Jump to content

ggentatzu

Потребители
  • Брой теми

    865
  • Joined

  • Последно видян

  • Спечелени дни

    11

Everything posted by ggentatzu

  1. Раздадоха подаръците Артета трябваше двата мача да е с бяла брада и червена шуба...
  2. Колкото някои си спомнят с умиление за отминали времена, толкова и други се съмняват, че от това на което да съвременници, няма по-добро и всичко старо е прехвалено.
  3. На по бира, с удоволствие Имаш ли път към Варна, драсни, имаме тук организатор събития. Ще ми е приятно да се видим
  4. И на мен не ми се спори. Само казвам, че с 20 мача зад гърба си няма как да си Най. Идеята ми е, че малко се поизхвърли Усик си е топ боксьор и в мача, макар и равностоен, беше по-зрелия и подобър, бях за него, м/у другото. А пък за двуметровите, той и железния ги мяташе като прани гащи из ринга навремето...
  5. Най добрия в историята...
  6. Лошото в момента е, че млади момчета, гледайки кабелна и ютуб, решават, че са готови за профи ринга. Пишман тренери ги гепат, пускат им по двама трима лешпери, колко да запишат някоя победа и ги мятат за кинти я в Лондон, я Париж и там ги убиват... За да имаш шанс, като професионалист, трябва да имаш стабилна история при аматьорите. А не виждам действия от клубове и федерация за създаване на основи за подготовка на талантливи момчета/момичета с идея за професионален бокс..
  7. Бивол беше по-подготвения от двамата. Успя да настрои мача в неговата дистанция. Канело беше тромав, статичен и се умори. Явно тея кила са му много. Иначе има яко чене. Бая удари отнесе, но не мръдна.
  8. Фюри е нелош боксьор. Нищо повече. Късметлия е, че в дивизията има дефицит в момента. Уайт е същата бира.
  9. Мане е е.ахти пердето... Да му е честита купата, заслужиха си я!
  10. Ударът беше глава в глава. Мане беше на скорост.
  11. Такава глупост досега не бях гледал.Триъгълник, нито бокс, нито мма...
  12. Не съм съгласен изобщо. Фирмино има нужните качества за позицията, на която играе и Клоп го разви до ниво световен шампион. Не знам какво очаквате от него... Нито е профил Лева, нито Индзаги...
  13. Фюри беше по-бавен от предния мач. Американеца, обаче, едно че няма защита и второ няма въздух за така проведен цял мач.
  14. Класа... Б.хти льохмана. Постави го в дивизията преди 30-35 г. И ми кажи кого ще бие
  15. Джошуа не виждам как е надценен. Няма форум, където да не бива критикуван за слаби игри и с Руиз, и с Усик, и че щял да го отнесе от Фюри. Само че тук, а и не само, забелязвам вдигане на акциите на Фюри, въпреки, че освен Кличко, Чисора и Уайлдър, няма някой, с когото се е бил, дето да е на ниво. Лично аз не смятам и Уайлдър и Чисора за топ боксьори, но както и да е. Джошуа явно е далеч от топ шампионите в дивизията за всички времена, но за момента това е положението... Един Тайсън в ранните си години щеше да ги пречука до крак.
  16. Спукана очна орбита. Смит, сега и Сондърс, със сериозни травми. Не се сещам за друг от средните, напоследък, че и не само, дето така да е осакатявал опонентите си..
  17. Дали му пукна скула, че го отказаха.
  18. ∆ Кратко и ясно! По-добре няма как да го кажа.
  19. Бил капитан, заради старшинството. И какво от това. Хендо се превърна в основна фигура и целия отбор го приема и застава зад него. Националите им, каквито и да са и те, го сложиха капитан. Клоп го харесва, като капитан. Само ние тука, пред диемата и пред телефончетата знаем, че истината, всъщност е съвсем друга...
  20. А защо изобщо го сравнявате с когото и да било. Човека е капитан при наличие на куп звезди в отбор, доминиращ в Европа и света. Тръгнахте да му търсите лимитите... Единствено шапки долу заслужава момчето.
  21. Просто критериите сега са други. Атлет с физиката на Сержо Олива или Арнолд, няма шансове. Друг е въпросът за естетиката е друг и не случайно на 70те им викат златната ера.
  22. Смит не ми хареса. Не използва ръста си. Игра цял мач на най удобната за Канело дистанция. Иначе корава глава има. Друг, при толко бой, нямаше да издържи до края.
  23. Не можах да разбера, поляка що се отказа... Верно,че отнесе доста тежки удари, но не ми изглеждаше, като да не може да продължи.
  24. И на 30 да беше Кобрата, разликата в класите щеше да е същата. С тоя бокс, при яки и дълги, като Джошуа, Уайлдър, Фюри, шансът е =0. Никва тактика! Беше излязъл да държи колкото може повече рунда и да вземе кинтите. И на всичко отгоре не спря да приказва...
  25. Носи... вятър. 3тия ако беше по рано ъперкъта отдавна щяхме да дремем вече.
×
×
  • Създай ново...