Jump to content

Freack

Потребители
  • Брой теми

    1348
  • Joined

  • Последно видян

Постове posted by Freack

  1. Избягвах да пиша в темата преди мача, ей така от суеверие заради финалата с Тотнъм. Но преди няколко дена споделих с приятели че две неща ме притесняват, първото е, ако Ливърпул не си реализира положенията, както ПСЖ и Сити, защото беше ясно че ще създадем много, така и стана. А второто ми голямо притеснение беше зоната на Трент срещу Винисиус. Е ето и двата ми кошмара се сбъднаха.

    Както има една хубава приказка във футбола, като не вкарваш ти вкарват. Та така и тази вечер, имахме достатъчно положения, за да си вземем мача спокойно, но липсвата на качествен завършващ удар ни лишиха от трофея.

    Мисля че е време да видим най после в Ливърпул типичен централен нападател, не визирам тип таран, а човек който винаги е на дузпата и има този хищнически инстинкт като Безнема и Лева. Иначе не намирам смисъл от балоните на Трент.

    Не искам да съм хейтър или неблагодарен, но това е лебедовата песен  на този отбор. Време е Клоп да изгради Ливърпул 2.0. Да гради нещо ново около Конате, Диаз, Жота, Трент, Алисън.

  2. Поклон и адмирации пред отбора, направиха всичко възможно, за да сме шампиони. Благодаря за емоцията и себераздаването.

    За мен лично бяхме ощетени и титлата беше решена от чернодрешковците. Двете ситуации с Уулвс и Евертън предопределиха развоя на сезона, това е истината.

  3. Надеждата ми е, ако отпаднат от ШЛ да рухнат психически.

    Иначе едонственото място, където виждам да сбъркат е евентуално срещу чуковете. Уулвс вече са в лятна почивка, на Стиви защитата е разграден двор, Нюкасъл днес се разминаха само с 0-1 благодарение на нашите пропуски, а Сити като домакини едва ли ще пропускат толкова много. Много кофти тръпка ще е отново с 90+ точки да не сме шампиони, но дано ако това се случи да компенсираме със спечелване на ШЛ и ФА.

  4. Иска ми се Салах да почива. Интересно ще е да видим Диаз Жота Мане в атака. Определено и тримата са в добра форма. Дали сякаш не е по добре и Цимимас да получи шанс, момчето се справя доста добре с получените шансове до момента, а със сигурност Робо има нужда от почивка.

  5. Просто нямахме средна линия. Само с Тиаго толкова. Нетипично слаб мач за Фабиньо, този човек прави по един слаб мач на сезон и това се падна точно днес. По притеснителна е формата на Хендо, напоследък изобщо не е в час, а още по лошото е че няма адекватна смяна. За мен Салах и Мане направиха много солиден мач, през целия мач търчаха като луди от атака в защита и обратно, покриваха адски много Трент и Робо, страхотно себераздаване и от двамата.

    С оглед подхода от първото полувреме да играем с високо изнесена защита, лошите опити за изкуствена засада и начина да изнасяме топката на крак от вратаря през защитата при положение че Сити ни пресираха с 4 човека е цяло чудо, че на почивката все още бяхме в мача. Второто вече стояхме доста по добре и равностойно, като в големи моменти дори бяхме по добрия отбор. Някак си резултата е справедлив и заслужен, искаше ни се да спечелим, но за жалост ще трябва пак да се молим. Аз не виждам Сити къде могат да сбъркат освен с Уулвс и УХ, мачовете си у дома ще ги вземат с разлика, както и гостуването на Лийдс. Същото мисля и за нас, освен с Тотнъм не виждам къде другаде бихме имали проблеми.

  6. Сити със сигурност не са онзи отбор от 2019. Няма я онази лекота при тях в атака, доста по трудно реализират, липсата на типична девятка им се отразява. За сметка на това доста за затегнали защитата, но пък без Рубен Диаш може и да имат сериозни проблеми. Надявам се на малко по консервативен подход с убийствени контра атаки, нещо като това, което Тотнъм им причиниха. Тръгнем ли да владеем топката повече от тях със защита на центъра нещата много рязко могат да се усложнят. Дано днес Салах покаже на какво е способен че нещо последните 2-3 мача се поотпусна .

    Победа и нищо друго.

     

  7. Сити последните 20 минути изглеждаха рухнали физически, изобщо в последните мачове не стоят никак добре. Това може само да ни радва, сигурен съм че Сити ще загубят не малко точки до края.

  8. Страхотна емоция и типичната драма в стил Ливърпул. Тази купа само може да надъха момчетата за още трофеи този сезон. Да ни е честита купата и да се радваме на успеха.

     

  9. 50 minutes ago, blunt said:

     

    Мбапе по принцип е най-малко помагащия в защита от триото той,Неймар и Меси. Което не говори добре - първо защото другите двама не си дават зор назад да помагат, второ защото е доста по-млад от тях. Неймар от тях най-много зор си дава в защита. Но Мбапе си ги пръсна с гола, изкараната дузпа и създаденото чисто положение за Ди Мария.


