Guest CTAH4O Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 В тази тема можете да питате за клипове,които търсите,без значение дали са на Ливърпул или на някой друг! Моля не искайте головете от мач на Ливърпул веднага след като е свършила съответната среща! За такива клипчета биват правени теми най-късно до 1 час след края на мача! Успех :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ivkina Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 iskam kompilaciqta ot golovete na liverpool koqto be6e ka4ena po rano no e iztekyl srokyt i ne moje da se tegli ve4e taka 4e koito q ima da q ka4i da moga da q drypna mersi mnogo i sorry 4e pi6a na latinica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gerrardinho Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 iskam kompilaciqta ot golovete na liverpool koqto be6e ka4ena po rano no e iztekyl srokyt i ne moje da se tegli ve4e taka 4e koito q ima da q ka4i da moga da q drypna mersi mnogo i sorry 4e pi6a na latinica Пунктуация номер 1 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liverpudlian Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 Много полезна тема :) Като за начало искам да питам Dantata, дали не може да се намери подобен репортаж от Би Би Си като този, който беше пуснал за домакинството на УБА, само че за целия кръг в Англия. Мен ми е интересно цялото английско първенство и ако мога да си тегля подобен репортаж на кръга с английския коментар бих се изкефил доста :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gerrardinho Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Аз го гледам всякя събота и неделя. Предаването се казва Match Of The Day и е супер яко. Мога да ви давам торент линкове да си го сваляте. Аз лично не съм го изпускал този сезон :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liverpudlian Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Нема да е лошо да ги даваш торентите :lol: То същото или подобно предаване го дават в понеделник от 8,30 по Диема, но тук гледам има и коментари и ми се струва доста по-готино :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gerrardinho Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Да, те репортажите са от там .. само че по ББС в студиото са известни бивши и настоящи играчи и е много забавно .. ей сега ще направя тема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liverpudlian Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 Вижте, някой ако може да намери клипове с играта на новите попълнения...Кромкамп и този от Депортиво (Саприса) най-много ме вълнуват...особено за костариканеца четох много добри отзиви, ама не ми се тегли целия мач с Депортиво, за да гледам играта му ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest IvoLFC Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Някой да има линк за фамозния гол на Хаман за резервите срещу Уулвс? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gerrardinho Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Мача на резервите (Репортаж) и гола на Хаман разбира се :)LINK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest KAZIO Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Мерси...тъкмо щях да питам за тоя гол.Евала!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest oZZy Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 абе някой дали може да намери интервюто на Фаулър Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tisho Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Линк с видео от интервюто на Роби. :wink: http://youtube.com/w/fowler-interview?v=LY...p;search=fowlerYNWA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest oZZy Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 Линк с видео от интервюто на Роби. :wink: http://youtube.com/w/fowler-interview?v=LY...p;search=fowlerYNWA!абе можеш ли да ми кажеш как да дръпна тези клипчета там на тази страница, и ако някой може да ме светне на този клип - Awlays red ili Fowler a God, кой изпълнява песента, щото много ме кефи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gerrardinho Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Гола на Гонзалез за Сосиедад този уиикенд. Някой ? EDIT:Сам си го намерих :) LINK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest aHToHuoHu Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Tърся клипче от преди десетина години, когато Фаулър го спънаха за дузпа срещу Арсенал и той протесираше, че дузпа няма, в последствие показа на Сиймън къде ще бие и проспусна, но Макатийър я довкара EDIT:Намерих го: http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=...dPenARSENAL.mpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bizte Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Tърся клипче от преди десетина години, когато Фаулър го спънаха за дузпа срещу Арсенал и той протесираше, че дузпа няма, в последствие показа на Сиймън къде ще бие и проспусна, но Макатийър я довкара EDIT:Намерих го: http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=...dPenARSENAL.mpg Това го гледах по телевизията директно и бях потресен направо. Надали някой друг нападател би постъпил като Роби. Човекът има огромно сърце ! Много ли ще е нагло ако помоля за линк към финала за КЕШ с Милан :( Ако може... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gerrardinho Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Много ли ще е нагло ако помоля за линк към финала за КЕШ с Милан :( Ако може... Има го ТУК (Арена). Ако нямаш акаунт ... ТУК (Дата) Но в датата май няма сийдъри. Някой би ти помогнал и от друго място ако в тия двете не става. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lady_in_red Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Може ли линк за мача с Everton? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Liverpool`Fan`1 Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 ПОнеже имам само клипове на 20 от мачовете този сезон, та накрая на сезона след 5 кръга, който има всички голове и най-добри моменти подредени по дати и мачове в съответния кръг, купа и прочие да ги ъплоудне някаде.... Ще е доста якичко..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest flalude Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 Tърся клипче от преди десетина години, когато Фаулър го спънаха за дузпа срещу Арсенал и той протесираше, че дузпа няма, в последствие показа на Сиймън къде ще бие и проспусна, но Макатийър я довкара EDIT:Намерих го: http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=...dPenARSENAL.mpgСамо при мен ли е прецакано клипчето - спира някъде 20 секунди преди края? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CTAH4O Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Ако може...Голът на Марко ван Бастен на финала на европейското '88. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest IvoLFC Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Някой линк за головете на Рамон Калисте за резервите срещу Блекбърн?Може и гола на Синама-Понгол за Блекбърн.Както виждате и трите гола са си наши :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest aHToHuoHu Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Може и гола на Синама-Понгол за Блекбърн. http://forum.liverpool-bulgaria.com/viewtopic.php?t=373 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest IvoLFC Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 aHToHuoHu ,имах предвид гола му срещу нашите резерви :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts