Jump to content

kir0w

Потребители
  • Брой теми

    683
  • Joined

  • Последно видян

  • Спечелени дни

    2

kir0w last won the day on July 1 2023

kir0w had the most liked content!

Допълнителна информация:

  • Град
    Бургас
  • Пол
    Мъж
  • Любим играч
    Д.Хендерсън

Последно видят от:

Опцията за последните посетители е деактивирана и не се показва на други потребители.

kir0w's Achievements

  1. Ако знаеше кой е Бренан Джонсън и какво е направил за отбора, нямаше да бъдеш толкова учуден. За мен тоя е доста добър нападател.
  2. Най-вече ляво крило, но може и дясно и като нападател. Като за Брайтън е супер, той май си е тотално лекенце като характер. Не е изключено и да се работи по изходящ трансфер на Митома.
  3. Уулвс са един от фаворитите за изпадане според букитата и надиграха тотално манго... интересно Уулвс ли изненада с добра игра или манго са доста трагични, май 2рото.
  4. Рос Баркли с свободен трансфер в Лутън Таун...дори "шапкарите" се подсилват по някакъв начин..
  5. Ти ако слушаш журналята, следим всичко живо, което рита топка... виждаш резултата какъв е от много "следене" жив и здрав да е, ще го видим в Тотнъм
  6. Добре че играят с един защитник, че да разберем за кой говориш...
  7. След някой друг ден като обявим Лавия, ще се разтреперят всички...дишайте.
  8. Само дето по отбелязване на голове е малко по далеч отколкото Земята от Сатурн... Аталанта - 32 мача 9гола Щурм Грац - 18 мача 9 гола Копенхаген - 19 мача 0 гола Ще бъде много интересно да видим какво ще направи това момче. 80млн за такава визитка си е риск според мен.
  9. Да, бяхме посредствен отбор, защото Хендерсън не се беше развил още... празни приказки си говорим, жив и здрав да е. Дал е достатъчно на клуба за да го уважаваме.
  10. Помниш ли, Хендо на възрастта на Харви ? Беше скандално неприятен за гледане, после израстна и ни помогна да се върнем, там където ни е мястото. Нека им дадем шанс, може и те да се развият добре.
  11. Ман Юн подсилват защитата, въпреки, че не са продали главата.. с краткосрочен договор са си върнали, любимеца на поколения фенове на Ливърпул...Джони Еванс.
  12. Наясно ли си, как се определя финансовия феърплей ? Ние също сме похарчили 100+ милиона за трансфери а не сме продали и за 1млн играчи... трябва ли да се намеси финансовия феърплей ?
  13. А дали това представяне на основни играчи не е породено от факта, че нямахме "най-добрия халф на света" в отбора... за всички нападатели е различно това, да бъдеш захранван с пасове от Фабиньо и от Де Бройне. Минало свършено, има да си гадаем още 2 месеца, какво би станало "ако...". По важното е сега да се вземат правилните играчи.
  14. Райс ще си отиде в Арсенал. Сити вече са договорили Ковачич, какво ще правят в един отбор Родри, Ковачич и Райс.
  15. Скоро четох, че ще направят ку*венски номер и ще отиде за 2 години под наем в Нюкясъл... с тези араби стана тотална повърня трансферния пазар, не ни стигат собствениците на ПСЖ, Сити и Челси... ами и тея..
×
×
  • Създай ново...