Jump to content

El Pistolero

Потребители
 • Posts

  44
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация:

 • Любим играч
  В.Ван Дайк

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

El Pistolero's Achievements

Embryo Scouser

Embryo Scouser (2/10)

149

Reputation

 1. Много силни мачове. Само не разбрах, защо не дадоха победата на Алдо. Камару е звяр. Не виждам кой може да го бие скоро.
 2. Един от любимите ми футболисти. Много, много жалко за тези контузии. Не му позволиха да даде максимума от възможностите си. Въпреки това, за мен Данката си остава един от играчите на които винаги ще симпатизирам. Успех момче!! YNWA
 3. Тони Фъргюсън и Антъни Петис се биха преди това. По мое мнение мача на вечерта. А Тони изглеждаше доста добре след контузията. Очаквам да се намеси за титлата, все пак той беше последният шампион и така и не я е губил. Иначе за мейнт ивента, нищо изненадващо. Хабиб смля ирландския алкохолик.
 4. Очаквах след първия мач, серията да свърши по подобен начин. Браво на ГСУ. Удоволствие е да ги гледаш. И все пак свалям шапка на Леброн. Опита се сам, но е трудно срещу 3ма даже 4ма бъдещи HOF. Честито и на КД. Той беше човекът, който реши серията.
 5. Това си е фал. За да се свири charge foul,защитникът трябва да стои неподвижно, да е стъпил здраво и да стои леко приклекнал. Съдиите отсъдиха правилно в тази ситуация. По скоро глупостта на Дж р им прецака мача. Сега очаквам ГС да си вземат серията на 0 или 1.
 6. Става въпрос за плитката му, предполагам.
 7. Още от началото много се зарадвах на този трансфер. Мане е точно тип играч, от който имахме голяма нужда. Не помня от кога не сме имали крило което да притежава така скорост, физика и непримиримост. А и за мен фактора Клоп тук ще донесе още повече позитиви. Просто като характери немеца и Садио си приличат доста. Поне такива са ми първите впечатления. Единствено ме притеснява да не почнат с Данката да си мерят топките, но съм сигурен, че Клоп ще се справи и очаквам доста радостни моменти да ни носи Садио.
 8. Имах някакво чувство, че Мамата е невинен. Затова и не бързах да го съдя и то точно така се оказа. На мен винаги ми е бил безкрайно симпатичен и много се радвам,че всичко мина благополучно. Все пак това не променя факта, че ще бъде лишен от медал на еврото и, че така и не взе участие в злополучния финал със Севиля, което не може да бъде ползвано за оправдание, но пък знае ли се. Голям боец е, личи си, че милее и обича отбора. Да ни е жив и здрав и само напред.
 9. Голям играч и човек. Верен на каузата докрай. Истински мъж с чест и достойнство. Дорева ми се направо. Заслужаваше много повече да спечели с нас Дани. Мамка му и пусти контузии. Истински войн . YNWA ! :cray: :cray: :cray: :cray: :cray:
 10. Грабнахте го Лалана. Не знам защо. Имаме нужда от един борбен англичанин на пейката? Ще има пари за трансфери, така че с 20 милиона или без, не мисля, че има голямо значение. Човека се раздава и се бори до последно. Клоп го харесва. Не е най - техничния, най - бързия и тн, ама всеки отбор се нуждае от черноработници като него. Да не говорим, че е и бритиш, което го прави още по ценен. Най - малкото, че е хоум граунд играч. Не мрънка, като не е титуляр, бори се, помага навсякъде, а и в последно време не е толкова спънат и в атака, колкото беше. Така че няма нужда да го махаме. Мое мнение. По същата причина и Джонката Алън трябва да остане. За мен двамата, не трябва да се пипат. Дали Гьотце, Дембеле, Жилински или който и да вземем, не мисля, че трябва да се разделяме с Адамчо и Алънчо.
×
×
 • Create New...