Jump to content

Английски национален отбор


Гост shicola

Препоръчан пост

Гост never back down

За пореден път.... се правят изводи преди да се гледа целият мач.... Баркли има такива докосвания на топката , че очите ми остават на монитора. Чембърлейн играе много добре... Уилшър също.... А Наш Рики закова такъв гол .. какъвто Керъл и от 100 да опита няма да може да направи.. Много ми харесва как играе... като цяло Англия играе много приятен футбол.. да не кажа красив на моменти .

Link to comment
Сподели другаде

Гост Scouser7149

Малееее колко е прост тоя съдя мале мале :ultra face facepalm: . Тоя Валенсия си е тотален циганин, идялен за катуна :sarcastic:

Link to comment
Сподели другаде

Гост 0ne

Е ,имаше си доста опасна игра . Не му влезе с бутоните ,но с втория крак ,ако не се лъжа коляното ,го заби много здраво в пищяла и Валенсия имаше късмет,че не му беше опорен крак.

Link to comment
Сподели другаде

Гост Renaissance

Какви са ви впечатленията от мача. Аз не го гледах, но се радвам, Рики май вкарал голям гол. Защо да е като Керъл, не ми е оставил такова впечатление, сумати мачове му гледах за сотън, не мисля, че е кон с два чифта капаци, точно обратното. Лалана игра ли ?

Link to comment
Сподели другаде

Гост L13

Не е нормално да прегаря, може да е млад, но е играл на високо ниво в много по-напрегнати и важни мачове, а това беше смотана приятелска среща.

Link to comment
Сподели другаде

Гост drakson

never back down, ако не си забелязал в предишния ми кометар съм написал "в първите 30мин."

Първото полувреме Уилшър и Баркли бяха ужасяващи. Грешни подавания, губене на топката в опасна част от терена и последваща атака за Еквадор. Дори с Лампард си пречеха и играеха в един периметър като само си разменяха позициите. Никаква широчина. Само Чембърлейн им даваше острота в играта. Рики Ламбърт първите 20мин. направи около 3 докосвания (тъй като Рууни избягваше да му подава), но бяха читави и намери съотборници в отлична позиция. Да, мога да заявя, че Руни му взе и гол.

Второто полувреме Ламбърт вкара след добър пробив на Баркли (нещо, което Баркли беше направил веднъж преди това, но реши да се лакоми). Голът на Рики беше наистина добър, хубав, плътен удар. Ако очите ти остават по "докосванията на Баркли", не знам какво става като гледаш Котиньо, да не казвам Роналдиньо.

Все пак второто полувреме Баркли и Уилшър играха на ниво. Особено Баркли, който атакуваше директно.

Стърлинг бе изгонен незаслужено и го поздравявам за хладнокръвието, с което реагира. Всъщност от съдия до съдия. Някои наистина смятат, че е опасна играта, но момчето игра с топката и не нарани Валенсия. Неприятен контакт с краката даже нямаше, но си беше твърде остро за приятелски мач.

От тук нататък малоумникът Валенсия прибегна до саморазправа, което си е чист червен картон, а Стърлинг запази спокойствие и не отговори, което най ме радва от сутиацията.

Ако това не беше приятелски мач, ситуацията щеше да бъде разгледана по напълно различен начин.

 

П.П. Джеферсън Монтеро направи Милнър разноглед.

Link to comment
Сподели другаде

Гост Simply Red

Не е нормално да прегаря, може да е млад, но е играл на високо ниво в много по-напрегнати и важни мачове, а това беше смотана приятелска среща.

 

Не мога да се съгался с теб,че това е било просто "смотана контрола". До Световното първенство остава около седмица,а Ходжсън на няколко пъти обяви,че за някои постове има сериозна дилема и тъкмо контролите преди двубоите в Бразилия ще "попълнят" образно казано състава на "Трите лъва". Не беше случайно,че Англия излезна преимуществено с играчи, за които принципно не се смята,че ще попаднат сред първите 11 и тъкмо тук бе шанса за Стърлинг. За съжалние с тази си проява срещу Валенсия той не си помагна много със сигурност и най-вероятно ще влиза по-често като смяна,а беше очевидна страстта,с която стартира мача за да докаже,че заслужава мястото си като титуляр.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...