     

    Но го има и обратното, че Мбапе е най-помагащия в атака, ако не е той не знам дали изобщо ПСЖ щяха да са първи в Лига 1 или да са стигнали до 1/8 в ШЛ.

  10. Мане показа уникална психика с тази решаваща дузпа. Сякаш сенегалците бяха една идея по добри във финала и я заслужаваха повече. Много жалко за Мо, дано не му повлияе тази загуба, защото съм сигурен, че след 2 години ще вдигне тази купа.

    Само да ви кажа, че Сенегал и Египет ще играят и бараж за класиране на световното.

  11. 7 minutes ago, nikiniki said:

    Резерва? 12 мача за националния за 2021.Джака има 9 .Слабата му форма бие на Джака силната 😁 

    Заминава за Юве.А торници можеша да вземат Джака ама на, не я разбират играта.

    На европейското записа един единствен мач и то само защото Джака беше наказан за картони, а на всичкото отгоре и автогол си вкара. А ако погледнеш Джака беше контузен 3 месеца и изпусна всички квалификации за световното и контроли през есента.

    Изгледай няколко мача на Гладбах от този сезон и ще разбереш че това момче е много далеч от нивото на висшата лига. Те в Германия го разминават елементарно, неслучайно всеки мач е с най ниска оценка на терена.

     

  12. 4 hours ago, David said:

    Виждам, че Денис Закария се спряга доста тук и там... Мнения?! 

    Като се подновиха първенствата след ковид паузата през 2020 скъса връзки, от там насетне не е същия играч. Слаба форма, много грешки, твърда резерва на Джака в Швейцария. Общо взето тази контузия му прецака кариерата, преди това беше голям звяр.

  13. Без половин отбор контузени и липсващи, играещи като гост на едно от страшилищата в европа, мисля че се справихме страхотно. Отиваме на Уембли за да накажем едни други лондончани.

    Партей играч на мача!!!

  14. Минамино няма нивото за висшата лига камо ли за Ливърпул, френската лига едно би му била тавана.

    Неко раздвижи добре нещата отдясно, нека му се даде шанс малко повече да поиграе, защото на мен лично ми писна от неадекватните отигравания на Трент.

  15. 3 minutes ago, liverpoolfan said:

    Хендерсън от манго е закотвен на пейката. Да го вземаме и сме ние. В пъти е по-вратар от нашио. Да припомня- Шефийлд Юнайтед бяха в топ 4 с него, а когато се върна в манго изпаднаха.

    Това не е сериозно. За гола основна вина има Арнолд, Върджил и Матип също можеха да реагират по добре. Факт е че и Алисън можеше да реагира една идея по бързо, но да му се хвърля вината за гола е смешно.

  16. Този мач много ми напомни на онези от миналата година срещу Бърнли, Брайтън, Саутхемптън, безумни пропуски, безкрайни центрирания и накрая с един точен удар ни бият. Много жалко, защото най вероятно и тази година по същото време развяваме бялото знаме. Салах и Мане баш в един ден да направят такива пропуски, това как е възможно?

    Клоп също доста обърка нещата със смените, след като влезе нашия номер 8 и техния номер 8 мача приключи.

  17. Ако не беше Кометео още в редовното ги пребивахме 😄

    Искам тази купа, а след като сме с Арсенал на полуфинала, то мача на Уембли е съвсем близо. Очаквам след 6 дена Лестър отново да са разплакани.

    Конате е истински звяр, само да се опази от контузии.

  18. 1 hour ago, oZZy said:

    И как точно Хамилтън е опорочил труда като не направи нито една грешка - напротив, смаза Верстапен и беше безгрешен последните състезания, показа че е с класа над него. Верстапен се показа като психически лабилен - направи грешка в предните квалификации, днес изпусна старта и след това не можеше да настигне Хамилтън с по-меки гуми в началото и след това с нови… 

    Просто изкара късмет да стане шампион, по-голям от този на Кими преди 15 години.

    Мерцедес нямаше какво да направят, нямаше как да вкарат Хамилтън и да рускуват да излезе зад Верстапен - тоест да има блъскане и изхвърляне от състезанието. Видя се в последната обиколка как Верстапен защитаваше позиция - смени траекторията много повече от разрешеното. Видя се и как Хамилтън игра честно, и как след това и той и баща му поздравиха след състезанието. Различна класа хора при все че не харесвам Хамилтън - защото е глупав негър-расист.

     

    ПС1, както написах в предния си пост, благодаря на Верстапен, че е мега-лайно и върна интереса ми към този спорт. Аз съм за тоя, който го бие. Срещал съм такива хора и в живота и ги ненавиждам.

    ПС2, тия коментаторите по Диема са абсолютното дъно. Бият тези по футбол многократно по простотия.

     

     

     

    Ахаа значи Верстапен имал късмет, а онова което направи финландската подлога Ботас в Унгария какво беше? Или това че спука гума в Баку 4 обиколки преди края не беше лош късмет. Ако не бяха тези две състезания сезона отдавна щеше да е приключил. А най ми беше странно как от една смяна на двигател преди Бразилия мерцедеса на Хамилтън започва да развива 30 километра в час над останалите на правите, като преди това Ред бул доминираха.

     

     

×
×
  • Създай ново...