Jump to content

Джон Арне Рийзе

Guest S.Gerrard

Recommended Posts

Guest Steven Gerrard The Best

Панучи: Рийзе е животно на терена

Защитникът на Италия Кристиан Панучи, който утре ще се изправи срещу Испания в 1/4 финалния сблъсък на Евро 2008, сподели впечатленията си относно новия си съотборнк в Рома Йон Арне Рийзе. Преди малко повече от седмица, норвежецът официално премина в редиците на "римските вълци", подписвайки договор за 4 години. "С Рийзе сме играли заедно в Монако. Познавам го много добре и ако мога да се изразя директно, единственото, което мога да кажа е, че играе като животно на терена. Не се плаши от нищо, защото в Норвегия е свикнал да играе при ниски температури, дано тези в Рома не му се сторят твърде високи", сподели шеговито Панучи.

Guest Liverpool-BaBy
http://bo.asroma.it/UserImages/15297.jpg

:cray: :cray: не мога да си го представя с тази фанелка , а ако има мач Ливърпул срешу Рома направо... :cray: :cray:

Guest gogoatoma
:cray: :cray: не мога да си го представя с тази фанелка , а ако има мач Ливърпул срешу Рома направо... :cray: :cray:

Ами на теория е напълно възможно тази година в ШЛ да се срещнат Ливърпул и Рома...

Guest Liverpool-BaBy
Ами на теория е напълно възможно тази година в ШЛ да се срещнат Ливърпул и Рома...

Знам и затова даже повече ми се плаче... :cray:

Guest Sjilx

Винаги ще остане един от най-добрите за мен :greeting:

Даже баща ми, който е МЮ фен е на мнение, че Риизе е един от най-добрите защитници.

Нашраво ми се плаче че го продадохме е :cray:

Guest Riise
Много ме е яд за Рийзе. Универсален играч, който наистина направи слаб сезон, но има още доста футбол в него. Успех на норвежеца в Рома.

Когато започнах да гледам по-сериозно футбол-началото на 21 век ,Рийзе ми беше един от любимите футболисти,но трябва да се признае ,че последния му сезон беше изключително слаб и явно вече няма какво да даде на Ливърпул.Както и да е ,оставам само с добри спомени от неговото подвизаване на Анфийлд и му пожелавам успешни сезони в Рома ,защото той го заслужава.Един от футболистите ,които наистина играха със сърце за отбор! :ThankYou:

Guest Steven Gerrard The Best

Рийзе: В Рома съм като у дома си

Новото попълнение на Рома Джон Арне Рийзе е убеден, че е направил правлиния избор, присъединявайки се към "вълците". Норвежецът акостира на "Олимпико" от Ливърпул, след като постепенно изгуби титулярното си място в състава на Рафа Бенитес.

"Радвам се, че избрах Рома. Посрещането и цялостното отношение към мен ме кара да се чувствам като у дома си. Треньорът Лучано Спалети е перфекционист, който винаги изисква максимума от играчите си, а това ми допада. Kакво могат да очакват феновете от мен? Много тичане, единоборства и преследване на победата с всички сили", заяви 27-годишният Рийзе.

• 2 weeks later...
Guest KopKingz
Няма да забравя туповните му изтрели!!Goodbye John!

които в 99% предизвикваха паника сред зрителите стоящи зад вратата

Guest DraculaS

В 100%! Представям си ако биеше към мене...щях да изкопая бомбено убежище за отрицателно време и пак щяха ме метат с лопатка..

• 1 month later...
  • 5 months later...
Guest shicola

Рийсе аут за 50 дни

http://img2.sportal.bg/new/uploads/news/2009_06/images/00156196.jpg

Защитникът на Рома Йон Арне Рийсе стана поредният играч на римляните, който ще отсъства от игра за своя отбор заради контузия. Играчът ще е извън терените за около 50 дни. Рийсе получи контузията си по време на двубоя с Палермо от 21 кръг на Серия А, но едва днес се разбра, че травмата му е по-сериона и периодът, необходим за неговото възстановяване ще бъде по-дълъг от очакваното. Въпреки тези прогнози, наставникът на Рома Лучано Спалети се надява норвежеца да се възстанови за втория двубой от сблъсъка за Шампионската лига с Арсенал на 11 март.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Взеха книжката на Кийгън за превишена скорост

Бившият национален селекционер на Англия и мениджър на английския Нюкасъл – Кевин Кийгън ще понесе наказание от органите на реда в страната, след като бе хванат да превишава скоростта, на път към стадиона, през август, предаде АФП.

Наказанието, което застигна специалистът е в размер на шест месеца, в които той няма да може да ползва автомобил, както и парична глоба от 750 паунда.

Първоначалното извинение на треньора пред полицията бе, че имал много проблеми, около клуба си и не обърнал внимание на скоростта, с която управлявал превозното си средство. Това се случи само седмица, преди той да напусне Нюкасъл, по неизяснени и до момента обстоятелства.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest Vince

Онэи ден гледах мача на Рома с Интер и така Рийэе ме върна в спомените...

После се сетих эа Досена и направо ми се доходи по голяма нужда... :sarcastic:

Иначе Рома не е лош отбор.

Късмет и эанапред.

Guest Torres_9

Хубав мач направи ще Рома даже ги бодна с много елегантно попадение. Помоща която Интер получи ме нервира за труда който "Римските вълци" положиха и хубавата им игра накрая беше заличена от измислена дузпа.

• 3 weeks later...
Guest BassHuNTeR

Че няма да се върне е ясно :thumbsup:

Друг е въпроса, че винаги ще го помним с добро :respekt:

Рома е може би единствения италиански отбор, които ми добата, така че от тази гледна точка се радвам, че отиде точно таб а не някъде другаде.

YNWA Riise

• 2 months later...