Jump to content

wallenx

Потребители
 • Posts

  160
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by wallenx

 1. Взима номера на една легенда. Пожелавам му да бъде два пъти по-важен и запомнящ се от Дивачето
 2. Смятам, че играчи като Левандовски/Ибрахимович имат достатъчно опит и най-вече качества и знаят как да си разпределят силите максимално добре, за да са ефективни и по този начин годините не им пречат на резултатността. Не са много подобните играчи, но Лева определено не е свършил все още с големия футбол.
 3. Ако тези слухове за Кейн се окажат достоверни и търсим такъв профил нападател, може би Юрген и екипа ще искат да променят структурата и стила на нападение. Мисля, че всички забелязахме, че куца точността на удара. Не говоря само за мача от снощи, а като цяло. Нито един от тройката в момента в центъра няма удара на Джерард/Коутиньо. Личи си, че се мъчим да я докараме до пред гол линията, обаче там ако вече са се окупирали и следва или блокиране или изчистване. Ако Робо и Трент мислят да продължават с тези балонни центрирания то поне ни е необходим някой таран , който да ги мачка в наказателното и да има ефективност от тези центрирания.
 4. Цялата тройка Боби,Мо и Садио за съжаление мина своя пик. Просто няма как 6-7 години подред да държат пиково ниво. Все пак и не са вече на по 24-25г. Факт е и, че са много добре разучени от противниците. Диаз за това и така ударно влезе, защото вкара нещо ново в играта. Колкото и сантимент да изпитваме и радост и успехи да са ни донесли идва момент в който трябва да надградим и смятам, че момента е дошъл. Тези играчи няма да издържат на втори пореден подобен сезон с толкова психическо и физическо натоварване.
 5. Ако Сити паднат днес и бият Астън Вила,а ние си вземем всичките мачове, ще е решаващата головата разлика която към момента е +6 за Сити
 6. Този Х с Тотскъм още повече ме вбесява сега.
 7. Exclusive: According to multiple sources, FSG looking to sell Liverpool Football Club
×
×
 • Create New...