Jump to content

Steve_G

Потребители
 • Posts

  1,055
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Steve_G last won the day on April 23 2022

Steve_G had the most liked content!

About Steve_G

 • Birthday 09/15/1971

Допълнителна информация:

 • Град
  Плевен
 • Пол
  Мъж
 • Любим играч
  Не казвам

Recent Profile Visitors

11,545 profile views

Steve_G's Achievements

Rising Scouser

Rising Scouser (5/10)

2.6k

Reputation

 1. От Бат Стан : Понеже се въвлякох в някакъв спор по повод изцепките на Гонзо Началника за евентуалното неучастие на натурализирани чужденци в националния отбор на България, както и такива с различен цвят на кожата, та се замислих - това толкова тежък проблем ли е за представителния ни състав? Седнах и погледнах статистиката. Оказва се, че за последните ПЕТ ГОДИНИ в тима ни са играли трима подобни футболисти - Сисиньо (7 мача), Вандерсон (6 мача), Марселиньо (4 мача). Последното участие на Сисиньо е от почти две години. Марселиньо и Вандерсон са играли последно през 2019 на 17 ноември, като бихме Чехия 1-0. Питам - какво въобще налага подобно изказване от човек, когото някой е сложил на директорска позиция в националния отбор? Разбирам да са напълнили националния отбор с бразилци, но подобно нещо просто няма. Ако има единични случаи, те са толкова от дъжд на вятър, толкова пренебрежимо малко, че въобще не би трябвало да им се обръща внимание. Виж, на шуробаджанащината при каненето на футболисти в националния отбор трябва да се обърне сериозно внимание. Но по този въпрос Гонзо не го чух да се е изказал. Впрочем, ако погледнете времето му на началник, треньор и какво ли още не в Левски, ще ви направи впечатление какви ментаци от чужбина е влачил на Герена.
 2. А той откъде знае какви дискусии и въпроси е имало при нашите ? За един преятел, интересува се момчето
 3. Не местна кабеларка съм с СI модул
 4. Благодаря много! Бацнах аудио бутона, излезе български (маркирано) и английски, чукнах английски и диемеца на Сити-Арсенал замлъкна моментално
 5. От Бат Стан, преди две години: Егати яката снимка изкопах! 17-годишният Пеле вкарва един от първите си голове за Бразилия срещу България на приятелския мач в Сао Пауло през май 1958 г., точно преди световното. На вратата е Дервенски, а нашите повеждат с гол на Тодор Диев, определен за най-добър играч в двубоя. Губим 1-3, Пеле вкарва два гола. Това е първият мач, в който Пеле и Гаринча играят заедно.
 6. Мда, честит осми март скъпи студенти
 7. Мароканците ми се струва, че ще сринат Париж независимо как ще свърши мачът им с Франция
 8. Е, как беше мача, анализ, хайлайтс.
 9. Да, но това че Мексикото произнася правилно едно име не изключва факта, че е изключително ограничен.
 10. @baivan не ща да си спомням ни за Видука ни за Аршавин
 11. Човека си обича голфа, няма нищо лошо в това
×
×
 • Create New...