Jump to content

Tенис


Гост Steven Gerrard The Best

Препоръчан пост

Oсвен ако не си расист, няма друга причина да харесваш Маша пред Никол - типичната руска мутра, тип Созопол 74-та големия камик на третия плаж, татуса с палмичката........

 

П.П. Джокера бил смешник и блъскач, пък Надал бил изкусен тенесист, който никога не бави, не си бърка в гъза, не си чеше ушите, косата, лентата и цялта екипировка преди всеки сервиз....... :sarcastic:

Link to comment
Сподели другаде

Абе не знам друго ама Гришата сега , ако е мъж на място ,трее да заведе кака Никол да се натопи едно убаво пръжки у Хасково .

 

Какво ми , я води по моловете и на пица , требе да усети истинската българска традиция .

Link to comment
Сподели другаде

Не забравяй че има и хора с много над 40, за които 40 годишна мома си е агнешко отвсякъде!

 

Но няма да отречеш, че 30-годишното агнешко е повече агнешко от 40-годишното агнешко. Дай поне по този въпрос да си стиснем единодушно ръцете :)

 

Абе не знам друго ама Гришата сега , ако е мъж на място ,трее да заведе кака Никол да се натопи едно убаво пръжки у Хасково . Какво ми , я води по моловете и на пица , требе да усети истинската българска традиция .

 

Сутринта М.Бенатова направи интервю на живо с него. Пита го и за Хасково. Той се измъкна, че не знае дали ще я води, защото сега мислел само за турнира.

 

Днес и аз най-после потърсих инфо за нея - баща филипинец, майка половин украинка, половин хавайка. Шерзингер по името на втория й баща.

Гледам го сутринта и му се чудя - млад, красив, богат, известен, чаровен, всички млади жени може да са негови, той какво се угледА в този мелез. Вярно любовта е лудост.

Link to comment
Сподели другаде

Тя е по-богата и известна от него, за нея той е трофей. До 1-2 години ще приключи всичко. 13 години разлика във възрастта е прекалено много.

Шарапова беше много по-подходяща за Григор, жалко че се разделиха.

Link to comment
Сподели другаде

И Машка е същата мелачка и е сменила не един и двама. Сега историята е- и двамата са трофей за другия . А какво се е огледал Гришката в нея ли- със сигурност вечерно време получава повече от отличен отговор на тоя въпрос .

Link to comment
Сподели другаде

Абе такава връзка си е порта към нови контакти, мениджъри, агенции и кинти. Освен, че е симпатяга (между другото съм сигурен, че ако тая няма 300 грама брашно по лицето и не е известна, няма да се различава от голяма част от останалите милфки, които обикалят моловете постоянно) е богата и известна. Спиш с нея, запознаваш се с хора покрай нея и т.н. Ако ти роди деца ще са осигурени доживот и после дори да се разделите, голямо чудо.

Link to comment
Сподели другаде

Ха, Гришо едва ли мисли за деца, засега! А и ми се струва, че ако си намери една обикновена българска женица, ама жена, не пикла, хем ще е по-щастлив, хем децата му пак ще са осигурени "до живот".

Link to comment
Сподели другаде

Браво на Гришо,измъкна се от трудна ситуация.

На края действително беше развълнуван, личеше му.

Ние,които бяхме там,наистина му помогнахме,усетихме ,че тоя полски маркуч(в интерес на истината сервираше страхотно,направо правеше дупки по корта) е склонен да се изнервя ,ако го дразниш и резултата бе налице,а той -Гришо си е голям играч и толкова му трябваше,, за да обърне мача!Утре пак сме там :doubleup:
Link to comment
Сподели другаде

Не ми харесаха само ръкоплясканията след сгрешен първи сервис. Добре, че накрая спряха след като Тошко Попов предупреди публиката.

Страхотни сервиси на поляка, но такива блъскачи развалят удоволствието от тениса. Публиката наистина помогна на Гришо, защото като стана 4:3 за поляка в третия сет, помислих, че ще изпусне мача.

