Jump to content

Английски национален отбор


Гост shicola

Препоръчан пост

Гост RED DEVIL
Оф хайде стига с тези статии ! Играчите не са тъпи, много добре знаят, че не играе добре националния отбор. Вие какво очаквате да кажат ?!

"Махайте МакЛакаран!" ?! Къде отиваш ти, може би ? Никой никога няма да го каже ...

 

 

Ахам. Аз ако бях как щях да го псувам не е истина :lol: ако ще да ме изгони. Поне ще съм споделила кво мисля за него. :twisted: :evil:

Link to comment
Сподели другаде

Гост RED DEVIL

МАКЛАРЪН: ОУЕН Е НАЙ-ДОБРИЯТ

 

Селекционерът на Англия Стив Макларън обсипа с похвали нападателя на националния тим и Нюкасъл Майкъл Оуен. Според специалиста голмайсторът на „свраките” е най-добрият нападател, който е виждал някога.

 

В момента Оуен не се намира в най-добрата си форма, като не е успявал да се разпише в седем поредни мача за клуба и националния тим. Въпреки това Макларън ще гласува доверие на футболиста за предстоящата контрола с Австрив по-късно тази вечер.

 

„Предпочитам да го оценявам като гледам цялата му кариера. Головият му рекорд е феноменален. Той е най-добрият нападател, който съм виждал откакто съм във футбола”, заяви Макларън.

 

„Не се притеснявам, когато подобен футболист има спад във формата си защото знам, че всичко това свършва в един момент. Майкъл Оуен е велик голмайстор и неговата класа винаги си казва думата. Той е здрав и докато е така винаги ще бъде едно от първите имена в моя отбор”, каза още Макларън.

 

До този момент Оуен има отбелязани 40 попадения с националната фланелка.

Link to comment
Сподели другаде

Гост Sami_Hyypia

Питър Крауч вдъхна увереност на Англия преди решителния двубой с Хърватска на „Уембли" в сряда, като с негов гол тимът на Стив Макларън победи Австрия с 1:0 в контрола. Неприятната вест за селекционера на островитяните е, че няма да може да използва Майкъл Оуен за срещата с шахматистите, тъй като нападателят на Нюкасъл получи поредната си контузия и ще отсъства от терените около месец. Двубоят се игра на стадион „Ернст Хапел" във Виена, където албионците могат да излязат отново след 8 месеца, но само при положение че първо победят хърватите и Русия не спечели днес като гост на Израел в квалификационна група Е.

Единият от домакините на европейското загатна, че може би несправедливо е сочен от мнозина за пълния аутсайдер на шампионата, като през по-голямата част от мача австрийците бяха равностойни на звездния тим на Англия. В селекцията на „трите лъва" се завърна мегазвездата Дейвид Бекъм, който през първото полувреме на няколко пъти показа класа и можеше да открие резултата, но неговият специалитет - точно изпълнение на пряк свободен удар, не срещна целта. Събитията преди почивката бяха белязани от две неприятни случки - първо вратарят на Австрия Махо си глътна езика и трябваше да бъде заменен, а след това Оуен получи разтежение и отстъпи мястото си на Джърмейн Дефоу. На австрийския страж бе оказана медицинска помощ и той се отърва без сериозни последствия. Минута преди края на първата част Питър Крауч надскочи защитата на домакините и се разписа с глава за 1:0, какъвто и остана резултатът до края.

 

През втората част темпото на игра спадна, тъй като и двамата селекционери направиха редица смени. Стив Макларън направи експеримент с включването в игра на Ашли Йънг и Алън Смит, но той не се оказа особено успешен. Така по всяка вероятност нападението на Англия срещу Хърватска ще бъде водено от Крауч и Дефоу, тъй като освен Оуен контузени са още Уейн Рууни, Емил Хески и Анди Джонсън, които в последно време попадаха в сметките на селекционера.

 

 

Австрия - Англия 0:1

0:1 Крауч 44

 

Състави:

Австрия: Махо (25-Манингер), Щандфест (78-Кавлак), Шимер, Герчалиу, Щранцл (86-Хиден), Саръяр (65-Харник), Ауфхаузер, Иваншиц, Гарич, Вайсенбергер (46-Кийнаст), Кулич (46-Лайтгеб)

 

Англия: Карсън, Ричардс, Кембъл (46-Браун), Лескът, Бридж, Бекъм (62-Бентли), Джерард (46-Бари), Лампард, Джо Коул (46-Йънг), Крауч (73-Смит), Оуен (34-Дефоу)

 

Съдия: Николай Фолкварц (Дания)

Стадион: "Ернст Хапел" (Виена), 39 432 зрители

Link to comment
Сподели другаде

Гост shicola

http://gong.bg/uploads/news_images/200711/photo_big_28125.jpg

ДЖЕРАРД: В СРЯДА ИЗЛИЗАМЕ ЗА НАЙ-ВАЖНИЯ МАЧ В КАРИЕРИТЕ СИ

18 ноември 2007 12:57

 

Полузащитникът на националния отбор на Англия Стивън Джерард смята, че неговият отбор се нуждае от отборен дух, за да стигне до финалите на Европейското първенство догодина.

