Jump to content

grenadirs

Потребители
  • Posts

    167
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by grenadirs

  1. За мен той вече е пътник джама. Вярвам на Клопп да намери достоен заместник, а защо не и по-добър! Той ги знае и умее тия работи... Не може най-скъпият ти, като заплата, и уж най-можещ нападател да няма още гол в шампионата и да не можеш да разчиташ на него при нужда!!! Благодарим за головете и дано му се вземат едни прилични панди , за да надградим с тях на поста!
  2. И аз смятам, че Стиви заслужава реверанса да поеме капитанската лента до края на сезона. Липсата на лидер в отбора е видима и с невъоръжено око.Нека опита за последно да вдигне титлата, което заслужава, а следващия сезон - помощник на Клопп. След него лентата да поема Милнър, Хендо да е втори избор.
  3. Да, Луисито не е голаджия само, ... той просто е ИЗВЪНЗЕМЕН ! ЧЕСТИТО подобаващо представяне и ЗАСЛУЖЕНИ успехи този сезон ! Както при нас оправдаваше всяко пени от заслужено голямата си заплата, така и в Барса ! Най-добрия В СВЕТА и в ГАЛАКТИКАТА в момента ! Ако имаше шанс да се върне, други трансфери няма да ни трябват за титлата !!!
×
×
  • Create New...