Jump to content

Drenski

Потребители
  • Брой теми

    3120
  • Joined

  • Последно видян

  • Спечелени дни

    93

Постове posted by Drenski

  1. Като не вкараш два, накрая ще трепериш. Имаше дузпа на Алисон срещу Ингс и добре, че съдията не я даде. Защото дузпата за Сити беше смешна. Втората дузпа за Челси сега я видях, мноого насилено присъждане, макар че защитникът чукна крака на Рюдигер. 

  2. След пропуска на Жота си казах - Щом това не влезе, няма да вкараме в този мач. И когато Ориги ме опроверга, изригнах.

    Преди време се говореше, че имаме интерес към Адама Траоре. В студиото преди мача Ноизи каза, че пак се говорело това. Викам да го взимаме на 1 януари, ще ни пасне идеално. Говорят, че нямал достатъчно акъл, намал техника. Ама той е звяр, без фал не можеш да го спреш. Отнесе дори и ВВД.
    Ясно, че няма да го вземем и няма да вземем нападател на 1 януари, ама без Салах и без Мане през януари изобщо не виждам как може да се борим за титлата. Дори и двамата да останат за мача с Челси.

     

  3. Евертъните винаги играят наточено и грубо срещу нас на техния стадион. Миналия сезон Пикфорд извади от строа ВВД и Тиаго го контузиха в същия мач. Преди 2-3 години Хендерсън ли беше или някой друг от важните ни играчи също го пратиха за дълго в лазарета. От това ме е страх, иначе с футболни аргументи би трябвало да ги бием. 

  4. И още нещо. Миналата година Клоп не взе централен защитник, Гомез, ВВД и чупливия Матип бяха извън строя, което го накара на пожар да взима, каквото се намира на пазара. Преди това мъчеше Фабиньо на пъоста и загубихме сума точки по тази причина. 

    Сега не взе заместник на Джини и съдбата започва да вади един по един халфовете ни. А по принцип в халфовата линия трябва да имаш най-дълта скамейка. Той беше решил да интегрира пълноценно Елиот и Къртис, но те излязоха от строя. А и нито един от двамата не е силен в защитната част. Минамино си е нападател.  
    Ще видим днес как е разпределил ролите на тримата, но не ми харесват нещата.  

  5. Фабиньо къде е? Фирмино ще помага на халфовата линия, това ясно. Жота покрива повече терен от Мане, според мен това е логиката. Конате титуляр, май за първи път във Висшата лига. Не знам каква е целта, но Клоп знае. 

    При Юнайтед никакви изненади в състава, макар че очаквах да пусне Погба. Съставът им на пръв поглед изглежда балансиран. 

  6. 5 minutes ago, Bellamy said:

    От два дни мисля и говора само за дербито между Юнайтед и Ливърпул  и жена ми ми вика, че обичам повече Ливърпул от нея ... Аз като се замисля май обичам повече и Юнайтед от нея 

    😄 😄 😄

    Имах един началник, който беше левскар и казваше - Аз жена ми не мразя толкова, колкото мразя ЦСКА. 

    А ти ако обичаш Юнайтед повече от нея, направо си записвайте час за семейна консултация. 

    Снощи си мислех кой ли ще е съдията и си викам - няма начин да не е Антъни Тейлър. Отварям сега форума - познал съм. Този е гадина. Той ще свири няколко спорни, но безобидни положения в наша полза за баланс. И после, когато някоя решаваща дузпа или засада е спорна, ще я свири в полза на онези.

    Във всеки наш мач поне веднъж дълъг пас намира някой от чуждите нападатели между нашите двама централни защитници. И тогава идва ред на магиите на Али. И сега ще е така. Затова Алисон да си плюе здраво на ръкавиците.
    Клоп вярно играе предпазливо срещу тях особено на ОТ. Сега е моментът да реши, че нула точки е лошо, но и едната точка в сегашния момент не е кой знае колко по-добре. И да бъдем по-смели, но не неразумни.

