Jump to content

Фернандо Торес


Гост shicola

Препоръчан пост

То към онзи момент кораба осезаемо си потъваше... спомням си лятото на 2009 и гениалния ход на Бенитес да продаде Алонсо, след което направихме емблематично дървен сезон, в който Торес все пак си вкара 20+ гола... после лятото на 2010 потъването на отбора продължи с пълна сила, пристигна дЕдо, пристигнаха някакви нови футболни талисмани, даже няма да им споменавам и имената, Масчерано разбира се вдигна гълъбите... и като започна един ми ти сезон под ръководството на дЕдо направо оная работа да му стане на човек от ентусиазъм! Зимата на 2011 Торес напусна един потъващ към онзи момент кораб, това е болезнената истина, затова и аз лично не го обвинявам, нито му се сърдя.

 

Иначе е пич Хлапето, жив и здрав да е!

Виж, на Масчерано не се сърдя, въпреки далеч по-циганските му номера. Той напусна лятото на 2010-та, когато Ливърпул наистина приличаше на потъващ кораб. Но Януари 2011? Определено не.

 

Точно след трансфера на Суарес и идването на Крал Кени Ливърпул заприлича на кораб, на който тъкмо са му опънали платната.

 

И точно заради това масата фенове на Ливърпул бяхме (сме) обидени - трансфер в най-неподходящия момент в един от най-неподходящите отбори.

 

 

Сори. Жив и здрав да е, ама... без емоции.

Link to comment
Сподели другаде

  • Replies 2,7k
  • Created
  • Последни отговори

Top Posters In This Topic

А ако двамата собственици по онова време са търсели да продадат всеки достатъчно ценен актив, за да освободят свежи пари, с които да покрият част от дълга и да залъжат кредиторите пред наближаващата администрация, а него са накарали да пусне трансферна молба, за да си измият ръцете.

Link to comment
Сподели другаде

а него са накарали да пусне трансферна молба, за да си измият ръцете.

 

Молбата за трансфер е стандартна част от всеки трансфер - така продаващият клуб си връзва гащите, че играчът няма да поиска процент от трансфера като лоялен играч.

Link to comment
Сподели другаде

То 2011 вече не бяхме ли собственост на Хенри? А и парите от Торес моментално бяха вложени в Суарес и в онзи папагал Керъл, даже дългокосия козел взе и 9ката на Торес. Иначе с изключение на трансферите на Торес и Суарес, Кинга колкото пръчки разкара от отбора, толкова и докара... та ReD_Gerrard бах тия платна дето ги опънахме при Далглиш.

Link to comment
Сподели другаде

парите от Торес моментално бяха вложени в Суарес и в онзи папагал Керъл, даже дългокосия козел взе и 9ката на Торес.

 

Не. Суарес дойде преди Торес. Неговото идване няма нищо общо с махането на Торес. Суарес трябваше да бъде трансферът, с който Хенри да си вдигне PR-a пред феновете и кредиторите. Т.нар. marquee signing

 

Когато Торес прерита за Челси, клубът се сдоби с едни непредвидени 50 милиона. 35 от тях бяха дадени веднага за Керъл (Неговият трансфер е изцяло следствие от махането на Торес) и 20 бяха офертирани на Ман Сити за Мика Ричардс (Просто Хенри си беше наумил да изхарчи 20-25милки да покаже, че е сериозен).

 

 

Така че платната определено бяха тръгнали да се опъват. Трансферът на Торес бе като гюле в тези платна.

Link to comment
Сподели другаде

Трябваше да се продадат Торес и Бабел и да се вземат Керъл и Суарес, след което сметката да е на 0. Даже се говореше неофициално, че цената а Торес е Керъл + 15 млн.

 

А тоя Ричардс от супер потенциален играч потъна до под дъното. Нещо като Божонката.

Link to comment
Сподели другаде

Тоя бастун няма как да събуди нещо в мен. И се обяснява в любов на Атлетико под път и над път. Забрави какво си слагаше под капитанската лента. там. Да му се кланят мадридчани! А и като се сетя при покупката му какъв секретизъм е имало все си мисля, че целта му е била да се махне от АМ, а не да иде точно в Ливърпул. Както писах след като спечелиха Евро 2012 Да са живи и здрави дечицатаму, за всичко останало да го д.ха!

Link to comment
Сподели другаде

“I always say the best player I played with is Steven Gerrard. I found he was the player who completed my game. I think my level got into a different dimension when I was on the pitch with him.

“It was an amazing three-and-a-half years playing alongside Steven and I would love to go back to those days – even for one minute.”

Ф. Торес

Link to comment
Сподели другаде

https://gong.bg/foot...0o49eEpAF-RvVos

 

Всичко най-добро му желая. С времето гадните неща избледняват , остават само прекрасните спомени!

 

П.П Има обстоятелства по трансфера му в Челси които никога няма да узнаем.

Link to comment
Сподели другаде

Както и Суарез не се засече със Салах, така и Ел Ниньо не го видяхме в официален мач в партньорство с Луйсито. Така е в тоя спорт, а Бай Хенри най добре знае.

Link to comment
Сподели другаде

Белами, кажи честно, това откъде го измисли, че си и толкова категоричен? Припомни си фактологията на нещата. Торес обяви, че остава, а после си завъртя гъза на 180 градуса. В края на джама.

Link to comment
Сподели другаде

Белами, кажи честно, това откъде го измисли, че си и толкова категоричен? Припомни си фактологията на нещата. Торес обяви, че остава, а после си завъртя гъза на 180 градуса. В края на джама.

Това,че трансферът на Суарез беше обявен по-рано от този на Торес,не значи нищо.Просто транферът на испанецът беше много ''по-тежък'' за обработка.Или викаш/те щяхме да играем с трима централни нападатели
Link to comment
Сподели другаде

... Суарез и Керъл...Ако нямаше продажба на Торес, горните двама нямаше да ги има при нас

 

Това е ключовото. Един може би, но и двамата не. За Керъл рекордни 35 м от резерва нямаше да дадем.

Link to comment
Сподели другаде

35-те милиона за Керъл тогава бяха като поне 70 млн. за нападател сега. Бързо трябваше да се купи заместник на Торес, който да е партньор на Суарес и тогава Нюкясъл се възползваха от ситуацията като ни изнудиха стабилно, дококото съм чел и слушал, Кени Далглиш много настоявал за него.

Link to comment
Сподели другаде

  • 1 month later...

Човек каквото си направи, само той си знае какво прави както би казал Божинката.

От човек за който съм пускал сълзи, Торес се докара дотам да не се трогна изобщо от пенсионирането му.

 

Все пак има своите моменти, които завинаги ще останат в историята ни.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...