Jump to content

Bellamy

Потребители
  • Брой теми

    4730
  • Joined

  • Спечелени дни

    60

Everything posted by Bellamy

  1. Fabrizio Romano's wife: " i'm leaving, you focus too much on football transfer more than me " Fabrizio Romano:"Here we go! "Honey, are you leaving on loan or a full transfer?"
  2. Шегувам се разбира се, въпреки че днес не е ден за шеги. Няма как да съм за тях.
  3. Мощно за манго, за да можем да кажем после, че сме паднали от победтиеля в надпреварата
  4. 2013 и 2014 имат два загубени финала за Лига Европа
  5. 62 години ни показват точно обратното
  6. Ако не стане някаква мега, гига и т.н изненада ясно е, че по някое време ще се срещнат мърсисайдци и аспирини.
  7. Който не е гледал Борнемут- Лутън, не е гледал футбол
  8. Супер е! До сега всички, такива взаимовръзки, които са се поствали за наш успех в края не са се оправдавали!
  9. Често протежета на големите боклуци, стават още по-големи такива. Във всяка една сфера това.
  10. Имаш големи доводи за това, нищо, че е ''само'' с 3 титли. Във време, в което да караш с 300 със сцеплението все едно да караш на лед , без 1500 системи за сигурност си е огромно постижение, а и не се само това. Голям е Ники и не само заради това, което е постигнал на пистата.
  11. Само мутрата, и ти става ясно ко лекенце е
  12. Баси Редбулчето разкоства Белия паркет Как не им вкара 2-3 до сега не знам
  13. Всичко за вторите полувремена, не може се сетите, кой разбива всички статистики. На мен ми харесва това! Може да е клише, ама си е вярно. Проява на характер в най-пълния смисъл!
  14. Нито Рашфорд симулира, нито търси контакта. Не играе с топката! Вратаря влиза малко по-остро и играе с топката. Няма дузпа. Ако е в центъра на игрището може да дадат фаул, но дузпа няма как да е това!
  15. Червените манго са с много контузени, не че и ако бяха с всичко налично, нямаше да е ясно кой ще е победител, но сега отива на разгром работата.
  16. И аз така, никога не гледам Реал Мадрид
  17. Зидан е случаен, в най-прекия смисъл на думата!
  18. Пълна шитня се превъвна Ф1 последните години. Тук няма дебати! Не може да нямаш надпревари на велики писти като Маникур, Нюрбургринг или на хубави писти като в Истанбул и Сепанг. Набухали ми 10 градски състезания. Щели да разширяват интереса и в други страни. Ко ще разшериш в Бахрейн с 1,5млн население или Катар с 4 млн. И това изкуствено DRS.| Не борба между пилоти, даже и между двигатели не е, а кой отбор ще направи така да има по-малко износване на гумите и още мога да пиша.
  19. Тука може да са с по-голяма средна възраст от снощи
  20. Илия Груев защо не е и резервите даже? Някой нещо?
  21. Не сравнявайте случая "Сити" с Евертън. Обвиненията са в конспирация! - Webcafe.bg Манчестър Сити чака деня "Х" в изслушването на клуба и взимането на решение по 115-те обвинения, повдигнати срещу него от Висшата лига. В някакъв момент - дали ще е още през тази година, дали догодина или дори в 2025-а... това заседание ще се случи. И комисията трябва да се произнесе - "виновен" или "невинен" е шампионът на Англия и Европа по обвиненията, които трудно се събират в един шкаф с папки. "Обвиненията срещу Сити нямат нищо общо с тези към Форест и Евертън - твърди Борсън. - Те са изключително сериозни. Форест и Евертън са допуснали загуби във футболно-финансовата си година, по-големи от позволения лимит, в определен период от време. Това е нарушение на правилата на Висшата лига за финансов контрол. И е справедливо да има санкции - в случая това са отнетите точки. ОК, това е нарушение и клубовете си плащат за неумението да го избегнат. Но това не са престъпни деяния. Такъв тип неуспех да балансираш добре бюджета си и да загубиш повече от допустимите за определен период, се случва. И не е умишлено допуснато. Но тези неща, в които е обвинен Сити, са на друго ниво. Говорим за укриване на финансова информация, за попълване на грешни числа при декларирането на сделки със спонсори, както и за нарушаване на политиката на устойчивост, като се прикрива субсидирането на клуба с пари, обявени като комерсиални приходи. Това са криминални нарушения, които могат да доведат до много по-сериозни от само футболните санкции. Това са съзнателно извършени неща от бизнес компания, която прави оборот от стотици милиони годишно. Най-малкото е, че Сити ще бъде изхвърлен от Висшата лига и вероятно с отнети десетки или стотици точки. Това, ако се докажат обвиненията, е неизбежно." Експертът пояснява - най-голямото обвинение е, че Манчестър Сити е декларирал неверни числа при договори със спонсори. Например с компанията "Етихад", която така или иначе е на хората, които притежават и футболния клуб - кралското семейство в Абу Даби. Ако можем да го опростим като обяснение: Шейх Мансур налива едни 150 милиона лири, да кажем, в клуба през такъв спонсорски контракт, за да избегне ограниченията по финансовите контролни правила. А всъщност реалната маркетингова оценка на такъв договор е - да речем, 30 милиона. Това са 120 милиона чиста проба субсидия от боса към клуба му, които балансират книжата и Сити не е извън правилата. И това се е случвало регулярно в продължение на 9 години - за такъв период е целият набор от 115 обвинения.
  22. Решението, което заплашва да превърне Висшата лига в цирк - Webcafe.bg Случаите на Нотингам Форест и Евертън уж са по-простички за разрешаване, но дори и те като нищо ще се проточат до април, пък и след това - а в ожесточената борба за изпадане, тимовете май до последно няма да знаят колко точки реално имат и кое място заемат. Затова Висшата лига се намира в толкова смущаваща и странна позиция, докато фенското недоволство расте и публиката се нуждае от разяснения и заключения по казусите. Имат ли изобщо полезен ход ръководителите на първенството? Всеки отбор се е съгласил да се съобразява с наложените финансови регулации и когато те са нарушени, трябва да последват достатъчно категорични наказания. В противен случай цялата система може да се срине и безотговорни собственици да стигат дотам да банкрутират клубове. От друга страна, Висшата лига просто отлагаше твърде много, преди да започне да налага санкции на нарушителите. Съмнението е, че от Премиър лийг имат съвсем друга цел с тази демонстрация на строгост и просто използват Евертън в своята политическа игра. Те се мъчат да докажат пред английското правителство, че са способни да вкарат в ред финансите на първенството - тъй като управниците обмислят да създадат независим държавен регулатор, който да управлява процесите във футбола.
  23. На живо по Диема спорт 1 Милоу-Челси ФА къп за младежи. Бах тая ефей бе
×
×
  • Създай ново...