 

„Ако и след това, което се случи не попаднем на Евро 2008, то тогава разочарованието ще бъде наистина огромно. Затова трябва да се настроим за победа в сряда. От момента, в който загубихме двубоя с Русия, стана доста трудно да си футболист на националния отбор на Англия”, сподели Джерард.

 

„Страната ни е длъжна да участва на големите първенства, а в сряда ние трябва да докажем точно това. Сега трябва да гледаме напред, защото ни очаква един от най-важните мачове в кариерата ни”, допълни Стиви Джи пред BBC Sports.

 

За да стигнат до финалите в Австрия и Швейцария догодина „трите лъва” все пак ще трябва да направят поне равен с хърватите в сряда, за да си осигурят класиране за Евро 2008.

Link to comment
Сподели другаде

Гост RED DEVIL

Алан Шиърър поема Англия?

 

Алан Шиърър е споделил пред приятели, че има желание да се пробва като национален селекционер на Англия, предаде в. "Дейли Стар".

 

Легендарният голмайстор има кратък стаж като помощник на Глен Рьодър в Нюкясъл, но това не го притеснява, тъй като има светлия пример на Марко ван Бастен, Юрген Клинсман и Христо Стоичков.

 

В момента Алан Шиърър е коментатор за БиБиСи, но също така кара треньорски курсове, за да придобие най-високия лиценз в треньорската професия - UEFA Pro.

 

Лампард: Страх ме е от публиката :lol:

 

Халфът на Челси Франк Лампард се страхува от натиска на феновете в сряда на "Уембли", когато англичаните ще трябва да вземат точка срещу Хърватска, за да се класират на европейското.

 

"Очаква ни голям тест за морална устойчивост. Феновете ни имаха тежки моменти в тези квалификации и имат право да си го изкарат на нас в сряда" - твърди Лампард.

 

"Няма да се изненадам, ако всичките 90 000 на стадиона решат да изкажат неодобрението и разочарованието си от нашето представяне. Ние обаче сме професионалисти и трябва да се справим с това" - завърши футболистът. [/b]

Link to comment
Сподели другаде

Гост shicola

http://www.focus-sport.net/2007/11/1148764122044.jpg

Питър Крауч ще води атаката на Англия срещу Хърватия

 

19 ноември 2007 | 20:07

Лондон. Нападателят Питър Крауч има сили да води атаката на Англия срещу Хърватия в мача на „Уембли” в сряда. Това заяви самият той пред Sky Sports. Англия в момента имат нужда само от една точка, за да се класират на Евро 2008, след като Израел се наложи над Русия в Тел Авив в събота. „Оставяна ми е тази отговорност в мачове на Англия и Ливърпул и винаги съм се справял. Сигурен съм, че ще успея и в сряда. Винаги съм се опитвал да се доказвам. Дали ще играя за Ливърпул или Англия, за мен няма значение, тъй като се раздавам до край. Човек трябва да постъпва така, за да играе редовно за отбора си и той да печели”, заяви Крауч.

Той ще е единственият нападател в редиците на Англия, след като Майкъл Оуен отново е с контузия. Нападателят получи травмата по време на приятелския мач с Австрия в петък.

Link to comment
Сподели другаде

Гост RED DEVIL

Чух че Оуен нямало да играе. Но Крауч е добро решение предвид присъствието на Бекс. Ще има добри центрирания към Питър и да се надяваме ще падат много голове.

 

 

 

Come on England!!!!!!!!

Link to comment
Сподели другаде

Гост Rebuff
Come on England!!!!!!!!

 

Ади дано треснем Хърватите и се класираме че иначе немаше да погледна Еврото доста селяци ще има :wink:

Link to comment
Сподели другаде

Гост RED DEVIL

Come on England!!!!!!!!

 

Ади дано треснем Хърватите и се класираме че иначе немаше да погледна Еврото доста селяци ще има :wink:

 

 

 

Определено!!! РОМъния са може би най-големите

Link to comment
Сподели другаде

Гост RED DEVIL

Тери тренира, но няма да играе

 

 

Капитанът на английския национален отбор по футбол Джон Тери се присъедини към съотборниците си за тренировка и се подготвя за евроквалификацията с Хърватия в сряда. Въпреки това почти сигурно защитникът на Челси няма да играе в срещата, колкото и решителна да е тя.

 

Само преди месец Тери претърпя операция на коляното и оттогава не е играл. Самото му присъствие сред останалите играчи обаче вдига духа на Англия, която ще бъде още без Уейн Рууни, Майкъл Оуен и Рио Фърдинанд.

 

Селекционерът Стив МакЛарън обаче настоява играчи като Тери, Оуен, Фърдинанд и Рууни да са в съблекалнята, за да подкрепят съотборниците си преди те да излязат за сблъсъка с Хърватия пред 90000 души на „Уембли”.

 

Междувременно, Дейвид Бекъм ще бъде подложен на допълнителни фитнес тестове, тъй като се забелязва спад във формата му. Много вероятно е Скат Карсън да запази мястото си в рамката за сметка на Пол Робинсън.

 

 

 

 

 

Макларан се усети, че Робинсън не трябва да е титуляр.

Link to comment
Сподели другаде

Гост shicola

http://gong.bg/uploads/news_images/200711/photo_big_28327.jpg

КРАУЧ: ЩЕ СПАСЯ МАКЛАРЪН

20 ноември 2007 12:02

 

Нападателят на английския национален отбор Питър Крауч заяви, че ще спаси наставника си Стив МакЛарън от уволнение.

 

Специалистът бил толкова притеснен в последните минути на срещата между Израел и Русия, че пропуснал победния гол за евреите, тъй като бил в тоалетната.

 

Сега, Крауч тържествено обеща да вкара на хърватите в сряда на стадион „Уембли”, като по този начин да осигури класиране на „трите лъва” за Евро 2008.

 

„Сигурен съм, че мога да се справя с тази задача в този изключително важен мач”, изръмжа нападателят на Ливърпул.

 

„Атмосферата преди срещата на Израел с Русия бе много мрачна и потискаща. Сега обаче всички сме много позитивно настроени – знаем, че можем да се класираме и разполагаме с играчи, които да се справят със задачата”, продължи той.

 

„Има голяма отговорност, която тежи на раменете ми, но притежавам достатъчно опит, за да се справя с напрежението. Няма да играем за равен, мислим само за победа”, каза още Крауч.

 

Link to comment
Сподели другаде

Гост gogoatoma
изръмжа нападателят на Ливърпул.
:shock: :shock: WTF ?! Абе тея нещо май се подиграват! :evil:

 

И ето новия му прякор - Крауч ЗВЯРА! :twisted:

Link to comment
Сподели другаде

Гост gogoatoma
изръмжа нападателят на Ливърпул.
:shock: :shock: WTF ?! Абе тея нещо май се подиграват! :evil:

 

И ето новия му прякор - Крауч ЗВЯРА! :twisted:

Link to comment
Сподели другаде

Гост gogoatoma
изръмжа нападателят на Ливърпул.
:shock: :shock: WTF ?! Абе тея нещо май се подиграват! :evil:

 

И ето новия му прякор - Крауч ЗВЯРА! :twisted:

Link to comment
Сподели другаде

Гост Vince

Смешници!

Винаги са си били такива.

 

Иначе браво на Краучи.

Чудесен гол.

И само Бенитес да го е продал эимата, ще го "нахраня" эверски.

Link to comment
Сподели другаде

Гост Rebuff
http://gong.bg/uploads/news_images/200711/photo_big_28327.jpg

КРАУЧ: ЩЕ СПАСЯ МАКЛАРЪН

А сега му го ляпай на шибаният пияница.

Ей този е по зле и от Рафата да неможеш да вземеш 1 мач с тия играчи бахти и здуханият олигуфрен.

Link to comment
Сподели другаде

Гост TpuoHa

Първо, хърватите явно са много добри. Второ, неприятно ми е, че Англия не се класира, но с тази игр а, честно, си заслужаваха отпадането. Конкретно за мача, Джерард сгреши пасове, Карсън сгреши фатално, защитата (без Карагър) бе трагична, аве кофти работа, но не съвсем, защото дано да махнат този анти-треньор Макларън. Всичко, което каза Боби по "Диема", е вярно. Един отбор по-малко, на който ще стискам палци, damn, shit, fuck,oh my god...

 

P.S.Стив МакЛарън официално бе уволнен от поста селекционер на английския национален отбор близо три години преди да изтече контрактът му с Футболната асоциация.Специалистът ще получи компенсация на стойност 2,5 милиона лири, въпреки че не успя да класира „трите лъва” за надпреварата догодина.

Link to comment
Сподели другаде

Гост Manikyan

Ами сега... Всички си мълчим, щото Англия бяха надиграни, физически, психически и най-вече тактически...

Наш Карсън имаше точно едно спасяване..

Лескът е ебати шибека..

Кембъл много грешки

Бридж малее такъв куцуз отдавна не бях виждал..

Ричардс игра фантастично...

Райт Филипс тичаше като муха без глава

Джерард игра средно, някак не му отива да е капитан на англичаните..

Бари беше горе-долу

Лампард трагичен

Джо Коул беше горе-долу

Крауч и той, макар че гола беше уникален

Бент е чурка

Дефо трябваше да почне с Крауч

Бекам беше супер както винаги...

 

МакЛарън е в бюрото за безработни...

Link to comment
Сподели другаде

Гост Sami_Hyypia

Shiiiit :lol: England national team...what the fuck?!?!

Мале мале мале :( :o Я мислих че Бг мн зле а па то Англия.Май Капело ша взимат :?

Link to comment
Сподели другаде

Гост RED DEVIL

Малеееее позор, позор. Още не мога да повярвам, че ЕВРО 2008 ще е без Англия. След такъв мач нямаше начинй да не уволнят това лайно Макларън.

 

Дано назначат Липи

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...