Bellamy Posted September 7 Report Share Posted September 7 Почва финала по Макс Спорт 2! Stivi_G 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacheff Posted September 9 Report Share Posted September 9 On 7.09.2024 г. at 18:55, Bellamy said: Почва финала по Макс Спорт 2! Много слаби бяха нашите. Не знам дали просто тоя мач са спекли (а иначе през турнира са играли добре), промъкнали са се на късмет до финал с тая игра или просто това е нивото като цяло на турнира. Но толкова грешки аз не бях виждал във волейболен мач. Ние не можехме да посрещнем една топка като хората, и то елементари сервиси. Посрещането ни им връщаше топката за атака направо на франсетата. В един от геймовете стана три пъти поред, това е несериозно. Отделно вдиганията ни бяха почти винаги спорни и над мрежата. Почти нямахме атаки, бутахме топката просто да мине. Отделно с тия инструкции всеки път да се пробва силен сервис според мен сбъркаха. Това не ни даваше възможност да направим някаква серия от точки, защото правехме супер много грешки при тия сервиси. Единствено блокът ни беше добър. Черешката бяха последните 2 точки на французите в мача... По-подарени от това, трудно може да се види. Изобщо ако така сме играли през целия турнир наистина не знам как сме стигнали до финал, понеже не бях гледал предните мачове. Ако това е нивото на младежите като цяло в Европа, оле майко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taipan Posted September 9 Report Share Posted September 9 46 minutes ago, Dacheff said: Много слаби бяха нашите. Не знам дали просто тоя мач са спекли (а иначе през турнира са играли добре), промъкнали са се на късмет до финал с тая игра или просто това е нивото като цяло на турнира. Но толкова грешки аз не бях виждал във волейболен мач. Ние не можехме да посрещнем една топка като хората, и то елементари сервиси. Посрещането ни им връщаше топката за атака направо на франсетата. В един от геймовете стана три пъти поред, това е несериозно. Отделно вдиганията ни бяха почти винаги спорни и над мрежата. Почти нямахме атаки, бутахме топката просто да мине. Отделно с тия инструкции всеки път да се пробва силен сервис според мен сбъркаха. Това не ни даваше възможност да направим някаква серия от точки, защото правехме супер много грешки при тия сервиси. Единствено блокът ни беше добър. Черешката бяха последните 2 точки на французите в мача... По-подарени от това, трудно може да се види. Изобщо ако така сме играли през целия турнир наистина не знам как сме стигнали до финал, понеже не бях гледал предните мачове. Ако това е нивото на младежите като цяло в Европа, оле майко. Не ми се пиши по темата, щото още съм афектиран от това, как нашите сами се биха...Гледах всичките ни мачове на това първенство, с изключение на загубата ни от Италия. В другите мачове противника просто беше разбит и няма никаква случайност в достигането на финала! В този мач направихме толкова грешни сервиса, колкото може би във всички останали мачове!!! Яко бяха глътнали гипса нашите, то се видя и при посрещане и при елементарните топки, дори...Но, финал на Европейско си е добре, като се има и в предвид, че най-добрия ни играч и капитан на отбора - Симеон Николов е само на 17 г / скоро 18 /! alex59 and baivan 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacheff Posted September 9 Report Share Posted September 9 1 hour ago, Taipan said: В другите мачове противника просто беше разбит и няма никаква случайност в достигането на финала! Това ми отговаря на чуденката. Все пак това е по-добрият вариант от другите - защото това спичане има време да се преодолее. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts