Jump to content

S.G.

Потребители
 • Posts

  1,299
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by S.G.

 1. Ей , видиш ли, има по- зле от Окса и Кейта
 2. Очакването за едно събитие е по- вълнуващо от самото събитие
 3. Момчето бърка приходи с печалба
 4. ах, тея хитри италиянскин евреи, искат да им го рефрешне Клопо , да си го върнат и го шитнат след това на печалба
 5. Мой приятел, фен на Юве каза, той е идеален за РЪГБИ, нали там пасовете са задължително назад
 6. Между другото, феновете им на Юве, не могат да го гледат, както един колега по-горе го е описал,точно такова им е мнението за него! Със сигурност, по-зле от Хендо, явно го взимаме от немай-къде за бройка!
 7. Може па от 3-тия път да ни върже
 8. Добре се е получило, Кака Линда се очертава като доста секси милвче
 9. Да- 110мил +60 за базата, от която няма пряка възвръщаемост + 60 за новата + ето това https://www.thisisanfield.com/2021/10/liverpool-add-20-million-to-cost-of-anfield-road-end-expansion/ Много лесно го изкарахте печеленето на пари, ма то всеки на чуждия, лесно прави сметките
 10. Абсурдно е да се твърди, че 20 мил на година, са само приходите от Разширението, като трябва да се има и предвид, че повече от година, имаше зверски ограничения за посещаемоста! Разширението на Мейн стенд е факт от 6 години и струваше около 150мил!!!
 11. 50, беше обявеено, но може да има и актуализация, че с таз инфлация
 12. Колко да са едни ЦИЦИ, баси?!
 13. Има, защото, тези пари за разширяване на стадиона и нова база, не са набрани от дърветата! Спомни си, кога закъсаха Арсенал, когато си построиха новия стадион, сега вече, като го изплатиха, със сигурност, ще дръпнат нагоре! П.С. Всички сякаш забравят,че ФСГ не е организация с ИДЕАЛНА ЦЕЛ "Просперитет на ЛФК-а" а дружество за управление на спортни активи с цел ПЕЧАЛБА!
 14. и точно, благодарение на умната политика на ФСГ(много добри нови спонсорски договори, разширяване на стадиона, нова тренировъчна база, балансирано харчене на пари за играчи и заплати, съчетано с не малко успехи,в жестока конкуренция) ние почваме да ги настигаме,дори да ги минаваме в това отношение!
 15. Ако го вземем и него, портокалско- бразилската колония, ще надвиши английскоговорящата
 16. ЧАКАМЕ С НЕТЪРПЕНИЕ ТОЧНИТЕ ДАТИ!
 17. Е, имаме си вече такъв, той Кейта е поне на 35
 18. А бе, нали тея клетници имаха още да дават за Коу, да не би наште по този начин да искат да си ги приберат,чрез прихващане?!
 19. Не може ли, Аякс, Леверкузен, Пилзен?!
 20. Те Аналите,около него и Сака, градят новия си отбор, няма как или мн скъпо!
 21. Mн е вероятно, или от 1-ва или от 3, да ни се паднат пак някои портокалци! Напълно съм сигурен,че в групата ни ще има, или талянски, или портокалски отбор,а може и от 2-та
 22. Е ми, те доста изхарчиха зимния прозорец и сега, при положение, че още поне на хартия, не са подписали някви нови договори за спонсорство и не са захлебили, все пак трябва да внимават за ФФП
 23. Това си е т.н. сватбарски шут, който всеки от нас владее
×
×
 • Create New...