Jump to content

oZZy

Потребители
 • Posts

  2,554
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Допълнителна информация:

 • Любим играч
  С.Мане

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

oZZy's Achievements

Advanced Scouser

Advanced Scouser (6/10)

 1. Аз мога да споделя за такъв случай с познат, който си поръчваше само вода, и като я изпиеше и идваше сервитьорката да го пита дали ще иска още нещо (защото ние си засядахме за дълго по кафетата), моя човек отговаряше: " Е сега да се наливам ли?"... та и ние сме така с халфовете примерно...
 2. Много пъти съм казвал, че във форума не разбират от халфове (още отдавна по време на споровете за Лукас, за Джини след това и т.н), но ти явно си изключение. Поздравление за мнението, на 100% съм съгласен с всичко, което си написал. @Stojkica надали е, все пак смята че Хендо е много по-голям от Б.Силва, но Родри е наистина много добър халф, както и Бускетс преди време, който си спомням, че беше също много осмиван тук във форума.
 3. Аз броя ШЛ+първенство, другото не ме интересува. Тоест ние с 25, те с 23.
 4. Това се казва ехидна усмивка…;)
 5. И тоя на каква позиция играе? Крило ли е или в средата?
 6. На тази олимпиада има ли някой от нашите с шанс за медал?
 7. Е то вместо Риера трябваше да бъде Шимао или Давид Силва (на Клоп любимия футболист), ама пари нямаше. И Риера, и Бабел, и имаше един Марк Гонзалес, Рафата така и не успя да намери читаво крило.
 8. ДеБройне ми е като Минамино….
 9. Интересно и тоя и Хамес защо се скараха с Рафата. Той Хамес още от времето в Реал де, но едно време при нас не мога да се сетя дали е имало такива случаи. Примерно при Клоп си имаше Сако и Балотели.
 10. Ами явно му е излизал мача и не е искал да си разваля залога.... Къде ги дават мачовете иначе?
 11. 30 годишен пише, че е тоя и струва толкова пари, а не съм го чувал даже. Тогава Мане поне 60млн трябва да е. Да го пробваме за Нюкасъл лятото.
 12. Ама гаранция за неуспех е като не харчиш…
×
×
 • Create New...