Jump to content

The King

Потребители
  • Брой теми

    1080
  • Joined

  • Последно видян

Everything posted by The King

  1. Кръговрата на живота- първо муфтиш Шарапова и Лолита за пари, един ден вече теб муфтят. После от патриотична гордост спря да я следваш ли
  2. При Шерцингер не си ли личеше хаха
  3. Първо е по-нежно животно от серина , второ рускините са особена и всеизвестна породка шлюхи. Кой знае как го засмуква.
  4. Григор никога не е разкарвал курвите. Просто има периоди между различни, в които за известено време стои сам.
  5. То и тая не се знае колко ще продължи. Арабски капитали за залели цял Лондон и половината Англия сигурно. Започнаха да си купуват и отбори, да си мият имиджа и да пренереждат пъзела с пари. Купуват си и съдии и съдийски делегати, работещи там след кариера като съдии във ВЛ. Днес свирят в залива, утре летят и свирят веднага след полета в Англия на същия отбор, на чийто собственик са гостували там. Дори и без това английските съдии са тежки некадърници и безмозъчни копелета, също като 2/3 от цялото население на тая държава. Във Англия навсякъде е тежка педалщина, корупция, крадене, маски, прекрито елитарство и забулени тайни по всички високи нива в държавата, дори и в кралския дворец, които със всички сили държат да не излязат наяве. Нищо чудно да гръмне някой ден някакъв такъв скандал и във измисления им футбол, както имаше и по Испания и Италия и тогава, като вземе да се спука тоя балон и дойде един рестарт на договори и ТВ права, сигурно 50% от отборите във ВЛ и Чемпиъншип ще са пред фалит. Сега всички се правят на много праведни, на алтруисти и големи джентълмени, ама като избутат тинята Барса, Реал и още един-два клуба, като видят, че облаците се разсейват и много бързо ще се хванат на хорото пак както и в началото.
  6. Това с инфлацията прави 25 днешни гола.
  7. Този съдя първо с ръката посочи авантаж, след това след изритванвто, сигурно реши, че това е засада и много бързо свири. Друга причина сам да промени решението си, и то в рамките на 2 секунди, не виждам на екрана.
  8. Слаб вратар, десен бек- нищо особено. В центъра трима централни полузащитници и нито един дефанзивен. Десен полузащитник, който освен един пас и пряк свободен удар, няма други кой знаеш какви качества. Отпред единият колкото бързо изгря, толкова бързо и залезе, а беше предразположен и към контузии. Вторият е просто един дебел ръгач, който залага на много тичане и е като булдог. И накрая слаб колектив в цялост.
  9. Досега нали течеше съдебен процес срещу него за побой. Бяха го извели и с белезници в началото от тях.
  10. в тоя отбор имат явно афинитет към женски насилници- Гигс, Грийнууд, Антони. И все крила/нападатели.
  11. Сега да видим дали треньора, ще е толкова мъж да изгони черен, зад когото са голяма част от останалата черна клика в отбора или ще се е направил на мъж само пред белите де Хеа и Роналдо.
  12. Ще има ВАР, за да разглеждат колко точно, откъде точно и колко бързо са притичали хора към съдията, за да успорват дали наистина са бягали към него или просто така.
  13. Джокович като го обърнаха и пак почна с циганиите и седя 10 минути в съблекалнята. Ей заради такива номера, колкото и да се натиска и да му се иска, колкото да се прави на готин, каквито и рекорди да подобрява, никога няма да го харесват колкото Надал и Федерер.
  14. Каквото и досега, за да засекът, когато някой му се подава някоя малка част от тялото в рамките на 2 секунди Но като цяло това е пълна тъпотия и въобще за какво го слушат тоя Венгер, който още докато беше действащ треньор, вече показваше признаци на дебилизъм, а сега продължава с идея за промяна на правилата.
  15. Те и Анчелоти го разкараха на средата на втория сезон.
  16. Някаква игра ли е това симулатотор/емулатор ?
  17. Каква точно е тая митична широчина на Челси ?! Половината са някакви неизвестни берачи на памук! В същото време Хаверц, Зиеш, Пуличиш и дебелогъзата газела Стърлинг играят кажи-речи нищо.
  18. Тази такатика нали преди я правеха. Събираха всякакви млади големи таланти, пълниха си дубъла или резервната скамакейка и после 95% от тия дори не записваха мач за първия отбор.
  19. Тоя мач го бях започнал на обяд да го гледам. Излезнах и се върнах в 6 ч. пускам телевизора и гледам още върви и в началото мислех, че го повтарят, след малко гледам, че още тече на живо.
  20. Той и Надал е блъскач и двамата с Джокович са много силни бейзлайнъри, но са много, много вариативни. Имат разнообразност в сервизите, изпълняват ударите си с топсин или пък са плоски. Много добри са на мрежата, имат добри ретури. Къси топки, слайс удари, смачове. Освен това са силни и на различни настилки. Няма лошо, всеки има право да харесва когото си иска. На мен ми харесваше Хюит. След това станах фен на Надал. За мен хора като Дел Потро, Вавринка, Медведев, Мъри, Чилич, които успяха да открандат, някои от тях по няклко титли от ГШ от тримата големи, и то в прайма им, са доста по-добри тенесисити, от всички останали преди това, които се съревенуваха с тях в началото на пътя им.
  21. Родик чак пък да беше наслада... Беше си един блъскач, който имаше сервиз и един плосък форхенд и това е. Може би и защото тогава беше по-лесно, като Ринг даваха почти всички големи мастърс турнири.
  22. Бях видял нещо преди известно време, че в Австралия се сменял някакъв министър ли беше, или не знам какъв там и мислели да махнат ограниченията за Джокович. Колко ще стане, не знам.
  23. Надал според мен ще продължава да игре, дори само заради Ролан Гарос, а Джокович едва ли ще се откаже толкова рано. Не и при положение, че е на само титла зад Надал.
  24. Имайки предвид Медведев, Тийм, Циципас, все пак можем и да бъдем по-благосклонни към тях, предвид че и Надал и Джокович преди да спечелят някои от първите си ОП бяха загубили по няколко финала от другите двама големи.
×
×
  • Създай ново...