Jump to content

S.G.

Потребители
 • Posts

  1,407
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by S.G.

 1. а датите, кога Бах Иване ?!
 2. значи, за котки и кучета може( не може), а за прасета…..?!
 3. Тази новина ми скапа вечерта, доста пъти съм го гледал на живо, страхотен финес имаше в играта му Ясно , че беше неизбежно, ако не тази- следващата щеше да е, но пак ми е тъпо! Задължително, в края на сезона, да се мести в ЛЕГЕНДИ - Си Сеньор!
 4. Идеята е до него да има 2 нови по- чевръсти, а той да раздава хляба като бекъп на Тиаго!
 5. То щото Хендо, Кейта, Фаб, Тиаго са свръхзвукови
 6. Ако ще прави фалшива 9-ка от Гъбко, по- добре мен, аз съм още по- фалшива
 7. Джоката е от друга Планета, само можем да му свалим шапки за психиката , борбеноста и жаждата за победа, която има- определено ще завърши кариерата си като N1 по всички показатели!
 8. Бай Иване, къртиш с тоя Гугле преводач
 9. С един Ориз , за сега, сме супер
 10. Фирмата е вълшебник, но няма кой да му завършва гениалните подавания
 11. Според мен, въобще не му са слаби толкова играчите, но или той не може да направи от тях отбор или те не го искат и му намазаха ските!
 12. Защото имаше поредица от контузии! След контузия, не е лесно да се върнеш веднагас на същото ниво, а за някои даже и никога!
 13. Голяма грешка би било да се подменя изведнъж целия отбор, просто не бива да му се дава по-дълъг от 2 годишен договор и не със сериозно завишени параметри като на Салата, който вече си е вечно наш, добър или лош
 14. Да- 110мил +60 за базата, от която няма пряка възвръщаемост + 60 за новата + ето това https://www.thisisanfield.com/2021/10/liverpool-add-20-million-to-cost-of-anfield-road-end-expansion/ Много лесно го изкарахте печеленето на пари, ма то всеки на чуждия, лесно прави сметките
 15. Абсурдно е да се твърди, че 20 мил на година, са само приходите от Разширението, като трябва да се има и предвид, че повече от година, имаше зверски ограничения за посещаемоста! Разширението на Мейн стенд е факт от 6 години и струваше около 150мил!!!
 16. 50, беше обявеено, но може да има и актуализация, че с таз инфлация
 17. Има, защото, тези пари за разширяване на стадиона и нова база, не са набрани от дърветата! Спомни си, кога закъсаха Арсенал, когато си построиха новия стадион, сега вече, като го изплатиха, със сигурност, ще дръпнат нагоре! П.С. Всички сякаш забравят,че ФСГ не е организация с ИДЕАЛНА ЦЕЛ "Просперитет на ЛФК-а" а дружество за управление на спортни активи с цел ПЕЧАЛБА!
 18. и точно, благодарение на умната политика на ФСГ(много добри нови спонсорски договори, разширяване на стадиона, нова тренировъчна база, балансирано харчене на пари за играчи и заплати, съчетано с не малко успехи,в жестока конкуренция) ние почваме да ги настигаме,дори да ги минаваме в това отношение!
 19. гАрдиране е от Guard- пазя
 20. Те Аналите,около него и Сака, градят новия си отбор, няма как или мн скъпо!
 21. Челси са опаковали Тимо и са му направили рекламация на РБ Лайпциг
×
×
 • Create New...