Jump to content

AnubisS

Потребители
 • Posts

  156
 • Joined

 • Last visited

About AnubisS

 • Birthday 09/30/1991

Допълнителна информация:

 • Пол
  Мъж
 • Любим играч
  Не казвам

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

AnubisS's Achievements

Embryo Scouser

Embryo Scouser (2/10)

76

Reputation

 1. Спърс си разшириха състава сериозно, особено в атака с Перишич и Ричарлисон, нищо чудно да минат и те в схемата 4-3-3 по подобие на Клоп. В ощи линии изглежда всички се подсилиха от водещите отбори, привлякоха сериозни имена (поне на хартия), само при нас е спорно дали надградихме или ще страдаме след напускането на Мане, пък да не говорим, ако и Салах си замине още това лято. Не критикувам, просто разсъждавам над нещата, които се случват и тепърва предстоят. Ще е интересен сезон, както винаги.
 2. Явно БГ Роналдо му е взел страха на бившият водещ на предаването "Страх". И да добавя - не съм им гледал шоуто... :D
 3. Днес някъде четох, че Кейн се завръща доста по-бързо от очакваното за Тотнъм, което е супер за тях. Как пък един път и ние не извадим късмет с тези контузии, просто не е истина. Влиянието на Мане върху този състав бе огромно и би било много трудно някой да влезе в обувките му и да го замени. Може да звучи крайно, но това е моето виждане за нещата и те са такива, че имаме играчи които ако ги няма отбора не върви. Желая му бързо и безпроблемно възстановяване и възможно най-бързо да се връща в игра!
 4. Жалко ако си замине така глупаво. Ако не му се вземе заместник не намирам логика в подобен ход от щаба. Ще ми липсва това момче, макар че в последните сезони не е нищо особено, но за да подпомага отбора в критични моменти си бе добре. Още помня как Бенитез го защитаваше пред медиите и държеше него до последно. Наистина в един период от време, Лукас се бе превърнал в един от най-стабилните ни играчи в центъра на терена. Успех му пежелавам в бъдещите начинания!
 5. Загубихме един голям боец в средата на терена. Желая му бърз и успешно възстановяване. Силно се надявам някои измежду Алън, Стюърт или Лукас да влезе в обувките на Емрето и да не се усети неговата липса. В такъв любимец ми се превърна, че не мога да си представя състав на Ливърпул в който той да не фигурира.
×
×
 • Create New...