Jump to content

S.G.

Потребители
 • Posts

  1,363
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

S.G. last won the day on August 12 2022

S.G. had the most liked content!

About S.G.

 • Birthday March 14

Допълнителна информация:

 • Пол
  Мъж
 • Любим играч
  Не казвам

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

S.G.'s Achievements

Rising Scouser

Rising Scouser (5/10)

2.8k

Reputation

 1. Бай Иван набляга на женския отбор
 2. Е как да им е проблем на собствениците Клоп, като той и договора му за още няколко сезона им е един от основните активи- Клоп, заедно с Фараона и ВВД, са звездите на отбора, а всеки голям отбор има нужда от Звезди, те запалват феновете и създават нови такива- имаш ли представа,колко нови фенове има в отбора, само заради личността на Клоп?!
 3. Джоката е от друга Планета, само можем да му свалим шапки за психиката , борбеноста и жаждата за победа, която има- определено ще завърши кариерата си като N1 по всички показатели!
 4. Барем им го върнем отпочинал и възстановен
 5. По принцип, аз също съм за това,че без качествен халф(халфове)няма да може да се възроди отбора, НО има някои обстоятелства, които искам да споделя и всички да имат предвид: 1) Финансовия феарплей е нищо,което сегашните ни собственици, не само не искат да заобикалят,а и са му собено големи апологети, вкл. и по лични причини, да не вземат да вложат повече пара да се подлъжат 2) Неразумната покупка на играчи , без сериозно обмисляне и последващо флопване, особено с големи заплати, може така да те запуши, като опции за изход от ситуацията, че да си скубим косите и ние и Ръководството(пресен пример са Съседите, като цяло и Мангалите, с доста от доскорошни си скъпи трансфери, които едва разкараха) 3) Балансирането като брой чужди и "местни" играчи, с оглед на правилата на ВЛ, а също така и превличането на потенциални таланти от НЕ европейски страни(ако не са национали, им се издават доста трудно работни визи, което не важи за ПортоКалия и затова доста от латиносите минават оттам, като трамплин за по-високорейтинговите първенства) С оглед на горенаписаното, Клоп е прав, че привличането на играчи, не е като игра на Монополи! Със сигурност, търтеите Кейта и Окса, ни запушват възможностите за привличане на нови играчи, няма на кой вече да ги шитнем, а и те са си ОК със ситуациата им в отбора! Тук вече, наистина е грешката на Клоп, в предоверяването му в определени играчи и неразкарването им, когато това все оше е било възможно!
 6. и Кейта, може да бъде разкаран,макар и за без пари!
 7. Прав си за скороста, Фаб е бавен, Тиаго, също не е спринтьор и Хендо до тях, с вече леко поизчерпана енергия, прави средната ни линия доста охлювска! Дори само един Белингам, веднага ше вдигне скороста и, а и тази на разиграване и пресиране! Риска с Белингам е единствено относно евентуална контузия(контузии) иначе грам нямам съмнения относно качествата му и как би се вписал! Проблема с контузии при такъв скъп играч , идва именно от цената, в смисъл, че за да я платиш, донякъде си сложил всички яйца в една кошница, защото , на всеки е ясно,че за цената, която бихме платили за него( със сигурност 100-120 + ) бихме взели 2 -ма мн добри играча!
 8. С тая контузия на Луиз, още тоя трансферен джам
 9. Конкретно на Световни, сме голяма сила, през този век ,още нямаме
 10. Аз лично ще отида да сваля 8-та от Кейта и да му я връча
 11. Верно ли, наистина ли го гледа?! Щото аз пък, не си спомням да съм виждал ХАЛФ на неговата възраст толкова изграден като футболист и с такова основополагащо значение за ТОП отбор, какъвто безпорно е английския в момента! Физика, техника, пас, виждане на играта, удар, манталитет, кое от тези неща му куца , според мен-никое! Та те, с Ориза, държаха халфовата линия на англичаните. цялото първенство! АБСОЛЮТНО ЗАВЪРШЕН ТОП ИГРАЧ
 12. Няма как, надали владее английския до съвършенство, като нашия
 13. Ем, как кво, все пак е БГ Меси
 14. Аз мислА, че изненади ще дойдат, по-скоро от "европейския" отколкото от "'южноамериканския" поток!
×
×
 • Create New...