Jump to content

morski

Потребители
 • Posts

  1,239
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

morski last won the day on February 28 2018

morski had the most liked content!

Допълнителна информация:

 • Любим играч
  Д.Хендерсън

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

morski's Achievements

Rising Scouser

Rising Scouser (5/10)

3.5k

Reputation

 1. Той повече от тях се е радвал сигурно :D
 2. Доживотен договор за него! Не ме интересува колко още мача ще изиграе, колко гола ще вкара и т.н., тоя сезон си заслужи мястото в отбора!
 3. Нашия такава реклама си направи, че вече е разпознаваем навсякъде. Тука изобщо не опират нещата до пари и срок на отнемане на лиценза според мен.
 4. Абсолютно! Головете му тоя сезон са от важен по-важен!
 5. Снощи също за мен бе сред играчите които разочароваха. Много брак в действията му. Очаквах повече в организацията на играта, още повече с оглед тежкия му удар очаквах да тества вратаря им повече пъти. Може да са били такива и треньорските указания, но ме съмнява, просто не търсеше активна позиция за удар.
 6. Има ли някой като мен с айфон и напоследък да има проблеми с Da player? Наложи ми се да гледам два мача на телефона и приложението не върви добре - или изобщо не тръгва или както върви и спира, после трябва да го рестартирам. Пробвах и на друг телефон и там беше така.
 7. Добре де, Виваком къде ще ги предават, там също имам абонамент.
 8. Примерно аз съм платил Спорт+ за година напред и бях неприятно изненадан, като Булсат казаха няма да го предаваме, по скоро нищо не казаха. В деня в който го пуснаха само А1 имаха официално изявление, че ще го предават и в офиса на Булсат ме посъветваха да пусна жалба, да бъдат прехвърлени парите ми от Спорт+ към месечни такси примерно. Големи кретени, можеха да кажат, не да се чудят хората какво става. Не мога да плащам всеки месец и затова предплащам.
 9. Хм, интересно... тия нямат спортен канал. Да не би да имат в предвид, че са получили права да излъчват канала на А1 или пък ще си пуснат канал. С интерес очаквам развитието.
 10. Не намирам никъде за Булсат и Виваком, само А1 имат официално изявление. Може ли линк?
 11. Аз вчера го платих и върви при мен. Втория обаче го няма все още. Звънни им най-добре, имаш някакъв проблем.
 12. Типично българска работа, всеки взима нещо и си го предлага. аз съм на Булсат и от доста време им слушам оправданията как утре ги пускат тия канали. Те пък са окупирали испанското и няма как да се гледа другаде, пълен хаос. Не знам разните му там комисии какво спят. Снощи ми се гледаше някой мач, представляваха горе-долу някакъв интерес за мен, ама грънци. Мача на АЕК и унгарците е бил много лют.
 13. Супер, тъкмо се чудех къде из нета да гледам.
 14. За мен тук Клоп просто не казва истината, няма и как да е иначе. Доста дълго навсякъде защитава Кариус, за да излезне сега и да се отметне.
×
×
 • Create New...