Link to comment
Сподели другаде

Днес всичко беше под контрол. Класата си каза думата ,уверен ,сигурен стабилен, всичко му спореше и резултата е на лице. Браво Гришо ,надявам се финалния мач да ти е още по лесен.

Link to comment
Сподели другаде

Браво на Григор, днес победи с лекота бих казал . Наистина е голям атлет , как само успява да се разтегне за някои топки и да ги върне правейки шпагат ...

 

Таланта си го има в изобилие , това се знае още от 2008 г, когато спечели Уимбълдън за юноши . Дано , дано да продължава все така , а пък ако успее и да надгради мъничко.. то големи неща може да постигне .

 

Това което ме разочарова леко на този турнир е настилката. Много бърза са , я направили и рядко стават дълги разигравания . Ей го , днес баси бързането му ударих за да отида в залата и да го гледам отново Гришо , влезнах при 3-1 в първият сет , след още 40 мин , мача беше свършил :sarcastic:

Не , че се оплаквам де , щом нашето момче бие всичко е добре .

Link to comment
Сподели другаде

Значи оляха се да говорят как се държала публиката. Ние сме балканци, този манталитет и нрав няма да се изкорени и 1000 години. Да направят турнир сърбите, да участва Джокович и да играе срещу който да е противник, пак ще е същото, да не кажа още по грубо за разбиранията за тенис култура, Гърция също, да не изброявам всички, това е балканския темперамент уважаеми специалисти, журналисти, лаици.

Link to comment
Сподели другаде

Общо взето,това за темперамента си е така,като отиваш в такъв вид страна и има неин представител,който е с реални претенции и е някакъв герой в очите на местните,трябва да очакваш ,ако се паднеш с/у него ,обстановка като на Купа Дейвис,където домакинството сякаш има повече роля от качеството на състезателите и всяква тенис етика се забравя!Тоя маркуч Янович,май го беше забравил това и си плати,а вчера Гришо ,освен в откриващия си сервис гейм ,беше толкова убедителен,че нямаше нужда от мръсни номера!

Link to comment
Сподели другаде

Някой може ли да ми обясни защо след като турнира е АТП250, Гришо добавя само 160т?

Нали уж не защитаваше точки през тази седмица.

Защото класирането в ранглистата се прави на база една година назад.Сега взима 250 точки,но от миналата готина по това време му се изтриват някои и така остават 160.Няма значение,че миналата година не е участвал в София.Гледа се комплексно точките
Link to comment
Сподели другаде

... от 3 турнира 2 титли и един полуфинал.

 

За титла признавам:

Олимпийска; Купа Дейвис отборна, Уимбълдън като световна и Ролан Гарос като европейска.

 

Победа в друг турнир, дето си ги играят по два-три пъти на месец цяла година,

е почти като "титла" футболист играч на месеца в Испания, Германия и Англия.

 

Но в тениса са на почит повече парите май.

И като пишем тенис, сеща ли се някой веднага за световно име на играч,

но практикуващ тенис на маса? Аз не, макар че го играят към 850 милиона души.

 

Ето един с три олимпийски златни медала, още 14 златни световни и други "по-скромни"

 

https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0_%D0%9B%D0%B8%D0%BD%D1%8C

Link to comment
Сподели другаде

Като стана на въпрос за тенис на маса ето още няколко имена на велики играчи: Владимир Самсонов, Ян Ове Валднер, Михаел Мазе, Вернер Шлагер, Димитри Овчаров, Креанга (за мен един от най-атрактивните играчи с най-добрия бекхенд), Тимо Бол, Ма Лонг, Ван Личин, Ванг Хао и т.н.

И към горния пост на baivan да добавя, че само в Китай има официално 40 млн. картотекирани играчи, а още колко играят..

Уникален спорт за мен, бих се радвал скоро време с някой от форума да поиграем.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...