Jump to content

ggentatzu

Потребители
 • Posts

  757
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Everything posted by ggentatzu

 1. Такава глупост досега не бях гледал.Триъгълник, нито бокс, нито мма...
 2. Мангала са жалка картинка. А Олето им е като идеален аватар в момента...
 3. Фюри беше по-бавен от предния мач. Американеца, обаче, едно че няма защита и второ няма въздух за така проведен цял мач.
 4. Класа... Б.хти льохмана. Постави го в дивизията преди 30-35 г. И ми кажи кого ще бие
 5. Лоша работа... Смийгъл ше ходи май на борсата... а ми беше толкова симпатичен...
 6. Джошуа не виждам как е надценен. Няма форум, където да не бива критикуван за слаби игри и с Руиз, и с Усик, и че щял да го отнесе от Фюри. Само че тук, а и не само, забелязвам вдигане на акциите на Фюри, въпреки, че освен Кличко, Чисора и Уайлдър, няма някой, с когото се е бил, дето да е на ниво. Лично аз не смятам и Уайлдър и Чисора за топ боксьори, но както и да е. Джошуа явно е далеч от топ шампионите в дивизията за всички времена, но за момента това е положението... Един Тайсън в ранните си години щеше да ги пречука до крак.
 7. Не можах да им гледам мача, ама сега им видях дузпата .. ба.ти сватбаря БУАХхаххааха
 8. Все ми е таз. Идеята беше относно думичката "ако".
 9. Англия, ако повторят головото шоу от мача с Украйна, датчаните си заминават безславно.
 10. Че то при нас Салах ли беше това, което е сега, Мане ли, Джини ли, Фирмата, Ван Дайк? Винаги ввзимаме играчи с потенциал, не в пика си.
 11. Не ме разбра, мой. А може и аз да не използвам правилно опциите на отговора. Всичко беше за градината на уишмастъра. Сорка, не визира теб изобщо.
 12. Ае ся, к'мон Ингленд. Ше се почерпя днеска с кефец
 13. Спукана очна орбита. Смит, сега и Сондърс, със сериозни травми. Не се сещам за друг от средните, напоследък, че и не само, дето така да е осакатявал опонентите си..
 14. Дали му пукна скула, че го отказаха.
 15. В момента положеноето с финансите на клубовете няма нищо общо с това от преди пандемията. Такива пари на седмица са мираж в момента.
 16. ∆ Кратко и ясно! По-добре няма как да го кажа.
 17. Бая трябва да посберат... човека искал 600 хил. на седмица от чалмите...
 18. Просто критериите сега са други. Атлет с физиката на Сержо Олива или Арнолд, няма шансове. Друг е въпросът за естетиката е друг и не случайно на 70те им викат златната ера.
 19. Смит не ми хареса. Не използва ръста си. Игра цял мач на най удобната за Канело дистанция. Иначе корава глава има. Друг, при толко бой, нямаше да издържи до края.
 20. Не можах да разбера, поляка що се отказа... Верно,че отнесе доста тежки удари, но не ми изглеждаше, като да не може да продължи.
 21. И на 30 да беше Кобрата, разликата в класите щеше да е същата. С тоя бокс, при яки и дълги, като Джошуа, Уайлдър, Фюри, шансът е =0. Никва тактика! Беше излязъл да държи колкото може повече рунда и да вземе кинтите. И на всичко отгоре не спря да приказва...
 22. Носи... вятър. 3тия ако беше по рано ъперкъта отдавна щяхме да дремем вече.
×
×
 • Create New...