Jump to content

ggentatzu

Потребители
  • Брой теми

    865
  • Joined

  • Последно видян

  • Спечелени дни

    11

Постове posted by ggentatzu

  1. 3 hours ago, oZZy said:

    Бил ли е толкова добър наистина или е прехвален като всички стари неща?

    Колкото някои си спомнят с умиление за отминали времена, толкова и други се съмняват, че от това на което да съвременници, няма по-добро и всичко старо е прехвалено.

  2. 5 hours ago, oZZy said:

    Може да спорим много по тая тема, такива лафчета като Али няма кой да го бие, или никой не свири като Джими Хендрикс и Ричи Блекмор съм ги чувал 100тици пъти.

    За мен който измежду Усик и Фюри завърши непобеден ще може да се нарече един от най-добрите в историята. А ако е Усик, даже повече трябва да получи признание. Няма как някой да хвали Холифийлд и да не признае Усик, който бие 2 метрови канари като Джошуа и Фюри (ако го бие).

    И на мен не ми се спори. Само казвам, че с 20 мача зад гърба си няма как да си Най. Идеята ми е, че малко се поизхвърли 😉

    Усик си е топ боксьор и в мача, макар и равностоен, беше по-зрелия и подобър, бях за него, м/у другото.

    А пък за двуметровите, той и железния ги мяташе като прани гащи из ринга навремето...

  3. Лошото в момента е, че млади момчета, гледайки кабелна и ютуб, решават, че са готови за профи ринга. Пишман тренери ги гепат, пускат им по двама трима лешпери, колко да запишат някоя победа и ги мятат за кинти я в Лондон, я Париж и там ги убиват...

    За да имаш шанс, като професионалист, трябва да имаш стабилна история при аматьорите.

    А не виждам действия от клубове и федерация за създаване на основи за подготовка на талантливи момчета/момичета с идея за професионален бокс..

  4. Бивол беше по-подготвения от двамата. Успя да настрои мача в неговата дистанция.

    Канело беше  тромав, статичен и се умори. Явно тея кила са му много. Иначе има яко чене. Бая удари отнесе, но не мръдна.

  5. Сити и Ливърпул са нива над всички в лигата. Няма как някой да ги спре. Вила, Улвс... Ако двата отбора са концентрирани 90 мин, а го очаквам, щото са шепа мачове... Гледахме го преди 3 години.

    Верно е, надеждата умирала последна, но не сме ли пред Сити в края, значи не сме показали, че го заслужаваме.

    Дистанцията е дългичка.  Само със спринтове, пък били те и финални, не става винаги.

     

×
×
  • Създай ново...