Guest gogoatoma Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 Гледам тука някои пишат,че Каут бил МОМ и че играл страхотно... верно ли бе? 2 удара , които задължително трябваше да бъдат вкарани + това,че не спря 1 път топката . Раздава се - няма спор,но само с ядене не става , дет' се вика... И във форума на официалния сайт не липсваха хора,които изкараха Каут най-добрия играч в ПШ. Искам единствено да попитам на каква основа Каут беше избран от някои хора за играч на мача,защото аз явно не съм гледал както трябва. И не се правя на интересен и изобщо не умаловажавам победата,просто съм любопитен... подкрепям мнението на 100%! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Zdravk0 Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 Гледам тука някои пишат,че Каут бил МОМ и че играл страхотно... верно ли бе? 2 удара , които задължително трябваше да бъдат вкарани + това,че не спря 1 път топката . Раздава се - няма спор,но само с ядене не става , дет' се вика... И във форума на официалния сайт не липсваха хора,които изкараха Каут най-добрия играч в ПШ. Искам единствено да попитам на каква основа Каут беше избран от някои хора за играч на мача,защото аз явно не съм гледал както трябва. И не се правя на интересен и изобщо не умаловажавам победата,просто съм любопитен... Oооо НЕ ! АБСУРД ! С това мнение автоматично се нареждаш до мен в графата "идиоти на форума" ! Каут е за златна топка ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Liverbird Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Тъй като ние не сме от водещите футболни анализаторни, искам да помоля да намерите един такъв анализ на някой който за това му се плаща и да го постнете тук, за да видим аджаба игра ли Каут в тоя мача или само тренираше спране на топката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Steven Gerrard The Best Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Поствам анализа на Боби Борисов, в него той говори за цялостното представяне на отбора, само сега да не кажете че Боби е некадърник и не разбира нищо, искате анализ ето ви анализ: Ливърпул показа, че този сезон ще е различен отбор Борислав Борисов Всяко клише всъщност е една напълно логична фраза, която обаче е повтаряна твърде често, поради което губи първоначалното си значение. Горе долу това мисля всеки път, когато трябва да използвам израза „пъзел". Може и наистина да се е превърнал в клише, но сравнението между него и изграждането на футболен отбор е адекватно. В даден стартов футболен състав трябва да има 11 човека, които да са достатъчно силни като единици, но и да има подходящи условия те да изградят добри връзки помежду си. Точно поради тази причина беше безкрайно интересно да видя първия мач на Димитър Бербатов в Манчестър Ю. В същото време от другата страна щяха да липсват Торес и Джерард. Дори не криех в събота сутринта колко съм заинтригуван от идейните решения на Бенитес. Стратегията на Фъргюсън и Бенитес Димитър Бербатов бе поставен в центъра на атаката, като от двете му страни действаха Рууни (вдясно) и Тевес. Задълженията на последните двама бяха да поемат отговорността за фланговете на Юнайтед и от там да търсят пробиви към наказателното поле. Най-трудното при тази постройка е необходимостта Тевес и Рууни да са достатъчно близо до Бербатов, за да могат да комбинират с него, но в същото време да помагат и на крайните бранители, когато съперникът атакува по фланга. Когато атаката на „червените дяволи" се развива в лявата зона, Тевес е близо до тъчлинията в ролята на крило, а Рууни се приближава до Бербатов. Обратното става, когато нападението минава през дясната зона. Зад тази тройка пък действаха Карик, Скоулс и Андерсон, но разположени близо един до друг около централния кръг. В защита по традиция бяха поставени четири човека - Евра (ляв бранител), Видич и Фърдинанд в центъра и Браун вдясно. Този вид на единайсеторката не е нещо ново или различно за стила на Фъргюсън. Цяла пролет съставът действаше в този вид и спечели Висшата и Шампионската Лига, като обичайно Роналдо бе на мястото на Рууни, англичанинът пък бе на левия фланг, докато Тевес на върха на атаката. Разликата идваше то свободата на тримата да си сменят местата. Сега бяха заковани на определени позиции и това улесни до голяма степен Ливърпул. Това за мен е и причината за толкова добрия старт на отбора в мача с Ливърпул, но и същевременно за провала след това. През първите 10 