим в неговият отбор с качества за Аскер и да плюе по Мане е меко казано нагло.
  5. Това за Суарес ми се струва доста несериозно.Ако някой щяха да връщат може би щеше да е Коутиньо.Това естествено е моя логика.И аз не мога да си обясня как когато имахме най-сериозни приходи не осъществихме нито един сериозен трансфер.
  6. Ами защо да е хейт.Честно аз специално исках да гледам мача как играе заедно с Ван Дайк.Ами излиза че малкия има още бая фурни с хляб да хапне до като стане звездата за която го представят.
  7. Има и нещо друго.Като няма сериозна конкуренция е нормално да има отпускане.Ето например Салах.Играта му в мача срещу Барселона бе коренно различна от другите.Аз толкова борбен не съм го виждал за първенството. Друго си е да знаеш че някой чака да влезе на твоето място.За съжаление Ориги не е такъв профил футболист.Вярно головете му с Евертън и Нюкасъл донесоха много радост сред феновете.Ще видим какво мисли Клоп.
  8. Не ми се спори но този финт с обръщането колко пъти му се получи този сезон.За справка ако искаш даже изгледай последния мач. Всеки с мнението.Аз съм му фен и се радвам че играе в нашия отбор
  9. Не знам от къде тръгва това негодувание срещу Мане,но за мен той си остава най- острия и борбен футболист. Сугурно повечето го сравняват със Салах,но ако е така колко пъти в мача Салах не му се получава.Опит за финт или да подаде и после следва нищо.Съмнявам се да е по малко неефективен Мане спрямо него. Миналия сезон Салах вкарваше страхотни голове,докато тоя може би вкарва по решителни.Дани са ни живи и здрави че ако ги нямаше щяхме да сме на съвсем друго място в класирането.
  10. Това че Клоп ако не вземе играча който иска не пожелава друг са наши предположения заради Ван Дайк.За Салах се чу че не е първия избор.Може и да не е така,но само той си знае.Само една вметка да направя.Всички ли са убедени че Салах,Мане и Фирмино ше запазят формата си и другия сезон.И дали пак ще мине без контузии,осонено Салах.Това го пиша защото не само на финала се видя че сме коренно различен отбор като не е Салах между тях или опазен.За мен задължителни са вратар,зашитник,атакуващ полузащитник,крило и нападател.Даже бих казал че ние в момента нямаме нападател/без да обиждам Ингс, а още по малко Стъридж/
  11. Ето това е наистина добро решение.Ние реално нямаме резерва там.Няма нужда Милнър да го замества.Е друга тема е дали Хектор ще е съгласен на втора цигулка.
  12. Аз си.мисля че точно последната година се промени всичко.Отбора с това че достигна на финала за ШЛ беше черешката на тортата.Честно чувството че ни свързват с Облак и други подобни имена е гъдел за душата.Клоп наистина може да създаде уникален отбор за години напред .
  13. Гентацу прав си единствено пе само може да гледаме и да добавя,коментираме без особена тежест.Само че за дългосрочния план не съм съгласен.Никой не е излезнал и да каже борим се за титлата или купа примерно.Клоп каза дайте 4 години и щв ви направя шампиони.Да ама няма да стане.И не защото съм врачка,а защото той дори купа не е спечелил а какво остава за шампиони.Няма манталитет тоя отбор и нужните играчи за това.Това го показват резултатите.Колко пъти се случва да бием отбор от челото и после да се оакаме с някой от дъното.Трансферната ни политика е да се развиват играчи които генерират приходи за нови и т.н.
  14. Хендерсън е бедствие което не спира да бошува в Ливърпул.Просто не мога да повярвам как не можем да го потулим.Не стига че му липсват футболни качества ами даже ни е капитан.Беше даден пример с мачове в който е в състава и без как са завършили .Колкото и да не съм привърженик на статистиката тука е в десятката.
  15. Аз не мисля че американците са виновни че няма покупки.Клоп си е човека за тези неща.Видя се че като не може да вземе играчите които иска и не проявява никакъв интерес към други.А Лемар беше заместник на Коу,но явно бразилчето ще остане.Всеки мениджър си е чешит в някое направление.Все пак силния характер не е само в една насока.
  16. Аз може би съм един от малкото които харесват АОЧ но силно се надявах на Лемар. Разочарован съм понеже исках някое име да дойде при нас.Пише за зимата ,ама се съмнявам да има тогава трансфери.То лятото не ни стигна времето а зимата ли.
  17. Аз сигурно както и други прежалихме Суарес а него ще го забравя на другия ден.Нямам обяснение как го изкараха егати и звездата с 10 мача в годината. Нима някой си мисли че ако остане ще се раздаде. Никога няма да стане и съм готов да се обзаложа с който иска. Заради неговия мокър сън и ината на Клоп целия ни ТП беше по зле и от турските сериали.
  18. Филм ама по действителен случай.
  19. Те са полудели.Търсим най- евтиното а сега почваме да даваме пък високи заплати. Нещо сбъркано има.
  20. Ами аз мисля да му пожелая късмет.Само ние може да спечелим от този факт.Барса не е лъжица за неговата уста.С тия 7/8 мача на сезон не знам как ще е.Той не е Суарес.
  21. Ами много е възможно ума му да е другаде.Да не би да е първия който се е контузил. Не е нормално да играе така сякаш е някой друг.Под всякаква критика са отиграванията му.Ако лятото замине за Барселона,това да ние е за урок.
  22. Ами не знам но нека бъдем честни че не повлия по никъкав начин за двата финала които играхме миналата година.И нещо друго което прави впечатление че още го няма това постояннство.И сега не е във форма и това веднага оказва влияние на отбора.
  23. Има нещо което се казва презумция А ние винаги търсим да оправяме последствията.
  24. Е ..специално за Ериксен навремето когато имаше слухове че го искаме тука се надигна такъв вой.
  25. Има и една друга страхотна логика.Как така този страхотен футболен талант нито един сериозен отбор не прояви интерес да го купи.Млад е ,бъдещето е пред него.
×
×
  • Създай ново...