Jump to content

vladi_im

Потребители
 • Posts

  104
 • Joined

 • Last visited

About vladi_im

 • Birthday 01/10/1994

Допълнителна информация:

 • Пол
  Мъж
 • Любим играч
  С.Мане

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

vladi_im's Achievements

Embryo Scouser

Embryo Scouser (2/10)

124

Reputation

 1. Няма да продадеш всички по-опитни наведнъж, но се започва с някого. А и първо трябва да продадеш за да купиш.
 2. Все повече си мисля, че точно Клоп няма желание да се инвестира в подновявяне и подмладяване на отбора. Защо би искал да се раздели с някои важни играчи, въпреки че са на по около 30 години, след като той е обявил че 2024г напуска Ливърпул. След като има сработен отбор, който ще е конкурент за титли и евентуално може да спечели нещо следващите 2 години, защо да рискува с подновявяне на отбор. Дори подновеният отбор да стане по-силен и от сегашния, то Клоп няма да бъде тук. Зашото това подновяване/подмладяване отнема 2-3 години. А никой не би рискувал да се провали накрая само за да остави готов отбор за наследника си. Защото американците едва ли ще имат проблем да се продадат играчи като Мане и Салах, и да се вземат техни по-млади и по-евтини наследници.
 3. Защо коментаторът (Ивайло Ангелов) нарича Вайналдум - Джиджи Вайналдум
 4. Все едно ще е титуляр в Ювентус. Всичко е за пари и по-големи шансове за трофеи (понеже нямат голяма конкуренция в Италия).
 5. Ако включат Ракитич трябва да дадат още повече пари и да му плащат и заплатата. Този е за Стоук и УБА.
 6. Хендерсън има хронична контузия в петата, която го мъчи през последните 2 сезона. При малко по-голямо натоварване се активизира. Така че не се различава много от Стъридж. И двамата ще пропускат голяма част от сезоните.
×
×
 • Create New...