Jump to content

kibo1992

Потребители
  • Брой теми

    1338
  • Joined

  • Последно видян

  • Спечелени дни

    6

Everything posted by kibo1992

  1. Кармата е много хубаво нещо
  2. Някой знае ли от къде мога да взема билети за Цървена звезда Ман сити Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Влязох за момент в туътър след дузпата на Кейседо, нещо страшно е там
  4. Сега Фоден ще направи сезона на живота си и ще компенсира липсата на КДБ.
  5. Как ви се струва новото правило за засадите?
  6. И Марез също и ние все чакаме да станат по слаби някой като се махне при тях ама нещо все не става.
  7. Да бе ама това оправдава ли ги, че са расисти?
  8. Да само че преди това секция от техните фенове скандираха - "маймуна". Той, че е леке няма спор ама и там феновете прекаляват.
  9. Така е, хората знаят какво искат, вадят парите и купуват. Ето за 2 лета събраха халфова линия за 10 години напред. Ние все тънката да минем и все чакаме правилният, пък той все отива в друг отбор
  10. Сега трябва да се правим на изненадани.
  11. Фабрициото постна, че Тухел се е съгласил с Байерн и май само се чака да уволнят Нагелсман.
  12. Факт. Замина си средата на сезона и то в Челси, такива не ги уважавам аз.
  13. Тоя Джо Джоунс е пълна машина, респект. 3 години не е бил на ринга, вдигнал е бая килограми и приключи опонента доста бързо. Най са ми любими феновете на Кабиб, където подскачат в коментарите и обясняват как Кабиб щял да бие Джоунс
  14. Roberto Firmino has offers from Premier league clubs but has vowed that he loves #LFC and doesn’t want to play for another English club.
  15. Те Юнайтед са отбора изхарчил най-много пари последните 10 години ама техните фенове пак реват. Ей го това лято Антъни 100м, Каземиро 70м, Мартинез 60 и Маласиа 15 и без да гледам съм сигурен, че първите двама са и на тежки заплати, така че при тях няма да се промени нищо. Нет спенда за лятото им е 205м, а нашия 4 Ние кога можем да се представим такива пари освен ако не продаден половината отбор?
  16. Общо взето само вратарският пост сме перфектни. В защита трябва да се купи лятото 1 ЦЗ и да се надяваме Конате да не се контузва. Робо и Коцето могат да изкарат още време. За десният бек дано тоя Рамзи се появи догодина, че и там вече е леш. В средата не ми се коментира. Имаме 1 човек, който цъка ама е на 32 и едно младо момче(2004), което за сега показва потенциал. Всичко друго е под нивото на отбор като Ливърпул. Лятото и зимата трябва да се вземат 5 халфа общо. В атака за сега едно дясно крило(с ляв крак) ни трябва освен Салах. Около 7 нови футболиста ни трябват за да заприличаме на отбор отново, поне да започнат пак да пресират, а не да се разхождат по терена, но и доста хора трябва да се разкарат. Проблема е, че хората, които трябва да се махнат половината няма да се продадат, а ще им свършат договорите и ще си заминат без пари. Всичко това трябва да стане макс за 2 трансферни прозореца, за да имаме шанс да се върнем в битките за титли, но с ФСГ просто няма как да стане.
  17. Мен това е нещото, което най-много ме ядосва. Да може да флопнат половината, които ги вземат сега, но показват амбиция и желание да направят нещо, а ние "нямаме пари" и чакаме " точният играч" Сега ще почне да се говори как имаме 200-300 милиона за лятото, обаче няма да се класираме за ШЛ и изведнъж няма да има пари пак и така.
  18. Официално Челси взеха Енцо, а ние чакаме лятото да вземем Боби Декордова Рийд и Сандър Берге.
  19. Няма да влизам е туитър до края на джама, че само се нервя, все някой купува някой. Ей ся Челси пак удрят с Енцо за 120м.
  20. Пеле е починал днес.. Бог да го прости.. Никога не съм го гледал, само от дядо ми съм слушал за него и как е бил най-великият футболист в света.
  21. Може и да ги бие ама като футболист е по близо до Крауч от колкото тия 6тимата на снимката горе.
  22. Астън Мартин също са надминали бюджета ама не виждам при тях да има ефект и Ферари преди няколко години имаха някаква измама с горивото.
  23. Макс подобри рекорда на Шумахер и Фетел за победи в един сезон. Те са с по 13, а вчера Макс направи 14тата си. Този сезон беше тотална доминация от РБ. Само феновете на Мерцедес не го харесват.
×
×
  • Създай ново...