минути имаше няколко случая, в които атакуващото трио взаимодейства помежду си и това донесе успех. При гола на Юнайтед Бербатов получи подаване от Тевес, като брилянтното центриране на българина постави аржентинецът в твърде лесна ситуация. После трябваше да дойде смяната на местата и фактора „изненада". Но това не стана и атаката на гостите с времето стана лесно предвидима. Влиянието на Джерард и Торес върху Ливърпул Чувал съм много хора да твърдят, че Джерард и Торес са половината от играта на Ливърпул. Най-известният от тях е Алан Хансен, но съм убеден, че и той е бил изненадан от продукцията на останалите. В отсъствието на двамата сякаш имаше повече въздух и свобода за Роби Кийн. Бившият играч на Тотнъм направи невероятен мач. Той бе човекът, който запали Ливърпул с енергия, която им донесе обрат в срещата. Имаше една ситуация около 15-а минута, когато ирландецът гонеше топката между четири човека на Юнайтед, като действията му изглеждаха налудничави, но накрая топката бе отнета. Това бе ясно доказателство за решимостта на Ливърпул. Футболистите в „червено" щяха д апресират съперника си до полудяване, но щяха да взимат топката. Така и стана, но след това дойде и другия важен елемент в играта на Ливърпул, който извади на преден план Шаби Алонсо - владеенето на топката При използваната от Юнайтед стратегия с един типичен централен нападател и две крила, най-важното нещо за Ливърпул бе да накара Рууни и Тевес да се връщат близо до своята отбрана, за да помагат съответно на Браун и Евра. Което пък щеше да ги остави далеч от Бербатов. Ако Юнайтед можеше да владее по-продължително топката, това нямаше да стане. Именно с тази задача бяха натоварени Скоулс, Майкъл Карик и Андерсон. Но те се провалиха след 15-а минута. След този двубой може да се сетим, че Карик бе болен от мистериозен африкански вирус, а Андерсон изобщо не тренира нормално в подготовката, заради игрите на ХХІХ Олимпиада. За Скоулс пък това е вече 14-ти сезон в големия футбол и е нормално да не е толкова постоянен в представянето си. И след добри 15 минути, „червените дяволи" загубиха централната зона на терена. Роби Кийн, заедно с Алонсо, който направи един от най-силните си мачове в Ливърпул, и Машчерано успяха да надиграят тройката полузащитници на Юнайтед в средата на терена. Най-добрият период в срещата за Манчестър Ю дойде веднага след влизането на Гигс. В рамките на 15 минути, между 50-а и влизането на Джерард в 68-а, се създаде впечатление, че гостите изравниха играта, защото свежестта на уелсеца поизравни владеенето на топката. После обаче нещата пак се върнаха към варианта от края на първото полувреме и в края цифрите показваха 62% за Ливърпул. Това е изненадващо много за мач на Юнайтед. Дои бих казал „катастрофално много". На практика Фъргюън имаше на терена играчи на фланговете, но нямаше типични офанзивни флангови футболисти, които да спечелят надмощие вляво и вдясно, защото Руунии Тевес бяха принудени да работят прекалено много в дефанзивен план. Представянето на Бербатов Централният нападател е зависим от своите съотборници. По правило той е играч, който се нуждае от топката в противниковото наказателно поле. Тогава е силен и може да покаже качествата си. Ако вземем положението с гола на Юнайтед ще видим колко ценен може да е Бербатов за Юнайтед. Топката му е подадена, когато е с гръб към вратата. Той изпреварва защитника, догонва топката до аутлинията и я връща около точката за изпълнение на дузпа. Това е всичко, което се изисква от него. И той го направи само след 2 минути и половина в дербито на „Анфилд". Само за 150 секунди, Бербатов ни убеди, че ще е изключително полезен за отбора. Но за да стане това му е нужна топката в противниковото наказателно поле. Ако той започне да се връща до централната линия, за да си я взима, ще загуби твърде много енергия. Подобно нещо се случваше в Тотнъм. Така че трябва да го съдим по това как се представи с топката в краката. Е, моето мнение е, че бе близо до оптималното. Освен гола имаше поне още няколко положения през първата част, когато той съхраняваше владението, за да даде възможност на колегите си да се присъединят към него. Пасовете му бяха сравнително точни. Проблемът бе, че той остана откъснат от съотборниците си след 20-а минута на първото полувреме. След този период той бе изправен пред задачата да се бори с двама, та понякога и с трима защитници, като при това на 10-20 метра от него нямаше футболист в бяло. Истината е, че Манчестър Ю беше надигран през втората част в средата на терена и аз не бих съдил много Бербатов за пасивността му. Иначе Дими изглежда точно като Рууд ван Нистелрой, но далеч по-техничен с топката в краката от холандеца. Настоящият нападател на Реал не може да даде такава асистенция, но пък съм убеден, че пред гола ще е по-убедителен от българина. Но Бербатов ще свърши работа на Юнайтед Къде в схемата на Юнайтед ще влезе Кристиано Роналдо? Любопитен е въпросът къде ще се вмъкне в този „пъзел" Кристиано Роналдо. Ясно е, че не може да остане на пейката. Вариантите са два. При първия Бербатов е на върха на атаката, а зад него са подредени Роналдо, Рууни и Тевес, които непрекъснато си сменят местата. Това обаче много прилича на варианта на Реал Мадрид от „галактикос ерата", когато в отбора бяха Зидан, Раул, Фиго и Роналдо. Кралският клуб стана шампион през 2000-2001 и 2002-2003, а Шампионската Лига бе спечелена през 2000 и после пак две години по-късно. Но тази фантастична четворка бе завършена през лятото на 2002. И после бе доказано, че трудно може да донесе успехи, заради липсата на баланс между атакуващи и дефанзивни футболисти. От друга страна Макелеле напусна Реал точно през лятото на 2003, което разстрои синхрона в центъра на терена. Така че наред с тази вълшебна на пръв поглед четворка, Фъргюсън ще трябва да намери своя Макелеле, ако изобщо има вариант тези хора да са заедно в състава. Нека припомним, че Реал не взе трофей след титлата в Примера през 2003 чак до сезон 2006-2007. Така че не мисля, че Алекс Фъргюсън би помислил да използва вариант с Бербатов, Рууни, Тевес и Роналдо във всеки мач, освен ако няма своя Макелеле. Е, от сегашният състав аз не го виждам, но пък кой знае какво има в главата си шотландеца. Може би и без този дефанзивен полузащитник Юнайтед може да е с четирите си звезди в нападение само в някои домакинските или в срещи, които отборът има нужда от търсене на обрат. Вторият вариант е тези четири големи звезди на Юнайтед да се сменят в различните мачове, като всеки път един от тях остава на пейката и се ползва тактическата схема от вчерашния ден. Те са толкова равностойни, че разлика едва ли ще се усеща. Това ми се струва доста по-логичен вариант за бъдещето, предвид огромния брой мачове за един сезон (за Ман.Ю бяха 58 официални срещи). Дебютът на Алберт Риера и проблемът на Бенитес Интересен дебют направи Алберт Риера. Мнозина обаче забравят, че той има половин сезон в Манчестър Сити. Това е безценен опит, който сега се оказва много полезен за Ливърпул. Защото не е необходимо той да свиква с играта на Острова. Сигурен съм, че не само на мен Риера ми е харесал. От друга страна обаче неговата игра постави сериозен проблем пред Бенитес - къде ще намери място сега на Торес и Джерард. Двамата ще са готови за игра до седмица и тогава някой от този тим ще трябва да отпадне. А мачът на „Анфилд" бе най-добрият на отбора от началото на сезона. Този вариант на Ливърпул със сигурност ще е различен. Мога да кажа, че "червените" вече са претенденти за титлата. Може би още не основният, но със сигурност отборът е различен от миналия сезон. Тогава къде ще бъдат включени двамата най-силни играчи? И ако са верни думите, че капитанът на тима и испанският нападател са 50% от Ливърпул, тогава тежко и горко на съперниците им. Защото с половината от класата си, „червените" надиграха убедително Юнайтед. Сега се появиха достатъчно оправдания. Съдията бил пристрастен, играта на тръгнала и така нататък. Истината е в резултата - 2:1 за Ливърпул. И точно тези цифри правят срещата на „Стамфорд Бридж" изключително интересна следващата неделя. Защото през миналия сезон „червените дяволи" гонеха само Арсенал. Но ако сега останат на 6 точки след Челси и Ливърпул, както и на 5 след Арсенал толкова рано през сезона може би поне един от тези 3 отбора ще издържи до края. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest K0P Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 И така - отново "големия" Боби Борисов ... че даже и го цитираме тук! И какъв е този анализ на мача?! Ние ли спечелихме, или Юнайтед загуби?! Този анализ е насочен единствено и само към играта на Юнайтед! "Стратегията на Фъргюсън и Бенитес", където почти се описва стратегията на САФ, а какво за нашата?! Ние участвахме ли в този мач? Какво по дяволите търси тук този "анализ", след като в него няма и една дума за Дирк Каут, дори не е споменат?! За сметка на това не е пропуснат целият отбор на представилия се трагично в този мач Юнайтед! Акцентът е изцяло към отбора на МЮ, само заглавието, незнайно защо, те подвежда, че Бобито е започнал да харесва и нашия отбор.. ха-ха .. Не, Боби Борисов просто НЕ ХАРЕСВА Ливърпул, и дори не го крие.. Каут и за мен бе МОМ .. беше отдясно, отляво, в средата, отзад ... асистенция ... агресия, преса .... ебати писна ми от идиотизми тука .. само се бълва помия .. след мач като този, Дирк Каут отново бива оплюван от капацитетите! Хора, слушайте си Бобито и не ни занимавайте с подобни глупости! .. отново се чудя - това форумът на Ливърпул ли е?! На Боби Борисов ли е?! На МЮ ли? На САФ ли? На Арсенал ли? На The S*n ли?!?!?!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Steven Gerrard The Best Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 И така - отново "големия" Боби Борисов ... че даже и го цитираме тук! И какъв е този анализ на мача?! Ние ли спечелихме, или Юнайтед загуби?! Този анализ е насочен единствено и само към играта на Юнайтед! "Стратегията на Фъргюсън и Бенитес", където почти се описва стратегията на САФ, а какво за нашата?! Ние участвахме ли в този мач? Какво по дяволите търси тук този "анализ", след като в него няма и една дума за Дирк Каут, дори не е споменат?! За сметка на това не е пропуснат целият отбор на представилия се трагично в този мач Юнайтед! Акцентът е изцяло към отбора на МЮ, само заглавието, незнайно защо, те подвежда, че Бобито е започнал да харесва и нашия отбор.. ха-ха .. Не, Боби Борисов просто НЕ ХАРЕСВА Ливърпул, и дори не го крие.. Каут и за мен бе МОМ .. беше отдясно, отляво, в средата, отзад ... асистенция ... агресия, преса .... ебати писна ми от идиотизми тука .. само се бълва помия .. след мач като този, Дирк Каут отново бива оплюван от капацитетите! Хора, слушайте си Бобито и не ни занимавайте с подобни глупости! .. отново се чудя - това форумът на Ливърпул ли е?! На Боби Борисов ли е?! На МЮ ли? На САФ ли? На Арсенал ли? На The S*n ли?!?!?!?! КОП,чакай бе, ти ме изкара сеедно аз тука лея пумия едва ли не върху отбора и върху холандеца,нещо си в голяма грешка за мен Каут е безспорен играч на мача. Също така, не крия от никоги и не ме е срам да кажа, че Дирк ми е един от любимците в Пул, сложих този анализ най-вече да се прочете за играта на Кийн, за играта на Алонсо,за Риера които според някои нищо не са играли. Вярно е че повече от половината анализ е за Манчестър но не ми се занимаваше да трия и за това го сложих целия, пък всеки да си прецени дали да го чете. Другата причина да "цитираме Боби",незнам дали си прочел но Ливърбърд помоли някои да даде анализ за играта на Каут, никъде не намерих такъв и реших все пак да постна този на Боби,защото все пак колкото и малко да е писано за Пул има неща които са полезни и е хубаво някои от капацитетите тук да ги прочетат ... А иначе си прав че Боби Борисов не ни долюбва особено, но пък и не ме слагай в категорията плювачи по рафа и по отбора, защото си в тотална грешка ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest K0P Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 не бе, не ставаше въпрос конкретно за теб, че плюеш по Каут или по отбора ... Колкото до Боби - това е човек, който си позволи да оспорва мястото на Ливърпул в ТОП 4 в Англия .. докато според него милионите на Челски заслужават много повече това място, или пък любимия му Арсенал, който за последните 4-5 сезона е спечелил ....... хвалбите на Боби................ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Steven Gerrard The Best Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 не бе, не ставаше въпрос конкретно за теб, че плюеш по Каут или по отбора ... Колкото до Боби - това е човек, който си позволи да оспорва мястото на Ливърпул в ТОП 4 в Англия .. докато според него милионите на Челски заслужават много повече това място, или пък любимия му Арсенал, който за последните 4-5 сезона е спечелил ....... хвалбите на Боби................ Явно не съм те разбрал правилно,за което се извинявам... Колкото до Боби Борисов, незнам, аз лично редовно чета анализите му и не съм останал с впечатлението че успорва мястото ни в топ 4 , дори напротив, моите наблюдения са че се отнася с нужния респект към отбора, но разбирасе се това са лично мои наблюдения, може и да не съм прав или да съм в заблуда. Както и да е, ако наистина се съмнява в мястото ни сред първите 4 , ще съжалява горчиво. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest K0P Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Боби Борисов от не толкова одавна е футболен анализатор .. преди това си беше по-скоро коментатор .. чуал съм го да се изцепва подобно нещо по ТВ, склед не помня кой мач ... тогава се говореше за ТОП 3, а отбори като Ливърпул и разни други се опитвали да влязат .. тогава той беше казал нещо от сорта, че хората ече говорели за ТОП 4, но той не бил сигурен, че Ливърпул е на това ниво.. както и да е .. моето мнение за Боби няма как да сепромени просто така ... сега, когато той стана анализатор, когато пише по сайтове, говори по ТВ .. сега няма как да си позволи да го каже това публично .. а това какво мисли - то се проличава в коментарите му .. това е лицемерие - заглавието на този анализ, и след това акцента на анализа - нищо подобно .. говори се как МЮ е загубил мача, а не как Ливърпул го е спечелил, и го е заслужил ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ravina Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Абе чесно и аз не мога да разбера как определяте Кайт като героя на мача ??? Примерно за мене един Р. Киин не игара по - слабо, а от много е определен като слаб мач за него. Кайт се борил, Киин не по - малко. Кайт даде асистенция, Киин изведе Израелеца на чиста голова позиция с невероятен пас. Както и да е бегло сравнение само. Поне кажете Кайт е МОМ понеже ......, а не бори се много. Ми Машчерано да не се бори по - малко, а асистенцията е толкова на Кайт, колкото и на Машината, защото ако не бе пробил Машчерано ще има да чакаме Кайт да мине 1-2 човека! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest K0P Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 я чети малко по-добре .. Каут просто бе навсякъде ... а аз не съм казал, че Роби е играл слабо, или пък че Машчерано не заслужава приза ... ВЪпросът е, че ти например си готов да отречеш заслугите на Каут в този мач, понеже, видиш ли примерно, един Роби Кийн, или пък един Машчерано не са играли по-зле ........ А ти да си казал защо Каут не заслужава, или пък защо Машчерано, Кийн заслужават повече?! Кво си тръгнал да критикуваш кой какво казва, след като дори и ти попадаш в графата на критикувани от самия теб мнения?! Това не е ли парадокс малко... Честно, писват този тип изказвания .. щял да чака Каут да мине 1-2 човека .. ами пускай си Бразилско първенство и се наслаждавай! Аз не изисквам това от него, искам ей така да си играе, както вчера! Бекъм да не е бил по-бърз, да не е минавал по 1-2-ма човека?! Той не беше ли крило? Ама такъв като теб няма да посмее да критикува име като Бекъм, понеже името си говори само, докато един не толкова популярен играч като Каут е много по-лесно да бъде натровен .. пък кво ти пука, че нямаш аргументи ... не можел да спре топката, не можел да лъже по 12423534563456 човека .. бла-бла.. Каут дори не игра крило вчера.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gogoatoma Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 А ти да си казал защо Каут не заслужава, или пък защо Машчерано, Кийн заслужават повече?! Кво си тръгнал да критикуваш кой какво казва, след като дори и ти попадаш в графата на критикувани от самия теб мнения?! Това не е ли парадокс малко... Ами Каут можеше да е МОМ ако беше вкарал двете положения, открили се пред него, или поне само едното. Моето мнение е ,че Шкртел заслужава приза, но всеки луд с номера си. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ZdraveCa Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Ами Каут можеше да е МОМ ако беше вкарал двете положения, открили се пред него, или поне само едното. Моето мнение е ,че Шкртел заслужава приза, но всеки луд с номера си. Ясно, значи човека, който е вкарал головете е МОМ, а не този, който ги е изработил.ОК, не ми се спори Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fiffo Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Когато целият отбор е играл добре, има ли значение кой е играчът на мача?! Стивън Джерард пък определя Алонсо за играч на мача... айде поспорете и с него примерно. Че той Алонсо дори и голов пас не даде, камо ли да се разпише - дайте да го обсъдим малко и него :) Ей ама сте едни образи... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gogoatoma Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Ясно, значи човека, който е вкарал головете е МОМ, а не този, който ги е изработил.ОК, не ми се спори Ами значи Маскерано и Риера трябва да са МОМ, а и Бербатов! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Liverbird Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Когато целият отбор е играл добре, има ли значение кой е играчът на мача?! Стивън Джерард пък определя Алонсо за играч на мача... айде поспорете и с него примерно. Че той Алонсо дори и голов пас не даде, камо ли да се разпише - дайте да го обсъдим малко и него :) Ей ама сте едни образи... Ееееее..... Алонсо даде голов пас към Ван дер Сар ;). Както казах, намерете един анализ на човек с който това си вади хляба на игратра на Каут във вчерашния мач, да видим какво казват специалистите. Вие тук сте ми ясни, а споровете са обречени така или иначе. А и изобщо какво се опитвате да докажете? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ravina Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 я чети малко по-добре .. Каут просто бе навсякъде ... а аз не съм казал, че Роби е играл слабо, или пък че Машчерано не заслужава приза ... ВЪпросът е, че ти например си готов да отречеш заслугите на Каут в този мач, понеже, видиш ли примерно, един Роби Кийн, или пък един Машчерано не са играли по-зле ........ А ти да си казал защо Каут не заслужава, или пък защо Машчерано, Кийн заслужават повече?! Кво си тръгнал да критикуваш кой какво казва, след като дори и ти попадаш в графата на критикувани от самия теб мнения?! Това не е ли парадокс малко... Честно, писват този тип изказвания .. щял да чака Каут да мине 1-2 човека .. ами пускай си Бразилско първенство и се наслаждавай! Аз не изисквам това от него, искам ей така да си играе, както вчера! Бекъм да не е бил по-бърз, да не е минавал по 1-2-ма човека?! Той не беше ли крило? Ама такъв като теб няма да посмее да критикува име като Бекъм, понеже името си говори само, докато един не толкова популярен играч като Каут е много по-лесно да бъде натровен .. пък кво ти пука, че нямаш аргументи ... не можел да спре топката, не можел да лъже по 12423534563456 човека .. бла-бла.. Каут дори не игра крило вчера.. Първо далеч съм от идеята да отрека заслуга на Каут, за който и да е мач. Не ми е от любимците, но напоследък става човек от него. Дава много от себе си и когато играта на отбора не върви определено е живец в отбора. Друг е въпроса на този пост ли трябва да е този човек, защото схеми с "N" броя бекове не харесвам. Поне мойто мнение е, че Каут в никакъв случай не става за крило. За нападател, за атакуващ халф зад нападателя ДА, но за крило ..... Каут какво има типично за крилото: бързина, техника или центриране ? Или пак да си пусна бразилското първенство .... А мнението си го пуснах най - вече заради това, че в темата за мача Каут е МОМ от почти всеки 2-ри, а Киин примерно е посредствен, при положение че за мене играха горе - долу на едно ниво. П.С. А Бекъм кой е ??? Т'ва някъв манекен ли беше ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest thekop Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Ливър, все се чудя това слонче от кеф ли подскача или просто не може да спре :D 18 Предупреждение за нецензурни или недотам благоприлични писания. 18 За Б. Борисов веднъж вече писах и ще повторя - ако беше жена (по-малките и дамите да не четат или да ме извинят за израза) щеше да се мокри до коленете при всеки гол във вратата на Ливърпул. Стига с този самозван "анализатор" и "журналист" :mad: Каут е готин, ама има едно ама :P Искам само наполовина да си спомни как се вкарват голове. Толкова много ли искам :head: Другото си му е ОК. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest K0P Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Значи, това за Бекъм е пример за хората, които смятат, че няма крила в Англия, които да не могат да надбягват или да излъжат противниковите играчи .. Въпреки че той се превърна в манекен, че аз не го тача особено и т.н., той си е едно повече от успешно крило... И така, знам, че не си отрекъл заслугата на Каут, но достахора го направиха - на първо четене се сещам за Станчо, Здравко и Гого .. та това беше идеята .. В правото си си да си посочиш МОМ, който теб те кефи, но никога не мога да се съглася да се трови играч, който също заслужава до голяма степен този приз заради играта, която е показал (друг е въпросът, че не бива това да се случва и в други случаи). Аз съм го посочил МОМ, защото смятам, че нямаше как да се раздаде повече от това, беше в основата на доста от добрите ни атаки, просто беше навсякъде, изпълваше терена с енергията си .. Други, които бих посочил, са Машчерано и Шкъртел. Роби имаше малко по-различна функция - той беше "душата" на отбора този мач ... но и самата идея с неговото привличане в началото бе такава, че той умее да повдига духа на терена, а и извън него, дори и в такива тежки моменти..