Jump to content

wallenx

Потребители
 • Posts

  194
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by wallenx

 1. До Келехърчето ли опряха бе? Или някой ни е взел за жесток майтап или просто сме една хубава фасада, а от вътре гроб и фасадата почва лека полека да рухва и тя.
 2. Взимаш Наби lad, получаваш Наби grandad
 3. Значи Клопо чака Пеп да му каже кои са правилните играчи?
 4. Аз се чудя от къде нашите вадят такива пари и защо сега, а не лятото когато можеше да сме в борбата за титлата
 5. Мани, мани, сега Клопеца като му тупнат едни 500-600М за трансфери новите вождове и ще се чуди къде да ги складира бъдещите звезди
 6. В цитирания от мен текст се споменава, че Борусия го оценяват на 150М€ Сам казваш, че Лийдс продадоха Филипс за 68М , какво те кара да мислиш, че Борусия ще го продадат за 100? След целия медиен hype около него, още по-малко, че изтърваха Холанд само за 60М И да не са трима, двама със сигурност много добри могат да се вземат. Играчи като Жота, Робъртсън, Салах, Диаз успяхме да ги вземем за добри пари, защо да не го направим пак? Необходимо ли е все 1 играч за по 100М+ да се гони? Наполи как удариха 6цата с грузинеца за смешни пари? Нашите да не са по-прости? И понеже спомена, че ти е интересно кой добър може да струва 33М Марио Пашалич от Аталанта Хърватин на 27г , атакуващ полузащитник с 13 гола и 6 асистенции за миналия сезон. И е оценен на 28М €
 7. Колкото и добър и обещаващ да е този младок Белингам, все пак е само 1 играч като количество. А му търсят цена като за 2ма, даже 3ма много добри играчи. Ако all in-а на ФСГ се разбира като влизаме с всички средства които можем да осигурим за трансфери, то докато обновим отбора на Клоп ще му изтече и новия договор.
 8. С този холандец на ВАР-а друго очаквали ли сме
 9. Както е тръгнало скоро турнир по белот ще завържат в лазарета
 10. И Хендо ( с доста условности) и Тиаго могат според мен да изпълняват ролята на бокс-ту-бокс играч, а Фабиньо ( когато е във форма) е железен в дефанзивната част на центъра, но пък освен Тиаго никой от другите двама споменати нямат тази креативност и “impact” в офанзивната част. Според скромното ми мнение, смятам, че с наличието на нападател като Дарвин с физика и скорост, се нуждаем от играч който регулярно да захранва него или друг от нашите изпълняващ ролята на ЦН с подавания които да го извеждат 1 на 1, както се случва при норвежеца, който просто консумира създаденото положение.
 11. Exclusive: According to multiple sources, FSG looking to sell Liverpool Football Club
×
×
 • Create New...