Jump to content

LFCdmx

Потребители
  • Брой теми

    1
  • Joined

  • Последно видян

Reputation Activity

  1. Like
    LFCdmx reacted to Dacheff in Шампионска Лига - 2023/24   
    Моето желание дотук се сбъдва. А какво е то, ще попитате: Арсенал и Байерн да има бой, дране, сополи и кървища, реваншът да е 120 мин, след което Арсенал да продължи. Сити и Реал - бой, дране, сополи и кървища, реваншът да е 120 минути, Сити продължава. После на полуфинала Сити и Арсенал - познахте: бой, дране, сополи и кървища, Сити продължава. Успоредно с това, губят точки и двата отбора във ВЛ, докато ние тънко отваряме 4 точки преднина и впоследствие ставаме шампион.
    А на финала на ШЛ Сити падат от Борусия Дортмунд. Хепи енд. Завеса. 
  2. Like
    LFCdmx reacted to kukuchev711 in Висша Лига 2023/24   
    Чета по социалните мрежи масово хората са в потрес от това, което са видяли между Сити и Арсенал. Както и аз. Аз видях два отбора, които ги беше страх да изгубят точки. Страх, породен от Ливърпул. Да треперят мишките.
    Та реших да влезна във форума на Арсенал, за да видя дали и там са на такова мнение. Но не. Там са адски доволни от видяното и от спечелената точка. Нямаше един негативен коментар. Това само потвърждава моето мнение, че феновете на Арсенал са доста заблудени, както и винаги е било. 
    А някои от нас бяха недоволни от равенството на Етихад. 
    Different mentality. 😉😉
  3. LOL
    LFCdmx reacted to paton in Висша Лига 2023/24   
    Бобката вика този мач беше невероятен, страхотен. Това не беше шахмат, това беше нещо на много по-високо ниво 🤣 Бобка, ти си роден за Серия А. Там такива шахмати дънят Емполи и Каляри през ден.
  4. Like
    LFCdmx reacted to Dacheff in Висша Лига 2023/24   
    Бая натопорчен мач между Сити и Арсенал. Ако могат така, както са тръгнали, да си и приключат, ще е супер. 
  5. Like
    LFCdmx reacted to flyhorse0906 in Пред банята - за всичко, свързано с футбола   
    Аз се радвам за това, което направи клуба за Свен Горан Ериксон и възможността , която му даде да води отбора в поне един мач.И това беше най-важното наред с благотворителните инициативи.Заради такива неща се гордея, че съм фен на този отбор.
  6. Facepalm
    LFCdmx reacted to kukuchev711 in Висша Лига 2023/24   
    Как са ни преебали с промяната на програмата отново. Три гостувания за 6 дни и естествено мач от 12:30. 
  7. Like
    LFCdmx reacted to blunt in Висша Лига 2023/24   
    Хаверц със супер грозна симулация тогава , която беше за жълт и следователно червен за него. Той после вкара победното попадение в края.
    Но не ме учуди това - типично съдийството за Англия.
  8. Like
    LFCdmx reacted to Stivi_G in Лига Европа 2023/24   
    Финалът е доста късно в програмата. До тогава ще му мислим. Дай Боже да сме взели титлата и ако може още кръг преди края, за да има време за почивка на някои основни играчи.
    Жребият е идеален. Трудно може да ни се падне по-добър. Явно, че няма как да играем 10 мача с отбори като Тулуза и Спарта Прага.
  9. Like
    LFCdmx reacted to Simply Red in Шампионска Лига - 2023/24   
    Арсенал - Байерн Мюнхен
    Реал Мадрид - Манчестър Сити
    ПСЖ - Барселона
    Атлетико Мадрид - Борусия Дортмунд 
    ---------
    Победителят от първата двойка ще играе с победителя от Реал Мадрид - Ман Сити.
  10. Like
    LFCdmx reacted to Bellamy in Шампионска Лига - 2023/24   
    Често протежета на големите боклуци, стават още по-големи такива. Във всяка една сфера това.
  11. LOL
    LFCdmx reacted to Shinobi in Шампионска Лига - 2023/24   
    Арсеналата трябва да го добутат до полуфинал - втория мач, а там леекинко мазно да отпаднат след 120 минути футбол и 13 изпълнени дузпи. 
    Това да им държи влага като трофей още 12 години, примерно. Бонбон.
  12. Like
    LFCdmx reacted to AllYouNeedIsKlopp in Шампионска Лига - 2023/24   
    Би било добре Арсенал и Сити да се паднат един срещу друг.
  13. Like
    LFCdmx reacted to inka in Висша Лига 2023/24   
    На днешния ден да си припомним как преди точно една година качихме братята от КЗМЮ на 7те Рилски езера.
    Честита годишнина!
  14. Like
    LFCdmx reacted to Stivi_G in Висша Лига 2023/24   
    Хайде спрете с това "Който се надявал на нещо МЮ...". Челси нали и те бяха големи идиоти, взеха ли точки от Сити, взеха. И то два пъти.
    Стига с това превъзнасяне на "гражданите". Не са безсмъртни. Можеха и снощи да загубят точки, ако Рашфорд си беше вкарал едно от двете положения.
    МС последните 3 мача в първенството направиха 1:1 с Челси и с две изстрадани победи с по 1:0 срещу Борнемут и Брентфорд. Идва градско дерби, където винаги имулса и нагласате на отборите са доста по-различни. МЮ имаха 4 победи и един равен от последните 9 мача на този стадион срещу Сити на Пеп. Започнаха добре с гол и запазиха преднината си до почивката, както казах, можеха и да я увеличат. Нищо толкова свръхестествено нямаше да се случи, ако мача беше завършил 1:1 да речем. 
    Разбира се, че всичко си зависи от нас. Има доста мачове до края. Има два директни мача между 3те отбора и разликата е много крехка. Нищо не е решено още.
  15. Like
    LFCdmx reacted to Losing My Religion in Висша Лига 2023/24   
    Играл съм футбол... Рашфорд търсеше нарушението, а за мен контакта беше прекалено лек за да се изкарва, че са бутали Сити (специално за тази среща). За това дали нас ще ни порежат е отделен въпрос. На всеки отбор феновете му е едно и също мисленето - ние сме най-порязани, другите са най-подпирани.
    За дузпата също мое мнение е, че не е дузпа. Аз като играех за такива неща не се даваха фаулове, сега му се вика опасна игра, но всеки знае, че нарушение в средата на терена и такова в наказателното се гледат по различен начин.
  16. Like
    LFCdmx reacted to livernas in Висша Лига 2023/24   
    А дано, да успеят да измъкнат един равен! Имам приятели, които са фенове на мангалите и са отчаяни от състоянието на отбора им в момента. Но,тайно се надяват, да поднесат изненада днес срещу Сити! Аз също, се моля Юнайтед да не загуби днес  (уточнявам, само за днес и евентуално срещу онези клоуни Арсенал).
  17. Like
    LFCdmx reacted to Raybeez93 in ФА Къп 2023/2024   
    E то и Хауърд Уеб беше на стадиона.. сигурен съм,че дебелото Боби има обяснение защо единият гол е отменен, а другият не и ще ни обясни как феновете на Пуул само мрънкат.
     
