Jump to content

S.G.

Потребители
 • Content Count

  1,175
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

About S.G.

 • Rank
  Rising Scouser
 • Birthday March 14

Допълнителна информация:

 • Пол
  Мъж
 • Любим играч
  Не казвам

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Играта им е мн физическа, предполагам,че повече от още 1-2 сезона,няма да могат да подържат това ниво! Федерер, въпреки ,че се задържа на върха, реално има само 1 титла от ГШ в последните 5 години, а неговата игра даже в по-голяма степен се основава на интерпретация и относително бързо и брутално завършване на точките!
 2. И той, като много други мн добри тенисисти, в епохата на 3-та Големи, няма късмет! Докато решат да се откажат и току- виж , станал на 25, а да почваш да гониш техните рекорди тепърва на 25, си е кауза пердута! Най-вероятно, няма да е лесно, за никой, да надмине техните рекорди в обозримо бъдеше
 3. Дано не подцени това русначе, че за мен, най- големия проблем в кариерата му, са редовните подценявания на ниско ранкирани тенисисти!
 4. не бе,аз просто повтарям всичко,което УМЕЯТ да кажат след мач�� P.S.Гледах урните за жребия за ЕвроКАЛИфикациите��доста неприятни отбори има в 4-та урна , от коята избягахме-Кипър или Словения -отново+Гърция,Албания Румъния, а па и в 5-та дебнат подводни камъни като Беларус,Казахстан,Македония,Армения ! Верно ,май ще е по-лесно да се промъкнем чрез тази ЛН��
 5. играхме на 100% ,момчетата се раздадоха на макс,от тук играем ,мач за мач и гледаме напред
 6. еее, ти си ме виждал и други хора бая ме познават-и двете съм ги гледал и помня мн добре и нямам и 60 П.С. 74-а , финалът съм го запомнил с това,че тогава си прекарвах летата в София,другите деца имаха село ,където да ходят лятото,мойто беше -София Та тогава, за финалът, братовчед ми , който е доста по-голям от мен , ме заведе при негови приятели да гледаме Финалът на ЦВЕТЕН телевизор, за онова време беше нещо ,все едно имаш Бентли!
 7. е как бе,2 пъти 74 и 78 -втори,като 2-я път можеха и да я вземат !
 8. с 2 думи е “пълна каша” тая Лига
 9. Тва не го бях чувал,знам че Суринам е бивша холандска колония в Южна Америка ,граничеща с Бразилия и за това са и технични като бразилците,не знаех и не съм сигурен ,дали това което казваш е истина! Всъщност,предполагам ,че имаш предвид-ИНДИАНЦИ,а не индийци!
 10. еее,тук си мяза на суринамец :sarcastic:
×
×
 • Create New...