Jump to content

morski

Потребители
  • Брой теми

    1239
  • Joined

  • Последно видян

  • Спечелени дни

    7

Everything posted by morski

  1. Той повече от тях се е радвал сигурно :D
  2. Да сменят емблемата на ръкава му, веднага!
  3. Дайте една снимка как Хендо я вдига.
  4. Доживотен договор за него! Не ме интересува колко още мача ще изиграе, колко гола ще вкара и т.н., тоя сезон си заслужи мястото в отбора!
  5. Нашия такава реклама си направи, че вече е разпознаваем навсякъде. Тука изобщо не опират нещата до пари и срок на отнемане на лиценза според мен.
  6. Общо взето както се казва в махалата - взе им страха още с началото на мача!
  7. Абсолютно! Головете му тоя сезон са от важен по-важен!
  8. https://web.facebook.com/LiverpoolFC/videos/10157195766482573/
  9. Снощи също за мен бе сред играчите които разочароваха. Много брак в действията му. Очаквах повече в организацията на играта, още повече с оглед тежкия му удар очаквах да тества вратаря им повече пъти. Може да са били такива и треньорските указания, но ме съмнява, просто не търсеше активна позиция за удар.
  10. Това се тиражира като слухове и ако Лийдс се класират във ВЛ, то вероятно ще играе за тях. Аз лично не бих му се сърдил , това би бил един своеобразен реверанс към тях. Железен войник е!
  11. Има ли някой като мен с айфон и напоследък да има проблеми с Da player? Наложи ми се да гледам два мача на телефона и приложението не върви добре - или изобщо не тръгва или както върви и спира, после трябва да го рестартирам. Пробвах и на друг телефон и там беше така.
  12. Понякога ми се иска като влезна в тази тема и да прочета нещо различно от това става ли, не става ли наш Джордан... Едно и също 119 страници, ен знам на някои не им ли омръзна.
  13. Добре де, Виваком къде ще ги предават, там също имам абонамент.
  14. Примерно аз съм платил Спорт+ за година напред и бях неприятно изненадан, като Булсат казаха няма да го предаваме, по скоро нищо не казаха. В деня в който го пуснаха само А1 имаха официално изявление, че ще го предават и в офиса на Булсат ме посъветваха да пусна жалба, да бъдат прехвърлени парите ми от Спорт+ към месечни такси примерно. Големи кретени, можеха да кажат, не да се чудят хората какво става. Не мога да плащам всеки месец и затова предплащам.
  15. Хм, интересно... тия нямат спортен канал. Да не би да имат в предвид, че са получили права да излъчват канала на А1 или пък ще си пуснат канал. С интерес очаквам развитието.
  16. Не намирам никъде за Булсат и Виваком, само А1 имат официално изявление. Може ли линк?
  17. Колко има качества и какви е наистина спорен въпрос наистина. Важно обаче е нещо друго - треньора да вижда в негово лице част от състава си, другото е ала-бала. Преди години в Юнайтед беше пълно с некадърници, които вероятно в други отбори от това ниво едва ли биха помирисали терен, но дъртия беше успял да направи от тях отбор. Мисля, че и при нас е така. Клоп и другите мениджъри щом виждат Хендо част от състава значи има защо. Аз пък лично се радвам, че преподписа.
  18. Аз вчера го платих и върви при мен. Втория обаче го няма все още. Звънни им най-добре, имаш някакъв проблем.
  19. Типично българска работа, всеки взима нещо и си го предлага. аз съм на Булсат и от доста време им слушам оправданията как утре ги пускат тия канали. Те пък са окупирали испанското и няма как да се гледа другаде, пълен хаос. Не знам разните му там комисии какво спят. Снощи ми се гледаше някой мач, представляваха горе-долу някакъв интерес за мен, ама грънци. Мача на АЕК и унгарците е бил много лют.
  20. Супер, тъкмо се чудех къде из нета да гледам.
  21. За мен тук Клоп просто не казва истината, няма и как да е иначе. Доста дълго навсякъде защитава Кариус, за да излезне сега и да се отметне.
  22. Финала със сигурност изигра своята роля за привличането на нов вратар, нещо което преди това едва ли е стояло пред ръководството като цел. Няколко други дребни детайла също допринесоха за трансфера на Алисон. Аз също мисля, че и без вратарски грешки можеше да изгубим финала, просто бяхме по-отпадналия физически отбор и нямахме какво да предложим от скамейката. За мен лично чисто теоретично ако ще го губим финала (както и стана де) то по-добре така, поне извлякохме някаква полза. Другите ни трансфери са били планирани и финала е нямал никакво значение. На мястото на Алисон сега вероятно можеше да гледаме Фекир, Пулишич или някой друг, но за мен по-добре така, крайно време беше при все че Алисон не ми е любимец. Все още си мисля, че правим грешка да не натиснем за някой централен бранител, имаше някои с изтичащи договори, но времето ще покаже. Сега състава ни е на почти 90% готов в моите очи и един защитник и още един халф щяха да попълнят пъзела, но каквото такова, ще се молим за по-малко контузии и повечко късмет.
  23. Имах в предвид централен защитник и то такъв, който може да е титуляр веднага, не кой може да играе там при нужда.
  24. Лично за мен този в този трансферен прозорец трябваше да привлечем и централен защитник от голяма величина. Хубаво се уповаваме на холандеца, но една негова контузия и ще ни върне на изходно положение. Освен това не е като да не се е контузвал изобщо. За Матип няма да говоря, постоянно е в бокса. Ловрен си го знаем какъв е хазартен. Остана един Клаван с неговите възможности. Джо Гомес не искам да го споменавам и виждам в игра. Та на хартия имаме играчи, но в една толкова невралгична зона, може да се окаже че са недостатъчно. Тая наша защита е нещото, което най ме притеснява.
×
×
  • Създай ново...