Jump to content

The King

Потребители
 • Content Count

  690
 • Joined

 • Last visited

About The King

 • Rank
  Growing Scouser

Допълнителна информация:

 • Любим играч
  Не казвам

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Отборите още 80-те са започнали да се досещат, че не е много гот да отпадат толкова рано, още на есен и затова и малко след това измислят ШЛ.
 2. Защо не го погледнете от тази страна- по начало всички клубове мислят само за себе си и гледат собствените си интереси и всеки един клуб си е абсолютен егоист- не им пука за никой друг и за нищо друго. Сегашните формати и договори с рекламодатели и ТВ приходи за всички вътрешни и външни шампионати са такива кавито са точно благодарение на 3-4 отбора от всяка страна. Благодарение на техните успехи, притегателна сила, известност, блясък, печалби и капитализации, се облагодателстват други по-странични участници като УЕФА, ФИФА и средняшки отбори от вътрешния шампионат. Благодарение на тези отбори
 3. Борис Джонсъм може само да лала. Никое правителство няма право да се намесва в управлението на местния футбол, федерация, асоциация, съюз. Против правилата на УЕФА и ФИФА е. А се е намесил, а са видели Евро/Световно през крив макарон. Освен основателите, ще има отворени още няколко места за отбори от по-нисък ранг, тип Аякс, ПСВ, Порто, Бенфика, Лион и някой гръцки/руски/турски. Според мен, колкото и да е безочливо, има смисъл в това тия отбора сега да го играят ва банк, защото колкото и да ги заплашват, че ще ги извадят от тук и от там, ако това стане, ще бъдат сериозно потърпевши
 4. Феновете сигурно все още си жалят и за правостоящите сектори и биха искали да ги върнат, ама това е променено за тяхна безопасност. Самите футболисти също гласно или полугласно са се изказвали, че им е по-интересно и по-голяма тръпка да играят срещу грандове, а не да играят мачове срещу нискоразредни отбори. Аз като цяло съм си традиционалист и не съм особено "за" идеята за този турнир, но въпреки това за сега съм още в неутрална и изчакваща позиция, за да видим повече подробности.
 5. По селските лиги конкретно няма оправия. Там хората ходят точно затова- защото според тях могат така да си разтоварят напрежението. Освен това дори и при наказания, много не се стряскат, защото фалшиви картотеки има бол. Там могат от 3-4 страни да те заобиколят- двата отбора + двете публики и да се чудиш къде да избягаш или какво да отъсдиш. Затова има една приказка, че в мачовете на село не свириш каквото има, а така, че да мине благополучно мача. Мен ми се е случвало да съм на мач по тия лиги в Пловдив и в нашата бригада първият помощник беше съдия от А група и на ония маймуни ка
 6. Ще бъде направен прецедент в цялата история и първенството ще бъде преместено за зимата по средата на сезона. И на това вече са се съгласили клубове, футболисти, лиги и федерации. За какъв по-нататъшен бойкот може да става въпрос ?
 7. А Ибхрахимович е разказвал, че е станал истински клиничен след работата си в Капело в Ювентус.
 8. Велик човек... не съм сигурен.
 9. Като свикне с лолитката и му омръзне или се раздлят и набързо нещата ще си дойдат на мястото Като оставим добрата игра на страна, каквато несъмнено е показал, за да победи един от най-добрите в момента, явно е оказало и голямо влияние, че единият игра 5 сета, с другият- сет и малко.
 10. В Германия и Испания трябва да има заложени клаузи за откупуване в договорите, затова не могат клубовете да доят и да изтискват избирателно.
 11. Може някой, за да се чувства почетен и уважен приживе, да го предупредят: " Да знаеш, като умреш, ще преименуване в твоя чест еди кво си. " :sarcastic:
 12. Пирло има ли дори половин сезон в дубъла на Юве? Това ми се струва прекалено прибързано. Ръководството на Юве май почва лека-полека да прави глупост след глупост.
 13. Нали промениха правилника- има ли ръка в наказателното, незавсимо с умисъл, без умисъл, спираща гол, не спираща гол- дузпа винаги.
 14. Това с натовареността е мит. Футболистите ако нямат мачове през няколко дни, а само тренират излизат от форма.
 15. Може- да, ама преди тук беше такова схващането и за ЛаЛига- "Виж ги тия умреляци, всички са на 20-30 точки зад Барса и Реал. Първенството не струва. " Не се приемаше, че просто едните са твърде силни. Сега е същото в Англия и това е атестат, че Ливърпул са прекалено добри за другите, а не че първенството е свалило нивото.
×
×
 • Create New...