  18. Like
    LFCdmx reacted to Dr.G. in Висша Лига 2023/24   
    ЗАКРИВАЙ цирковата трупа на плюхаря!!!
  19. Like
    LFCdmx reacted to Stojkica in Висша Лига 2023/24   
    Да де, обясниха го. И обяснението е точно обратното:
    https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-13124369/MARK-CLATTENBERG-Virgil-van-Dijk-disallowed-goal-liverpool-chelsea-carabao-cup.html
  20. LOL
    LFCdmx reacted to Сиймор in Други първенства 2023/24   
    На мача Мадрид-Севиля смениха главния съдия заради контузия в прасеца, преди това пък жена съдия на мача на Бетис получи травма на главата. На финала на Карабао къп съдията Кавана се н@сра. Тежък уикенд за реферите...   
  21. Like
    LFCdmx reacted to David in Висша Лига 2023/24   
    Еди Хау май ще събира кашоните от Сейнт Джеймсис парк.... Да разполагаш с такива кинти и да играеш като пълен изтърсак...И онези уонабита пак си повярваха, че са велики...
    А Али Макойст как ме дразниии, този не стига, че грам не става за коментатор с неговия див шотландски акцент, ами и се осраха да хвалят Арсенал. Мечтая си за един опитен снайперист да погледне сериозно на него през оптиката...
    То не бяха свирки, то не бяаха наколенки.  Били по-добри от нас и Сити. По някакви си изсмукани от пръстите, алабала статистики.
    Нюкасъл не е никакво мерило за статут с тази аморфна форма в която са. На някои отбори много им личи, че нямат история и традиции или поне не нещо значимо. Каквито и пари да им дойдат ще си бъдат осрани гарги(знам, че са свраки). Не съм очаквал подаръци от тях и все пак, мислех ги за мааалко по-сериозен тим. Там нещата са на автопилот. В наши ръце е всичко и няма на кого да се надяваме!!!!
  22. Like
    LFCdmx reacted to baivan in Висша Лига 2023/24   
    БРАВО НА ФУЛЪМ!     КЗМ
  23. LOL
    LFCdmx reacted to tsbalabanov in Шампионска Лига - 2023/24   
    Важните неща са други - как вратарят да играе перфектно с крака, левият защитник да е десен халф при владение на топката, централния халф да влиза в ляво, топката да се движи от коридор 1 до коридор 3 и Хаверц да влиза от дълбочина във височина. 
    Това са важните неща, не някакви си пропаднали турнири. 😄 
  24. Like
    LFCdmx reacted to zigfridson in Шампионска Лига - 2023/24   
    Порто оооо! 
  25. Like
    LFCdmx reacted to demons_eye in Шампионска Лига - 2023/24   
    Интересното е, че Артета направил само една смяна. Оххх, дано това окаже влияние в събота с Нюкасъл.
×
×
  • Създай ново...