Jump to content

S.G.

Потребители
  • Брой теми

    1462
  • Joined

  • Последно видян

  • Спечелени дни

    8

Постове posted by S.G.

  1. Най - важното е треньора да има манталитет да води голям отбор, а това при треньори тип Зебрата и тоя Слот, няма как да знаем, дали го имат, от което пък следва и другото, ако дойде такъв тип треньор след Клоп, колко време биха му дали феновете( известни сме ,че не ги уволняваме 2-3пъти годишно) но и това може да се промени с времето !!!

  2. 4 hours ago, GodLike said:

    Отдавна не съм писал. Но последните няколко резултата ме накараха да се замисля в какво се е превърнала ВЛ. Или по-точно в какво я превърнаха. Дори и тука виждам как се размиват причино-следствените връзки.
    До скоро се приемаше, че всеки може да сбърка срещу всеки. Сега два резултата (преди няколко години по същия начин - равенства срещу мангалите и евърфън) се представят като причина за губене на титлата (оставяме настрани какво мислихме всички преди началото на сезона). Сега мангалите и палъс са на мода.
    Моето виждане е малко по-различно. Последните години на всеки отбор се дава възможност да се подхлъзне. На всеки освен на сити, в решаващите моменти на борбата за титлата (ръката на Родри преди години, за тая година да не отварям дума ... ). Истината е, че дори само фрапантните решения да бяха свирени както трябва, по правилата, то бихме били далеч напред с точките и тия пропуски срещу палъс и мангалите нямаше да са решаващи ... защото всеки отбор има такива периоди. Всеки освен един и то в решаващите моменти за титлата. Вчера имаше поне две ситуации, в които си първата ми мисъл бе "Това ако беше Сити ...". И най-лошото е, че не съм със станиолова шапка 😄 Като гледам туитърите и други фенове вече започват да го осъзнават. Естествено, когато и техните отбори са потърпевши.
    А най-най-лошото е, че се замита от медия, та дори и от наши фенове. Аз съм пръв радетел на синтенцията "Търси вината в себе си", но по-дяволите, тия са мега нагли. Наскоро се срещали представители на британското правителство и шейховете. Резултата - след няколко месеца се прокрадна слух, че щяло да се замени отнемането на точки с ... финансова глоба. Съдии (същите, които правят фрапантните грешки съдийстват в близкия изток за (предполагам) не малко пари ... не се вижда като конфликт на интереси.
    Как да е. Все още нищо не е решено, ако има нещо сигурно, то е, че Клопата няма да запали цигара и да чака самолета да падне.

    Sent from my SM-X716B using Tapatalk
     

    Той Клоп е НЕ пушач😁

    Мойта теория пък е друга ! 
    Прекалено мн. Закучени мачове( даже инфарктни) имаме, което изцежда, и физически, и емоционално играчите, пък и късмета е до време !

    Сити имат макс 2-3 такива през сезона, както онзи с Лестър, когато се беше закучил и гол на Компани от 30 м реално реши титлата или пък , обръщалката с/у АВ в последния кръг, нещо такова е и неотсъдената дузпа с/у Родри в последните минути на мача им с Евертън! Реално можем всички да си ги спомним тези техни закучени мачове, докато нашите, дори само за този сезон, им загубих бройката😁

  3. 11 minutes ago, tsbalabanov said:

    Пичове, това не знам за кой път го гледаме вече, да се надяваме Сити да сбъркат. Няма да сбъркат, няма да загубят. С прекалено умрели отбори играят до края на сезона, за да изтърват питомното, а и ние не мисля, че можем да направим 6 от 6 до края.

    Въпросът е, че даже и да сме безгрешни, което е някъде към 1% шанс, 1 техен Х, няма да ни е достатъчен и ще е още по- болезнено загубена титла, този път с ГР😁

  4. 30 minutes ago, tsbalabanov said:

    За мен МЮ няма кой да ги бие по противност. В тоя отбор има буквално престъпници - сексуални престъпници, пияници, побойници и генерално човешки тоалетни. А и през годините е било така, не само сега. 

    Иначе за мен не е изненада, че Арсенал се издъниха. Изненада е, че е точно срещу Астън Вила, защото аз очаквах мангалите и Тотнъм да ги катурнат, но очаквах да си вземат мача с Вила. 

    Както се вика, гледат да не останат по- назад, даже поеха 1 повече от нас😁

    Сега, сериозно, реално, ние може би имаше шанс и с 1 грешка и то Х, но не и в този мач , пак да спечелим Лигата !

    Сити, ще са може би безгрешни до края, но имат и те мн .сгъстен цикъл и не е невъзможно някъде да Х- нат !

  5. 9 hours ago, baivan said:

    "He has charisma, speaks very well - very good English - and he is very, very close to players," Balague said.

    "I think he has all the attributes to be a very, very good manager. He would not be scared and would be able to deal with everything Liverpool would be able to bring to him."

    а, дано е така😊

     

  6. 11 minutes ago, Stivi_G said:

    АВ вече би веднъж Сити и Арсенал под ред в рамките на 4 дена. Не очаквам, че всеки път ще го правят. Имат значителен регрес спрямо есента, но не е изключено да вземат нещо от мача. 

    Арсенал, ако ще губят точки, ще е в следващите 4 мача, в последните 3, шансовете са близо до 0- та !

  7. А…налите, дано са си вкарали головете за няколко мача напред, Манго пак играят квото си могат, но взе здраво да им връзва, ще имаме мн. тежък мач на Трафопоста!

    Практически трябва да сме безгрешни до края, за да се надяваме на нещо голямо- ВЛ, не виждам как ще стане, но за купите, по- може да додрапаме, особено при късмет в жребия !

  8. 3 hours ago, baivan said:

    Жребият за 1/8 финалите


    Luton - Manchester City
    Sheffield Wednesday or Coventry - Maidstone United
    Wolves - Brighton
    Bristol City or Nottingham Forest - Newport or Manchester United
    Liverpool or Norwich - Watford or Southampton
    Bournemouth - Leicester
    Chelsea or Aston Villa - Leeds or Plymouth
    Blackburn or Wrexham - Newcastle

     

     

    Нищо чудно, след този кръг, да има само 1 отбор извън ВЛ !

  9. 8 hours ago, Сиймор said:

    Синер преподава безплатен тенис урок на пенсионер 🙂

    Несериозно е да се говори така за човек с 24 титли от Шлема и 40 Мейджъра !

    Всеки и всичко си има просто, начало и край !

  10. 6 hours ago, The King said:

    Григор никога не е разкарвал курвите. Просто има периоди между различни, в които за известено време стои сам. 

    В смисъл, няма някоя, която си заслужава да представи в Инстаграм😁

  11. Тази новина ми скапа вечерта, доста пъти съм го гледал на живо, страхотен финес имаше в играта му❤️

    Ясно , че беше неизбежно, ако не тази- следващата щеше да е, но пак ми е тъпо!

    Задължително, в края на сезона, да се мести в ЛЕГЕНДИ - Си Сеньор!

×
×
  • Създай ново...