     Трима контузени имаме. И тримата са халфове. И реално имаме трима боеспособни за центъра на терана Фабиньо, Милнър и Хендо. Кейта продължава да разочарова въпреки гола му срещу Атлетико. А Оле със сигурност ще започне с Погба, който зависи с коя част на тялото ше е станал тази сутрин. Когато има ден, става много опасен. 

    Имам два чифта очила. Едните съм ги обявил за късметлийски. Срещу Сити ги сложих през второто полувреме и играта ни тръгна. Така че Клоп ще започне с Мили, Хендо и Фабиньо, а аз ще започна мача с късметлийските очила. 


     

     

  7. 19 minutes ago, Taipan said:

    абе, не е много браво на Брендо...сега мангалите като сложат Зидан или Конте тренер на този отбор и ... още един претендент за 1-вото място! Май Х-са щеше да е по-добре за нас , щото Оле-то оставаше 🤔

    Дори и да сложат Зидан или Конте, то не става от днес за утре. Ще им трябва време да си наложат идеите и свои стил. Тухел беше изключение - дошъл и отборът веднага заиграл - но това не може да се случи всеки ден, с всеки отбор и треньор. Исках Оле да стои дълго, но нямам и нищо против да го уволним другата неделя. 
    Ако сега сменята Оле, който и  треньор да докарат, те няма да са шампиони този сезон. 

    Преди години хотелът ми в Лондон беше близо да  стария стадион на Брентфорд. Беше малко мизерно стадионче. Тогава не можех и да си помисля, че един ден този отбор ще играе във Висшата лига. 

     

  8. Днес на два пъти имаше оргазъм - при гола на Салах и при гола на Варди, след като Лестър тръгна от центъра.

    Когато влизаше Айозе Перес, имах предчувствие, че ще направи нещо и той бутна страхотна топка към Варди. 

    А нашият мач си беше приятно забавление. Хендо не е във форма, но това е нормално след контузията. Пък и всеки играч има период на спадове. Фирмино дълго време не беше добре, има признаци, че сега тръгвва пак нагоре. Жота в момента не е в миналогодишната си форма. Мане изкара дълъг спад. 

     

  9. 20 hours ago, Stojkica said:

    Най-лошият вариант от този мач. Ако Сити ни бият на Анфийлд другата седмица са на 99,99% шампиони.

    Чакай, не бързай. Обикновено по време на кръг чета покритието на мачовете в сайта на Би Би Си, където пускат и по някое мнение на феновете. Вчера един от тях беше написал, че лошото на социалните мрежи е, че там феновете започват още през септември да обявяват кой ще е новият шампион. Ще речеш, че този англичанин чете българския форум на Ливърпул 🙂 

    На мен мачът със Сити ми се привижда хикс. 

  10. В изречението, че новак ни е вкарал три гола, ключово е три гола, а не новак. Никой отбор, нито Сити, нито Челси, трябва да ни вкарват три гола. Един допуснат гол в 5 кръга и сега изведнъж три. Ще го отдам, че просто защитата ни вчера имаше лош ден. Вкл. Алисон, който друг път поне в една от тези ситуации щеше да се намеси успешно. 

    А това, че Брентфорд са новаци в момента е дори плюс за тях, защото те в момента преживяват подема на новака. 
    Подобно на Лийдс миналия сезон и на други новаци в предните години. Притеснен съм Лийдс да не изпадне, защото са от големите английски клубове и мястото им е в елита. 

  11. Гледах олимпиадата, почивах си от футбол и не следях трансферните клюки. Ама то е нямало и какво да се следи.
    Започваме сезона с тесен състав и това никак не ми харесва. Дори Харви Елиът да се впише пълноценно. Дори Таки да се впише пълноценно, което вярвам, че може да стане. Дори Кейта най-после да стане този Кейта, който очаквахме да бъде - това пък не го вярвам - пак са ни малко футболистите за цял сезон на 4 фронта. Пак на пейката ще сядат някакви хора, които са там, само за да попълнят бройката до 18. 

    Дано не съм прав. И дано днеска започнем с летящ старта, както гледам, че Манго направиха. Те не играят лошо, но Лийдс са безобразно слаби. Според мен ще попаднат в кризата на втория сезон. 

     

×
×
  • Създай ново...