Jump to content

kibo1992

Потребители
 • Posts

  1,046
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

kibo1992 last won the day on December 6 2022

kibo1992 had the most liked content!

About kibo1992

 • Birthday 08/06/1998

Допълнителна информация:

 • Пол
  Мъж
 • Любим играч
  Т.А.Арнолд

Recent Profile Visitors

10,803 profile views

kibo1992's Achievements

Rising Scouser

Rising Scouser (5/10)

2.3k

Reputation

 1. Мен това е нещото, което най-много ме ядосва. Да може да флопнат половината, които ги вземат сега, но показват амбиция и желание да направят нещо, а ние "нямаме пари" и чакаме " точният играч" Сега ще почне да се говори как имаме 200-300 милиона за лятото, обаче няма да се класираме за ШЛ и изведнъж няма да има пари пак и така.
 2. Официално Челси взеха Енцо, а ние чакаме лятото да вземем Боби Декордова Рийд и Сандър Берге.
 3. Няма да влизам е туитър до края на джама, че само се нервя, все някой купува някой. Ей ся Челси пак удрят с Енцо за 120м.
 4. | “I think it’s [Mason Mount to Liverpool] one to definitely keep an eye on. If there was an opportunity there, I think Liverpool would do it.” [@neiljonesgoal for @TheRedmenTV] Не го харесвам много, но на мен ми изглежда като типичен футболист за Клоп. Нещо като Джини, но по атакуващ.
 5. Сити е най-добре да станат, защото никой няма да го бърка, а и никой не познава техен фен.
 6. Не вярвам какво видяха очите ми, скандален гол. Няма и 1 месец от както Уеб стана шеф на съдиите и вече си личи. А господин тап-ип мърчант пак го нямаше на терена.
 7. Мислех, че няма по слаби от нас, но си пуснах мача на Челси и видях, че има накъде по-зле да става.
 8. Как може всеки път ние като сме зле и Сити са доста под нивото си. Tия Арсенал сега ако наистина спечелят ВЛ с под 90 точки просто ще съм без думи... Може и малко смешно да звучи ама Халанд ги направи по-слаби според мен. Той ако не вкара гол е тотално безполезен.
 9. Това го разбирам като - Топ целта ни от 2 години отива в Реал
 10. Че то има ли такива още? Освен платените тролове в тиутър?
 11. Jamie Carragher: “If Liverpool think they can get top four without signing a midfielder… they’ve got absolutely no chance Карата явно и той не разбира от футбол, не знае, че имаме прекрасни халфове и няма нужда от трансфери.
 12. Пеле е починал днес.. Бог да го прости.. Никога не съм го гледал, само от дядо ми съм слушал за него и как е бил най-великият футболист в света.
 13. Аз също смятам, че 120м за Енцо са твърде много. Нека вземем Амрабат или Кайседо сега за 30/35м и да пазим големите пари лятото за Джуд.
 14. На клубно ниво за 19 мача има 12 гола и 14 асиста. Като статистика изглежда много добре.
×
×
 • Create New...