иначе откъм игра Роби отстъпваше по моему на предните трима .. Мен лично много ме изненада избора на Алонсо за МОМ, но пък аз не съм специалист, вероятно по определени показатели е бил най-добър... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CTAH4O Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 И вие сте едни разбирачи... Ударихте го съвсем в стил : 'Аз съм най-големия,вие нищо не разбирате' Да съм казъл някъде : "Каут няма никаква заслуга за победата" ? Просто според мен беше далеч от едно СТРАХОТНО представяне /както го определят някои хора/ Даже много добре асистира за гола (което не отричам), но с оглед на това,че не можа да спре топката сумати пъти /нека някой да го отрече тва/ и 2 пропуснати положения от 3-4 метра - едва ли може да се определи като играч на мача. Не е достатъчно само да тичаш като кон,когато качествата липсват. Раздава се Батко , но това не стига... това ми беше идеята като цяло... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest FlaSk4o Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 Спира с коляно, кво... Тва другаде виждал ли си го :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest deadpoll Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 каут е машина...за жалост само за бягане и пресиране,мисля че с качествата които има рафа му е намерил добро място,макар че може да се впише като опорен халф....ама трябва да се научи да подава пасове над 2 метра от него....ако се научи и да спира топката,няма да има равен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest K0P Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 И вие сте едни разбирачи... Ударихте го съвсем в стил : 'Аз съм най-големия,вие нищо не разбирате' Да съм казъл някъде : "Каут няма никаква заслуга за победата" ? Просто според мен беше далеч от едно СТРАХОТНО представяне /както го определят някои хора/ Даже много добре асистира за гола (което не отричам), но с оглед на това,че не можа да спре топката сумати пъти /нека някой да го отрече тва/ и 2 пропуснати положения от 3-4 метра - едва ли може да се определи като играч на мача. Не е достатъчно само да тичаш като кон,когато качествата липсват. Раздава се Батко , но това не стига... това ми беше идеята като цяло... е нямаше нищо общо с това дали разбираш или не разбираш .... според мен беше страхотно, според теб явно не беше и това е .. няма значение, не ми се спори повече по този въпрос, който иска да си трови (сега не казвам, че ти тровиш) и толкова, няма на възпитател да се правя.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest L1VeRp00L Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 Не мога да разбера защо почти никой не харесва Дирк като футболист? Никой ли не вижда колко много работа върши, особенно в дефанзивен план! Просто тофа е играч, който трудно ще бъде земенен! А и наистина е вкарал не 1 или 2 важни голове за Ливърпул.. така че не го хранете а помислете какво е без него... И все пак трябва да призная, че ако искаме да постигнем нещо повече от 4-то място в ПШ, то ще ни трябва едно качествено дясно крило! И според мен един централен защитник, че тоя паниката* е много съмнителен... - паниката* = Карагър ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SwedeN Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Не мога да разбера защо почти никой не харесва Дирк като футболист? Никой ли не вижда колко много работа върши, особенно в дефанзивен план! Просто тофа е играч, който трудно ще бъде земенен! А и наистина е вкарал не 1 или 2 важни голове за Ливърпул.. така че не го хранете а помислете какво е без него... И все пак трябва да призная, че ако искаме да постигнем нещо повече от 4-то място в ПШ, то ще ни трябва едно качествено дясно крило! И според мен един централен защитник, че тоя паниката* е много съмнителен... - паниката* = Карагър ;) Е т'ва е братче - доживях деня,в който някой ще постави Каут пред Кара.Какви хора сте вие просто умът ми не го побира. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts