Jump to content

Английски национален отбор

Guest shicola

Recommended Posts

1 hour ago, Stojkica said:

Барселона е отбор, който доказано беше хванат да плаща на съдии. Нямам идея как и защо е все още на футболната карта.

Тук наистина минаха метър, разбра се от телефонни разговори и т.н, обаче го пометоха случая, не се зашумя, не знам какво стана. Отделно са държавни отбори двата, на няколко пъти им опростяваха дълговите през годините, обаче май всичко с времето си. Барселона сега  едва кретат. Ти да се лишиш от такова бижу като Гюндоган, за да си оправиш финансова година говори красноречиво. И отделно се радваха на контузия на един от техните, за да им се отвори вратичка да регистрират Дани Олмо. 
Няма такива утайки като Реал и Барселона, и някой ако каже мразиш Реал, щото нали бият Ливърпул, ами не, ние клецаме Барса къде ги хванем, ама не ми е повлияло.

Не коментирам в момента силата на първенствата, ама ако се забрани да играят чужденци и във всяко първенство се играе само с местни играчи, английското отива зад френското и португалското, даже.

ПП Стойкица как не го е срам да пише. Преди беше написал, че Еден Азар е по-добър от Меси. Тогава ми се потвърди мнението , че е ретард, хаха. И само му виждаш подписа на профила и ти става ясно, че и ментални проблеми има.

• 9 months later...