Jump to content

kir0w

Потребители
  • Брой теми

    685
  • Joined

  • Последно видян

  • Спечелени дни

    2

Постове posted by kir0w

  1. 54 minutes ago, oZZy said:

    На мен ми изникват 2 имена – Конте и Алегри

    Гледал ли си последните 2 сезона мач на Ювентус ? Аз по-насран и жалък треньор не съм виждал от него. Сигурен съм, че феновете на Юве ще съберат пари и ще ни го докарат до Анфилд ако недай си боже, имаме интерес към него. От динамичния футбол на Клоп, да преминем към футбола на Алегри или Конте, си е направи убийство за нас- феновете.

  2. 5 hours ago, Dacheff said:

    Бренан Джонсън в Тотнъм за 47 млн паунда. Точно така - Бренан Джонсън. 47 млн паунда. Никаква идея кой е тоя, за пръв път го чувам, но струва 47 млн паунда... Това е реалността вече на пазара и като някой каже "е кво искате, ФСГ дадоха 35 млн за еди кой си" се сещайте, че Бренан Джонсън струва 47 млн паунда. 

    Ако знаеше кой е Бренан Джонсън и какво е направил за отбора, нямаше да бъдеш толкова учуден. За мен тоя е доста добър нападател.

  3. 8 minutes ago, J.N.K. said:

    Тоя Фати като какъв играе? Знам че е атакуващ, ама нещо Брайтън много такива събраха.

    Най-вече ляво крило, но може и дясно и като нападател. Като за Брайтън е супер, той май си е тотално лекенце като характер. Не е изключено и да се работи по изходящ трансфер на Митома.

  4. Quote

     

    Chelsea are closing in on the signing of Moisés Caicedo and are trying to agree a deal in time for the midfielder to face Liverpool on Sunday.

    Brighton are still holding out for £100m, and it is unclear if Chelsea will meet that.

    (Source: @JacobSteinberg)

     

     

    Рос Баркли с свободен трансфер в Лутън Таун...дори "шапкарите" се подсилват по някакъв начин..

  5. 1 hour ago, pehotineca said:

    Кого следяхме от Волфсбург ? Мики ван де Вен. Май не следиш много , много ..

    Ти ако слушаш журналята,  следим всичко живо, което рита топка... виждаш резултата какъв е от много "следене" 😉 жив и здрав да е, ще го видим в Тотнъм

  6. 16 minutes ago, zigfridson said:

    Междувременно, плешивец номер 2(тен Хаг) взима датчанина нападател Х@йЛунд от Аталанта. Този е висок 1.90 като пишат, че бил подобие на Халанд като бързина и техничност.

    Само дето по отбелязване на голове е малко по далеч отколкото Земята от Сатурн...

    Аталанта - 32 мача 9гола

    Щурм Грац - 18 мача 9 гола 

    Копенхаген - 19 мача 0 гола 

    Ще бъде много интересно да видим какво ще направи това момче. 80млн за такава визитка си е риск според мен.

  7. 23 minutes ago, oZZy said:

    А ти помниш ли тогава какво печелехме?

    Да, бяхме посредствен отбор, защото Хендерсън не се беше развил още... 😆 празни приказки си говорим, жив и здрав да е. Дал е достатъчно на клуба за да го уважаваме.

  8. 15 hours ago, poolbg said:

    Добре де, сериозно ли има хора, които мислят, че е по-вероятно да спрем Сити с Харви и Къртис, отколото с Хендерсън ? 😄

    Не че съм най-големият фен на Джордан, но мненията, в които се предпочита Харви вместо Хендо, поне за мен са скандални. Същото важи и за Къртис. 

    Помниш ли, Хендо на възрастта на Харви ? Беше скандално неприятен за гледане, после израстна и ни помогна да се върнем, там където ни е мястото. Нека им дадем шанс, може и те да се развият добре.

  9. 1 hour ago, zigfridson said:

    105 панди Арсенал за Деклан Райс! Абе за тия бритиши няма ли финансов феърплей. 🤔 Четох че Барса и още там някои били глобени по 500к евро за финансов феърплей, а тези 105к за посредствен играч. А дано фалират!

    Наясно ли си, как се определя финансовия феърплей ? Ние също сме похарчили 100+ милиона за трансфери а не сме продали и за 1млн играчи... трябва ли да се намеси финансовия феърплей ? 

     

  10. 30 minutes ago, blunt said:

    И най-добрият халф на света да бяхме взели миналот лято, пак нямаше да имаме успешен сезон при това представяне на основни играчи. 

    А дали това представяне на основни играчи не е породено от факта, че нямахме "най-добрия халф на света" в отбора... за всички нападатели е различно това, да бъдеш захранван с пасове от Фабиньо и от Де Бройне. Минало свършено, има да си гадаем още 2 месеца, какво би станало "ако...". По важното е сега да се вземат правилните играчи.

  11. 4 hours ago, poolbg said:

    Тоя пък Невеш много рано се продаде.....нa 26, ужас. Уж мечтаеше да играе дълги години още на Молиню 😄 повръща ми се от такива играчи. 

    Скоро четох, че ще направят ку*венски номер и ще отиде за 2 години под наем в Нюкясъл... с тези араби стана тотална повърня трансферния пазар, не ни стигат собствениците на ПСЖ, Сити и Челси... ами и тея..

  12. 54 minutes ago, Stivi_G said:

    Освен гола, Фирмино много се раздаде и в защита, и в нападение. 

    Може би откакто е дошъл при нас го прави, но за жалост винаги сме го оставяли в сянката на Салах и Мане. 

    За мен е страхотен футболист и професионалист, играч мечта. 

  13. 3 hours ago, Stivi_G said:

    До 2025 не му мърда да е при нас 😄

    След 8год капитанът на отбора Харви Елиът като напуска терена, ще дава капитанската лента на влизащия  Джеймс Милнър... 

    Бетон е Чичко...само ние не вярваме в него. В Англия хората му се кефят като играе.

  14. Ако Стивката загуби следващите си два мача (гостуване на Арсенал и домакинство на Ман Сити), ще е официално най-лошият мениджър в 148 годишната история на Астън Вила.

     

     

  15. Греъм Сунес пред SkySports: 
    "Каземиро играеше с велики играчи в Реал Мадрид, но той самия не е велик играч, никога не е бил. [...] Мисля че, имаше късмет да е част от този състав на "белите", вълнувах се да гледам играчи като Бензема, но никога Каземиро. [...] Той е на 30 години и струва 70 млн., това са твърде много пари за него!"

    Толкова за тоя палячо.

  16. Вие пък, все едно са взели Мбапе в комплект с Неймар. Ако ние бяхме дали толкова пари и такава заплата на 30+ годишен халф, тука щеше да цари хаоса.  Това е трансфер тип - вижте ни, ние имаме пари и харчим спрете да мрънкате. Реал М много добре знаят кога да си продадат играчите, /пр. Варан,  смятайте колко е дле тоя, щом седи резерва на Хари Магуайър и на новодошъл защитник от ХОЛАНДИЯ / същото е и с Каземиро, просто знаят, че повече няма да мога да му вземат. 

×
×
  • Създай ново...