Guest Steven Gerrard The Best Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Панучи: Рийзе е животно на терена Защитникът на Италия Кристиан Панучи, който утре ще се изправи срещу Испания в 1/4 финалния сблъсък на Евро 2008, сподели впечатленията си относно новия си съотборнк в Рома Йон Арне Рийзе. Преди малко повече от седмица, норвежецът официално премина в редиците на "римските вълци", подписвайки договор за 4 години. "С Рийзе сме играли заедно в Монако. Познавам го много добре и ако мога да се изразя директно, единственото, което мога да кажа е, че играе като животно на терена. Не се плаши от нищо, защото в Норвегия е свикнал да играе при ниски температури, дано тези в Рома не му се сторят твърде високи", сподели шеговито Панучи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest S.Gerrard Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 http://bo.asroma.it/UserImages/15297.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Liverpool-BaBy Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 http://bo.asroma.it/UserImages/15297.jpg :cray: :cray: не мога да си го представя с тази фанелка , а ако има мач Ливърпул срешу Рома направо... :cray: :cray: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gogoatoma Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 :cray: :cray: не мога да си го представя с тази фанелка , а ако има мач Ливърпул срешу Рома направо... :cray: :cray: Ами на теория е напълно възможно тази година в ШЛ да се срещнат Ливърпул и Рома... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Liverpool-BaBy Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Ами на теория е напълно възможно тази година в ШЛ да се срещнат Ливърпул и Рома... Знам и затова даже повече ми се плаче... :cray: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sjilx Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Винаги ще остане един от най-добрите за мен :greeting: Даже баща ми, който е МЮ фен е на мнение, че Риизе е един от най-добрите защитници. Нашраво ми се плаче че го продадохме е :cray: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Riise Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 Много ме е яд за Рийзе. Универсален играч, който наистина направи слаб сезон, но има още доста футбол в него. Успех на норвежеца в Рома. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest skim Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Когато започнах да гледам по-сериозно футбол-началото на 21 век ,Рийзе ми беше един от любимите футболисти,но трябва да се признае ,че последния му сезон беше изключително слаб и явно вече няма какво да даде на Ливърпул.Както и да е ,оставам само с добри спомени от неговото подвизаване на Анфийлд и му пожелавам успешни сезони в Рома ,защото той го заслужава.Един от футболистите ,които наистина играха със сърце за отбор! :ThankYou: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Steven Gerrard The Best Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Рийзе: В Рома съм като у дома си Новото попълнение на Рома Джон Арне Рийзе е убеден, че е направил правлиния избор, присъединявайки се към "вълците". Норвежецът акостира на "Олимпико" от Ливърпул, след като постепенно изгуби титулярното си място в състава на Рафа Бенитес. "Радвам се, че избрах Рома. Посрещането и цялостното отношение към мен ме кара да се чувствам като у дома си. Треньорът Лучано Спалети е перфекционист, който винаги изисква максимума от играчите си, а това ми допада. Kакво могат да очакват феновете от мен? Много тичане, единоборства и преследване на победата с всички сили", заяви 27-годишният Рийзе. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DaNiToO Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Няма да забравя туповните му изтрели!!Goodbye John! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest KopKingz Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Няма да забравя туповните му изтрели!!Goodbye John! които в 99% предизвикваха паника сред зрителите стоящи зад вратата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DraculaS Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 В 100%! Представям си ако биеше към мене...щях да изкопая бомбено убежище за отрицателно време и пак щяха ме метат с лопатка.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DimoDimov Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 Можеха да го дадат за повече мангизи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest behemoth Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Като чуя Рийза, вднага се сещам за два фала с/у магалчестър: Класика: Охххх: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest shicola Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Рийсе аут за 50 дни http://img2.sportal.bg/new/uploads/news/2009_06/images/00156196.jpg Защитникът на Рома Йон Арне Рийсе стана поредният играч на римляните, който ще отсъства от игра за своя отбор заради контузия. Играчът ще е извън терените за около 50 дни. Рийсе получи контузията си по време на двубоя с Палермо от 21 кръг на Серия А, но едва днес се разбра, че травмата му е по-сериона и периодът, необходим за неговото възстановяване ще бъде по-дълъг от очакваното. Въпреки тези прогнози, наставникът на Рома Лучано Спалети се надява норвежеца да се възстанови за втория двубой от сблъсъка за Шампионската лига с Арсенал на 11 март. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Взеха книжката на Кийгън за превишена скорост Бившият национален селекционер на Англия и мениджър на английския Нюкасъл – Кевин Кийгън ще понесе наказание от органите на реда в страната, след като бе хванат да превишава скоростта, на път към стадиона, през август, предаде АФП. Наказанието, което застигна специалистът е в размер на шест месеца, в които той няма да може да ползва автомобил, както и парична глоба от 750 паунда. Първоначалното извинение на треньора пред полицията бе, че имал много проблеми, около клуба си и не обърнал внимание на скоростта, с която управлявал превозното си средство. Това се случи само седмица, преди той да напусне Нюкасъл, по неизяснени и до момента обстоятелства. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest мойсей Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 загубил е форма ;[ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest halimi Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 Ех.Риисе Риисе Защо РОМА риисе :( :cray: :cray: http://img126.imageshack.us/img126/1402/screencq6.jpg :bb2: Riise vs Barca как да забравям това Klasata na Riise ( BOMBA) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest deadpoll Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 ей сега момчето отбеляза за рома срещу интер.голям беше и голям ще си остане Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vince Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Онэи ден гледах мача на Рома с Интер и така Рийэе ме върна в спомените... После се сетих эа Досена и направо ми се доходи по голяма нужда... :sarcastic: Иначе Рома не е лош отбор. Късмет и эанапред. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Torres_9 Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Хубав мач направи ще Рома даже ги бодна с много елегантно попадение. Помоща която Интер получи ме нервира за труда който "Римските вълци" положиха и хубавата им игра накрая беше заличена от измислена дузпа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Enigma_lp Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Такъв като него нема да намерим скоро...Невероятен! Ако можеше да се върне... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest BassHuNTeR Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Че няма да се върне е ясно :thumbsup: Друг е въпроса, че винаги ще го помним с добро :respekt: Рома е може би единствения италиански отбор, които ми добата, така че от тази гледна точка се радвам, че отиде точно таб а не някъде другаде. YNWA Riise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Torrard Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Рийзе отново наказва на Сан Сиро :D http://www.youtube.com/watch?v=C_YDX5cafUE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest child-in-time Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Срещу Милан показа своя специалитет :doubleup: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Charg3r Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Дида направо се беше уплашил :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts