Jump to content

Хавиер Масчерано

Guest Scarface

Recommended Posts

Отлична новина, но Масчерано не отказа ли лентата преди ден-два?

Той да не е луд :sarcastic: това е мечтата на всеки един футболист - да е капитан на страната си, особено пък на такава световна футболна сила като Аржентина би отказал само човек нуждаещ се от психиатрична помощ :D

Guest SpoRtall

Наистина отбора ни стана супер.Само капитани.

1.Стиви

2.Карра

4.Йоската

3.Хупия

5.Торес

6.Лукас

7.Кийн-въпреки,че се водеше 2-ри капитан си беше лидера на Спръс

8.Алонсо-веднъж носеше лентата на европейското

9.Масч

10.Тук слагам и Шкъртел и Агер защото в последно време те са водачите на националните си гарнитури,въпреки че не носят лентата

Май, това е ключът към успеха...

PS: Да не забравяме,че Рафата искаше и Бари

Наистина отбора ни стана супер.Само капитани.

1.Стиви

2.Карра

4.Йоската

3.Хупия

5.Торес

6.Лукас

7.Кийн-въпреки,че се водеше 2-ри капитан си беше лидера на Спръс

8.Алонсо-веднъж носеше лентата на европейското

9.Масч

10.Тук слагам и Шкъртел и Агер защото в последно време те са водачите на националните си гарнитури,въпреки че не носят лентата

Май, това е ключът към успеха...

PS: Да не забравяме,че Рафата искаше и Бари

+ Каут, който беше капитан на Фейенорд.

• 2 weeks later...
Guest El_Niño

Трябва да играем по-добре, категоричен е Масчерано

Футболистът на Ливърпул Хавиер Масчерано, заяви, че "червените" имат нужда да подобрят играта си. В мач от Премиърлийг в събота, Ливърпул направи равенство 0:0 у дома с Фулъм. Ливърпул се изравни с другия претендент за титлата Челси след нулевото равенство на "сините" при домакинството на тима Нюкасъл.

"Трябва да подобрим играта си, защото знаем, че можем да се представяме много по-добре. Важното е, когато не играем добре, да печелим. Важна е победата. Все още е рано, но е добре да сме на върха във Премиърлийг", заяви аржентинският национал.

"Доволен съм, че Уест Хем ми даде възможност да играя в Англия и след това да премина в Ливърпул", каза още полузащитникът.

В понеделник Ливърпул посреща Уест Хем в мач от 14-я кръг в първенството на Англия.

• 4 weeks later...
Guest Liverpool Fan`

Масчерано: Трябват ни победи у дома

Преди утрешното домакинство на Ливърпул срещу Болтън, халфът на "червените" Хавиер Масчерано призна, че победата е от изключителна важност за неговия отбор.

"Мърсисайдци", също като прекия си конкурент в битката за титлата Челси, показват доста колебливи игри като домакини и в последните си три мача на "Анфийлд" записаха три равенства.

"Знаем, че трябва да подобрим играта си у дома. Ако Челси и другите отбори продължат да губят точки, това е добре за нас, но не можем да разчитаме само на него."

"Трябва да мислим за собствената си форма и да взимаме трите точки от всеки мач, в който играем. Това е основната ни цел", признава аржентинецът.

"Трудно е да се обясни, защото играем по-силно като гости. Една хубава победа срещу Болтън обаче ще ни върне увереността."

"Много отбори идват на "Анфийлд" за да се отбраняват и от нас зависи да ги пречупим. Трябва да намерим пролука за да ги победим. Това не ни извинява, но е изключително трудно."

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
Guest Steven Gerrard The Best

МАСЧЕРАНО: НЕ МОЖЕМ ДА СИ ПОЗВОЛИМ ДА ИЗПУСНЕМ ТИТЛАТА

7 февруари 2009 13:23

Халфът Хавиер Масчерано смята, че Ливърпул все още има добри шансове за титлата, въпреки изоставането от Манчестър Юнайтед в класирането и не може да изпусне тази златна възможност.

„Отпаднахме от Евертън за купата, но сме в добра позиция във Висшата лига, така че трябва да гледаме напред и да се опитаме да държим нивото от мача срещу Челси”, каза аржентинецът преди двубоя с Портсмут.

„Знаем само, че трябва да спечелим, ако искаме да запазим шансовете си за титлата. Ако завършим наравно, това ще ме разтревожи, защото става много трудно.”

„Направихме много хиксове и дадохме на Манчестър Юнайтед шансът да се изкачи на върха в таблицата, така че се нуждаем от победи и ще видим, дали те могат да губят точки.”

„Надпреварата във Висшата лига е дълга и ние имаме възможността да я спечелим за първи път от почти 20 години. Не можем да изпуснем такава възможност”, заяви още Масчерано.

Машчерано е Mного голям. И срещу Портсмут също имаше голям принос за драматичната победа.

Изключително слаби БАБЕЛ(тва не ме изненадва)Масчерано,Досена и Н"Гог.

За другите си прав, но не и за Маш. Според мен игра много добре, звяр: отнемаше, пробиваше, стреляше, стълб просто.

25' Mascherano picks the ball up, turns past Crouch and STRIKES FROM DISTANCE... A great hit that swerved on its way to goal, and James tips the effort round the post!

67' Mascherano charges forward with the ball at his feet and STRIKES... Into the crowd, to many ironic cheers.

Guest shicola
Машчерано е Mного голям. И срещу Портсмут също имаше голям принос за драматичната победа.

За другите си прав, но не и за Маш. Според мен игра много добре, звяр: отнемаше, пробиваше, стреляше, стълб просто.

забравил си да напишеш подаваше,а не си той не подаде почти на никой,а СТРЕЛЯШЕ- ми се струва попреувеличено защото той не можеше да уцели вратата и даже 15-20 метра около нея

Guest ZdraveCa
забравил си да напишеш подаваше,а не си той не подаде почти на никой,а СТРЕЛЯШЕ- ми се струва попреувеличено защото той не можеше да уцели вратата и даже 15-20 метра около нея

Нормално да има и такива удари. Само че, когато Джерард или Торес направят такъв удар, бързо го забравяте. Машчерано имаше един прекрасен удар през първото полувреме от над 30 метра, който влизаше, но Джеймс изчисти.

Guest yasen_sofia

Шикола , подкрепи ме да им докажем и двамата че Бари е по - добър от Масчерано ... И днеска си пролича единият прави сравнително слаб мач , а другият мачка даже и асистенция направи ... А Хавиер е оцелил 3 пъти вратата единия днес , другият с Рединг когато вкара и третият е на празна врата на тренировка

Guest Liverbird

Ако ще и хисарският поп да те подкрепи, това няма да направи Маскерано по-слаб играч, нито ще докаже очевадното. Хавиер е най-добрият футболист на този пост в света и това няма да се промени в скоро време.

Друг е въпроса че го сравняваш с играчи които не заемат неговата позиция на терена.

А времето винаги показва, Аурелиу, Бенаюн и Каут също бяха оплювани сумати време, ама сега други думи чета за тях.

Guest kikedelrio
Шикола , подкрепи ме да им докажем и двамата че Бари е по - добър от Масчерано ... И днеска си пролича единият прави сравнително слаб мач , а другият мачка даже и асистенция направи ... А Хавиер е оцелил 3 пъти вратата единия днес , другият с Рединг когато вкара и третият е на празна врата на тренировка

Не знам кой ще те подкрепи, но двамата играят много различна роля в отборите си. Така че, когато ги сравняваш, първо оцени този момент. Между другото, това, за което беше аржентинеца на терена тази вечер, го свърши много добре.

Guest kikedelrio
за тая вечер съм склонен да НЕ СЕ съглася

Твое право е да не го правиш, което обаче не променя нещата.

Guest pehotineca

Хора успокойте се бе, вижте в 2-3 сайта оценки за мача от професионални коментатори и анализатори далеееч по-навътре в нещата от вас..

По ниска от 8 трудно се намира. В гол.ком след Аурелио, Масчерано е с най-добрата! Днес си свърши работата не на 100, но на 85-6 %..

Guest shicola

да ти кажа азмного,много не ги следя защото са разни жмелове,в единия 1 в другия друго-ето сам казваш след Аурелио-е Аурелио ли беше най-добър маа му стара,за Йоси нищо.Така че аз как съм ги видял нещата-видял,а не некъв пиян журналист или ретро звезда да ми пише тоя или оня,смятам че разбирам достатъчно от футбол та да ги слушам гореописаните!

Guest kikedelrio
че се е или че не се е справил???

Трябва ли да ти отговоря на това? За да не останат съмнения в тебе ще кажа- Машчерано се справи със задълженията си в мача с Портсмут на "Фратън Парк", много добре! ;)

Guest shicola

доста филосовски изглежда,само че ще ти кажа - информацията ти е интересна ама не е вярна,пък ти си ми намигай