Jump to content

kibo1992

Потребители
  • Брой теми

    1341
  • Joined

  • Последно видян

  • Спечелени дни

    6

Постове posted by kibo1992

  1. От 3 месеца говоря на приятели, че Сити си оставят фаворите, те такива мачове в края не правят, а напротив точно сега са в най-добра форма. Дано Реал ги спре в ШЛ, че вече виждам 2ри пореден требъл. 

  2. 9 hours ago, poolbg said:

    Сити ако продадат Бернардо и Гюндоган се отслабват зверски и ще се шокирам ако без тея 2 мата вдигнат титлата.

    И Марез също и ние все чакаме да станат по слаби някой като се махне при тях ама нещо все не става. 😄 

  3. Така е, хората знаят какво искат, вадят парите и купуват. Ето за 2 лета събраха халфова линия за 10 години напред. Ние все тънката да минем и все чакаме правилният, пък той все отива в друг отбор 🤐

  4. Тоя Джо Джоунс е пълна машина, респект. 3 години не е бил на ринга, вдигнал е бая килограми и приключи опонента доста бързо. 

    Най са ми любими феновете на Кабиб, където подскачат в коментарите и обясняват как Кабиб щял да бие Джоунс 🤣

  5. Те Юнайтед са отбора изхарчил най-много пари последните 10 години ама техните фенове пак реват. 

    Ей го това лято Антъни 100м, Каземиро 70м, Мартинез 60 и Маласиа 15 и без да гледам съм сигурен, че първите двама са и на тежки заплати, така че при тях няма да се промени нищо. Нет спенда за лятото им е 205м, а нашия 4 🤣🤣🤣

    Ние кога можем да се представим такива пари освен ако не продаден половината отбор?

  6. Общо взето само вратарският пост сме перфектни. 

    В защита трябва да се купи лятото 1 ЦЗ и да се надяваме Конате да не се контузва. Робо и Коцето могат да изкарат още време. За десният бек дано тоя Рамзи се появи догодина, че и там вече е леш. 

    В средата не ми се коментира. Имаме 1 човек, който цъка ама е на 32 и едно младо момче(2004), което за сега показва потенциал. Всичко друго е под нивото на отбор като Ливърпул. Лятото и зимата трябва да се вземат 5 халфа общо. 😄 

    В атака за сега едно дясно крило(с ляв крак)  ни трябва освен Салах. 

    Около 7 нови футболиста ни трябват за да заприличаме на отбор отново, поне да започнат пак да пресират, а не да се разхождат по терена,  но и доста хора трябва да се разкарат. Проблема е, че хората, които трябва да се махнат половината няма да се продадат, а ще им свършат договорите и ще си заминат без пари. 

    Всичко това трябва да стане макс за 2 трансферни прозореца, за да имаме шанс да се върнем в битките за титли, но с ФСГ просто няма как да стане. 

  7. 3 minutes ago, Raybeez93 said:

    Всички са активни в края на трансферния прозорец, само нашите амеби не.. за пореден път показаха тотална незаинтересованост към състоянието на отбора.

    Мен това е нещото, което най-много ме ядосва. Да може да флопнат половината, които ги вземат сега, но показват амбиция и желание да направят нещо, а ние "нямаме пари" и чакаме " точният играч"   

    Сега ще почне да се говори как имаме 200-300 милиона за лятото, обаче няма да се класираме за ШЛ и изведнъж няма да има пари пак  и така. 

×
×
  • Създай ново...