Jump to content

Tенис


Гост Steven Gerrard The Best

Препоръчан пост

Много тъпо загубен сет, както и твърде лесно върнат първи пробив. След това поне и той бързо се върна. Руснакът според мен ще се срине, но първо Григор трябва да издържи и задължително да взеча втория сет.

Link to comment
Сподели другаде

Нищо особено не е Медведев ама нашият сам се бие, не играе спокойно както срещу Федерер. Неска ми мина през ума, че ако отиде на финал, ще е възможно най-драматично след обрат, да видим възможно ли е ..

Link to comment
Сподели другаде

2-0 сета, 2-1 гейма, сервис на Григор, води 15-0 и последват 2 непредизвикани грешки, двойна грешка и още една непредизвикана за да да го пробият. Не знам какво да кажа.

 

2ри сет, 4на4,0-40, губи гейма и след това си губи и сервиса. Просто е мноооого податлив на психическо огъване.

Link to comment
Сподели другаде

Иска ми се да кажа, че не е заради психика, ама няма какво друго да е, да биеш Федерер и на полуфинала така да паднеш. В най-важните моменти - елементарни грешки, подарен първи сет така и след това продължи в това русло, при 2:0 абсолютно се предаде.

Link to comment
Сподели другаде

Определено е успех, никой не е очаквал дори такова представяне и това е нещо голямо за българския спорт, шампион на такъв голям турнир в тениса може никога да нямаме, но такива представяния са си голямо постижение за нивото на спорта в България. Можем само да поздравим Григор Димитров за турнира, който изигра, дано някой ден получи още един такъв шанс за голям финал.

Link to comment
Сподели другаде

Тва е положението, не игра лошо Григор до почти края на 2-я сет, но във важните точки се оака до ушите, а в такъв мач, м/у такива съперници, всичко се решава в няколко важни точки!

Обратно на него, риския Мечок, не игра кой знае колко добре,направи над дузина двойни грешки, но във важните моменти беше желязо!

В заключение,мойто мнение е,че Наддал е с 19-та!

Link to comment
Сподели другаде

На това се казва да се изсереш на метеното. Обикновено при такива случаи, когато някой по-ниско класиран и слаб тенесист изненадващо победи един от тримата големи, после додрапва до финала. При него обаче тази еуфория и психологически допинг не му помогна.

Link to comment
Сподели другаде

Уникален финал вчера. Руснакът показа, че не е просто един блъскач от сервис, който връща всяка топка. Вчера беше доста по-агресивен, имаше много повече уинъри от мача с Гришо, не се отказа при 2-0 сета, не се птказа и в посшедния сет при 5-2. Огромна психика показа, което го поставя в ролята на фаворит от младото поколение да взема трона на големите.

Link to comment
Сподели другаде

Загледах вчера мача,но при 2-0 сета за Надал си легнах и в 4 нещо се разбуждам и взех че погледнах Лайв скора и ти да видиш, играе се 5-ти сет към края, съответно пуснах мача и гледам как тая “бляд” не иска и не иска да се предаде, Бах маа му ,пълен Матросовец тоя!

Все пак Надал успя да си наложи волята,но определено беше спекъл от тоя Мечков!

В тоя ред на мисли,не вярвам и след евентуален първи взет сет от Григор,да беше стигнал до крайната победа,тоя руснак се защитава,като при обсадата на Ленинград, да ева и не се предава,ще бъде голямо явление в тениса през следващите години,естествено ако е здрав, де!

Link to comment
Сподели другаде

Един от грандиозните финали.Изумително.За Надал каквото и да се каже ще е малко.От години за мен е най-великия,но скоро ще стане и за други такъв.Шапки долу за Медведев,ако е здрав,ще жъне титла след титла в обозримо бъдеще

Link to comment
Сподели другаде

  • 3 weeks later...

Викам си, освободи му се схемата на Гришо, може да го вземе тоя турнир и той взе , че се изсра на метеното, сръбския коментатор вика,"само он го може ова"

 

Видях само заглавие, дори не четох. Нямам нерви да се ядосвам. Обнадежди ни на Ю Ес Оупън, но уви.

Link to comment
Сподели другаде

  • 1 month later...

И аз харесвам Циципас от младите, ама са много далеч от нивото на Феддер, Надал и Джокович като бяха на техните години. Просто имат късмета да се паднат в залеза на кариерите на големите трима. Реално дори сега едвам някой от тях се добира до финал на ГШ, а какво остава за титла. Е рано или късно ще стане, но все още се вижда разликата в класите макар и на тези години. Дано ни опровергаят обаче. Определено имат качествата.

 

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

 

 

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...