Jump to content

ilkahilka

Потребители
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

About ilkahilka

 • Birthday 02/28/1971

Допълнителна информация:

 • Любим играч
  Т.А.Арнолд

Recent Profile Visitors

11,833 profile views

ilkahilka's Achievements

Embryo Scouser

Embryo Scouser (2/10)

10

Reputation

 1. Цензор,не е нужно да се почва с обидите. Просто се пошегувах с грешката в мнението ти,която гледам си редактирал(7-те секунди). Аз не съм фен на този и онзи,просто съм фен на спорта.Гледал съм на живо състезания и т.н. Това,което се случи вчера беше много опасно за здравето и на двамата и не трябва да се допуска от такива опитни пилоти.Мен лично ме възмути непукизма на Хамилтън и какви ги дрънкаше след съзтезанието,при все,че той носи по-голямата част от вината.За това и беше наказан. п.п.Радвам се,че следиш Формулата поне от 50 години,че аз съм на толкова.Та това за яцеклетките.
 2. Верно е невиждан талант тъмнозеления.За 7 секунди викаш свалил 6,че и 2 обиколки +още 3 секунди му взел. Аз за такова чудо,даже не съм чувал и сънувал. Забиването въобще няма да го коментирам. Пиши си за футбола ,остави другите неща,на хората,които ги разбират.
 3. http://freestreams-live1.com/boxing-2/
 4. Не можа,понеже Хамилтън беше със нова задвижваща единица(последната нова на Мерца за сезона),а Фетко със стара.Като няма ресурс и факир да си,няма как да стане.Предполагам,че Ферари си пазят тяхната последна нова за домашната Монца.Не че виждам шанс за тях там де.Силата им определено е в техничните писти,като причините са по-гъвкаво задвижване,по-късо шаси и т.н.При Мерца е точно обратното.
×
×
 • Create New...