Jump to content

Английски национален отбор

Guest shicola

Recommended Posts

Испания много бързо са спретнали отличен отбор.Докосване,поглед,комбинации -ок.,,нашите,, това им е нивото,не можеш да разбереш кой домакин,кой гост.Гомез прилично,играча ,,обичан от 5 тренъори,, на познатото ниво -лутане на горе и надолу,жълт картон ,две опасни грешки,едно добра центриране и лошо позициониране при головете на Испания

Какво значи “обичан от 5 треньори”, пак някаква ирония. Важното е, че на нас ни върши работа и прогресира, досега няма слаб мач. Ами какво играха ултра надеждите на английския и световния футбол Кейн, Али и Трипиър, които трябва да дърпат този отбор и общо дето струва половин милиард или пък големите и скъпи звезди на Ман Сити? Гомез бил виновен, а за Хендо нищо не си казал, той е ясен, по презумпция е виновен и за глобалното затопляне.

Какво значи "обичан от 5 треньори", пак някаква ирония. Важното е, че на нас ни върши работа и прогресира, досега няма слаб мач. Ами какво играха ултра надеждите на английския и световния футбол Кейн, Али и Трипиър, които трябва да дърпат този отбор и общо дето струва половин милиард или пък големите и скъпи звезди на Ман Сити? Гомез бил виновен, а за Хендо нищо не си казал, той е ясен, по презумпция е виновен и за глобалното затопляне.

:sarcastic: Не си го разбрал,"обичания от 5 треньора" е Хендо-легендо.

За Гомез съм казал,че игра прилично,дори много добре,чети добре.В големи периоди на мача Испания си правеше гаргара с Англия.Едва след 80мин британците се поокопитиха и засилиха натиска

много мъчно е да се гледа подобна продукция от 22 - та на терена.

Не знам за Хендо, но личното ми мнение е, че е класа над тоя Дайър. Егати дървеняка. А тоя Тарховски е за долните дивизии. Той в национала го викнал.

Не мога да не повдигна темата и за връщането към вратаря ( ония двамцата поне са ме блокирали и няма да четат), но всичко по-опасно стана след неумела игра, а именно глупави разигравания с вратарите и тъпа грешка на Бътланд веднъж.

Иначе аз нищо интересно не видях за първите 45 мин.

• 11 months later...
  • 2 months later...

Звездите на Ливърпул Джо Гомес и Джордан Хендерсън се завръщат предсрочно от националния отбор на Англия поради здравословни проблеми. Гомес бе освиркан по време на появата си като резерва в края на мача срещу Черна гора в четвъртък, но се очакваше да започне мача срещу Косово в неделя в стартовия състав. За съжаление на 22-годишния защитник, той получи контузия на коляното при една от тренировките и сега - вместо пътуване до Балканите - се завръща за лечение в клуба си. Хендерсън, който не участва при победата със 7:0 над Черна гора, бе изпратен обратно в Ливърпул. В официално изявление на ФА се казва, че Джордан е болен.

Източник: https://ftv.bg/novini/anglia/155785.html

Е какво да кажат, слаб е и не става даже при 7:0 да го пуснем.

Те си имат разбирания и оправдания и си ги пишат, кой им верва е друг въпрос.

Вчера четох, че бил за картони почивка, днес е болен, ама така е в света а футбола и парите.

Никой не назовава нещата с истинските им имена, само расистите от балканите си повтаряме мантрата, че е гола вода.

Момчето от Съндерланд наистина си изкара ж.к. срещу нас(можеше и 4ервен да е, ама няма кой да го даде) и затова не игра с Черна Гора.За мача с Косово вече орпавдание няма :)

От сега очаквам буквално догодина да стигнат до Рим, без да видят Папата (полуфинал).

Там на 1/4 финала трябва да се борят срещу Светата инквизиция от Испания.

Аз пък не виждам по-силен национален отбор от Англия в Европа към момента. Сега дали ще станат европейски шампиони не знам, малко манталитетът им куца, но имат доста добър отбор вече.

Англетата и Белгия имат редкия шанс в момента почти всички отбори да са слаби. Германия са зле, Италия са зле, Испания не са особено силни (говоря сравнение с други първенства). Една Франция има малко по-добра и общо взето това е. Така че Англия и Белгия трябва сега да опитат, щото след някоя друга година няма да е така положението.

Аз пък не виждам по-силен национален отбор от Англия в Европа към момента.

Белгия като единици със сигурност са по-силни.

Аз пък не виждам по-силен национален отбор от Англия в Европа към момента.

Ще го видиш към оня момент след седем месеца и половина и няма да е само един.

Англетата и Белгия имат редкия шанс в момента почти всички отбори да са слаби....Така че Англия и Белгия трябва сега да опитат, щото след някоя друга година няма да е така положението.

За Белгия е така, имат малък шанс, но за Англия се пишат подобни неща почти преди всеки голям турнир от 50 год, но никога това не се случи, макар да бяха самостоятелни домакини на Евро. Подобно и за Холандия, но бяха по-близо до голям успех

Сега според правилата ще играят всичките си три мача от групите в Лондон и би трябвало да спечелят групата си, след което на 1/8 финал да играят в Дъблин (почти до дома) срещу втория отбор от "германската" група и да се молят това да не е самата Германия, защото знаем какво беше казал един англичанин за футбола: "... накрая печелят германците"