Jump to content

kir0w

Потребители
  • Брой теми

    684
  • Joined

  • Последно видян

  • Спечелени дни

    2

Everything posted by kir0w

  1. Ако знаеше кой е Бренан Джонсън и какво е направил за отбора, нямаше да бъдеш толкова учуден. За мен тоя е доста добър нападател.
  2. Най-вече ляво крило, но може и дясно и като нападател. Като за Брайтън е супер, той май си е тотално лекенце като характер. Не е изключено и да се работи по изходящ трансфер на Митома.
  3. Уулвс са един от фаворитите за изпадане според букитата и надиграха тотално манго... интересно Уулвс ли изненада с добра игра или манго са доста трагични, май 2рото.
  4. Рос Баркли с свободен трансфер в Лутън Таун...дори "шапкарите" се подсилват по някакъв начин..
  5. Ти ако слушаш журналята, следим всичко живо, което рита топка... виждаш резултата какъв е от много "следене" жив и здрав да е, ще го видим в Тотнъм
  6. Добре че играят с един защитник, че да разберем за кой говориш...
  7. След някой друг ден като обявим Лавия, ще се разтреперят всички...дишайте.
  8. Само дето по отбелязване на голове е малко по далеч отколкото Земята от Сатурн... Аталанта - 32 мача 9гола Щурм Грац - 18 мача 9 гола Копенхаген - 19 мача 0 гола Ще бъде много интересно да видим какво ще направи това момче. 80млн за такава визитка си е риск според мен.
  9. Да, бяхме посредствен отбор, защото Хендерсън не се беше развил още... празни приказки си говорим, жив и здрав да е. Дал е достатъчно на клуба за да го уважаваме.
  10. Помниш ли, Хендо на възрастта на Харви ? Беше скандално неприятен за гледане, после израстна и ни помогна да се върнем, там където ни е мястото. Нека им дадем шанс, може и те да се развият добре.
  11. Ман Юн подсилват защитата, въпреки, че не са продали главата.. с краткосрочен договор са си върнали, любимеца на поколения фенове на Ливърпул...Джони Еванс.
  12. Наясно ли си, как се определя финансовия феърплей ? Ние също сме похарчили 100+ милиона за трансфери а не сме продали и за 1млн играчи... трябва ли да се намеси финансовия феърплей ?
  13. А дали това представяне на основни играчи не е породено от факта, че нямахме "най-добрия халф на света" в отбора... за всички нападатели е различно това, да бъдеш захранван с пасове от Фабиньо и от Де Бройне. Минало свършено, има да си гадаем още 2 месеца, какво би станало "ако...". По важното е сега да се вземат правилните играчи.
  14. Райс ще си отиде в Арсенал. Сити вече са договорили Ковачич, какво ще правят в един отбор Родри, Ковачич и Райс.
  15. Скоро четох, че ще направят ку*венски номер и ще отиде за 2 години под наем в Нюкясъл... с тези араби стана тотална повърня трансферния пазар, не ни стигат собствениците на ПСЖ, Сити и Челси... ами и тея..
  16. Може би откакто е дошъл при нас го прави, но за жалост винаги сме го оставяли в сянката на Салах и Мане. За мен е страхотен футболист и професионалист, играч мечта.
  17. Астън Вила уволни Стиви Джи, след вчерашната загуба от Фулъм.
  18. След 8год капитанът на отбора Харви Елиът като напуска терена, ще дава капитанската лента на влизащия Джеймс Милнър... Бетон е Чичко...само ние не вярваме в него. В Англия хората му се кефят като играе.
  19. Даже пише, че вече Уулвс са приели офертата на Вила за Дендонкер, което значи, че Дъглас Луиз заминава. За жалост май няма да е в посока Ливърпул.
  20. Ако Стивката загуби следващите си два мача (гостуване на Арсенал и домакинство на Ман Сити), ще е официално най-лошият мениджър в 148 годишната история на Астън Вила.
  21. Челси са постигнали договорка с защитника на Лестър - Уесли Фофана. Имат пари - угаждат си.
  22. Греъм Сунес пред SkySports: "Каземиро играеше с велики играчи в Реал Мадрид, но той самия не е велик играч, никога не е бил. [...] Мисля че, имаше късмет да е част от този състав на "белите", вълнувах се да гледам играчи като Бензема, но никога Каземиро. [...] Той е на 30 години и струва 70 млн., това са твърде много пари за него!" Толкова за тоя палячо.
  23. Вие пък, все едно са взели Мбапе в комплект с Неймар. Ако ние бяхме дали толкова пари и такава заплата на 30+ годишен халф, тука щеше да цари хаоса. Това е трансфер тип - вижте ни, ние имаме пари и харчим спрете да мрънкате. Реал М много добре знаят кога да си продадат играчите, /пр. Варан, смятайте колко е дле тоя, щом седи резерва на Хари Магуайър и на новодошъл защитник от ХОЛАНДИЯ / същото е и с Каземиро, просто знаят, че повече няма да мога да му вземат.
  24. Както му казваме по бургаски ВЪЙналдум, официално премина в Рома при Жозето, под наем за 1 сезон.
  25. Нотингам са подписали с Джеси Лингаард, Форест правят доста готина селекция...
×
×
  • Създай ново...