Jump to content

ggentatzu

Потребители
 • Posts

  855
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

ggentatzu last won the day on February 8 2019

ggentatzu had the most liked content!

About ggentatzu

 • Birthday 09/28/1968

Допълнителна информация:

 • Град
  Варна
 • Пол
  Мъж
 • Любим играч
  Не казвам

Recent Profile Visitors

14,474 profile views

ggentatzu's Achievements

Growing Scouser

Growing Scouser (4/10)

3.9k

Reputation

 1. Колкото някои си спомнят с умиление за отминали времена, толкова и други се съмняват, че от това на което да съвременници, няма по-добро и всичко старо е прехвалено.
 2. На по бира, с удоволствие Имаш ли път към Варна, драсни, имаме тук организатор събития. Ще ми е приятно да се видим
 3. И на мен не ми се спори. Само казвам, че с 20 мача зад гърба си няма как да си Най. Идеята ми е, че малко се поизхвърли Усик си е топ боксьор и в мача, макар и равностоен, беше по-зрелия и подобър, бях за него, м/у другото. А пък за двуметровите, той и железния ги мяташе като прани гащи из ринга навремето...
 4. Най добрия в историята...
 5. Лошото в момента е, че млади момчета, гледайки кабелна и ютуб, решават, че са готови за профи ринга. Пишман тренери ги гепат, пускат им по двама трима лешпери, колко да запишат някоя победа и ги мятат за кинти я в Лондон, я Париж и там ги убиват... За да имаш шанс, като професионалист, трябва да имаш стабилна история при аматьорите. А не виждам действия от клубове и федерация за създаване на основи за подготовка на талантливи момчета/момичета с идея за професионален бокс..
 6. Бивол беше по-подготвения от двамата. Успя да настрои мача в неговата дистанция. Канело беше тромав, статичен и се умори. Явно тея кила са му много. Иначе има яко чене. Бая удари отнесе, но не мръдна.
 7. Фюри е нелош боксьор. Нищо повече. Късметлия е, че в дивизията има дефицит в момента. Уайт е същата бира.
 8. Мане е е.ахти пердето... Да му е честита купата, заслужиха си я!
 9. Ударът беше глава в глава. Мане беше на скорост.
 10. Такава глупост досега не бях гледал.Триъгълник, нито бокс, нито мма...
 11. Не съм съгласен изобщо. Фирмино има нужните качества за позицията, на която играе и Клоп го разви до ниво световен шампион. Не знам какво очаквате от него... Нито е профил Лева, нито Индзаги...
 12. Фюри беше по-бавен от предния мач. Американеца, обаче, едно че няма защита и второ няма въздух за така проведен цял мач.
 13. Класа... Б.хти льохмана. Постави го в дивизията преди 30-35 г. И ми кажи кого ще бие
 14. Джошуа не виждам как е надценен. Няма форум, където да не бива критикуван за слаби игри и с Руиз, и с Усик, и че щял да го отнесе от Фюри. Само че тук, а и не само, забелязвам вдигане на акциите на Фюри, въпреки, че освен Кличко, Чисора и Уайлдър, няма някой, с когото се е бил, дето да е на ниво. Лично аз не смятам и Уайлдър и Чисора за топ боксьори, но както и да е. Джошуа явно е далеч от топ шампионите в дивизията за всички времена, но за момента това е положението... Един Тайсън в ранните си години щеше да ги пречука до крак.
 15. Спукана очна орбита. Смит, сега и Сондърс, със сериозни травми. Не се сещам за друг от средните, напоследък, че и не само, дето така да е осакатявал опонентите си..
×
×
 • Create New...