Jump to content

gioganotti

Потребители
 • Posts

  32
 • Joined

 • Last visited

About gioganotti

 • Birthday 10/11/1969

Допълнителна информация:

 • Любим играч
  Не казвам

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

gioganotti's Achievements

Embryo Scouser

Embryo Scouser (2/10)

95

Reputation

 1. Може да е бъг. Добавих го на ново и си праща към статията с класацията. Добавих го тук, защото нашето момче е #1 И при мен е същото, като от колегата Dr.G. . Пробвано днес, 17.10.2023 в 20:03
 2. Абе, вие се ебавате с чичи, ама хвала му! На тия години и при такъв интензитет, още е сред по-по-най! Дай боже всекиму, такава сила и дисциплина.
 3. Това като оня, Дънкан Маклауд, от "Шотландски боец". Да е жив и здрав Чичи и да покаже на "новобранците", как е в Ливърпул.
 4. Само лека корекция на името. Пише се Gagno, чете се "Ганьо".
 5. По-скоро рафтовете за трофеите, щото тия тенекета си тежат. :champion:
 6. Че е талант, това е безспорно. Но освен това е и голям Човек, с главно "Ч". Малко са тези, които не са се главозамаяли, след като са постигнали нещо. Поклон, пред Човека Садио Мане!
 7. Аз пък искам, Милнър да получи пожизнен договор, който да включва клауза, когато иска и естествено, когато може, да играе (със съответното редуциране на заплатата). Сигурен съм, че повечето ще ги отвее (като физически и психически показатели).
 8. Това няма как да се случи. Парамедик съм и поназнайвам някои основни функции на човешкото тяло. Ако има доктор по медицина, който да ме опровергае, ще се съглася.
 9. Освен да кажа " Благодаря ти, Батко, че те гледах".
×
×
 • Create New...