Guest Senzor Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Насълзиха ми се очите като прочетох новината. Началото на края на едно поколение истински скузъри, след него остава само Джерард... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest L1v3ruS Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Или както пеят Копа-а за него.."We all dream of a team of Carraghers "". Просто великан ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest der Bomber Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Заслужава нещо голямо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest The Anfield 1892 Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Истинска легенда направо титуляр в дербитата до края на сезона! :doubleup: А имаме да играем във ВЛ с Евертън,Челси,Тотенхем,Вила,Френчкасъл... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Scarface Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 We all dream of a team of Carraghers!!!Истинска Легенда , Железен Войн. YNWA, Cara !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest der Bomber Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Огромен. Великан. Войн. Истински. Всеотдаен. Обичащ. Скаузър. Няма една дума с която може да се опише Кара. Никога няма да бъде забравен и сам. WE LOVE YOU SO MUCH CARRA !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Scarface Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest powerslave Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 ЛЕГЕНДА!!!!!!!!! YNWA!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 0ne Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Аз няма да го изпращам още,има 15 и кусур мачове да му се радвам . Беше сигурно,че БР ще му даде нов договор ,а сега съм убеден,че ще му предложи присъствие около него ,за да се учи в новия занаят.Дори да не е като някакъв пост - асистент или такива неща,за които му е рано - то е доста вероятно да го виждаме на Мелууд и покрай скамейката през следващия сезон.Заслужава го . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vulgar Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Аз няма да го изпращам още,има 15 и кусур мачове да му се радвам . Беше сигурно,че БР ще му даде нов договор ,а сега съм убеден,че ще му предложи присъствие около него ,за да се учи в новия занаят.Дори да не е като някакъв пост - асистент или такива неща,за които му е рано - то е доста вероятно да го виждаме на Мелууд и покрай скамейката през следващия сезон.Заслужава го .+1 Дано да се получи за в бъдеще! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nightfate Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Незнам ... много мъчно ми стана .. истинска легенда,великан,лидер .. Благодарим ти за всичко Джейми ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest L1v3ruS Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Jamie Carragher- 191 league clean sheets for Liverpool. The only defender in Premier League history to amass that many ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vulgar Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Душата ми се сви като прочетох,че се оттегля. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tsbalabanov Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Дойде краят на една ера. Дано това е началото на нова ера пак с Карагър, но този път като част от клуба. Дано му бъде предложена позиция в треньорското ръководство, защото може да даде много на клуба от огромния си опит през годините, а и някак си всички това очакват от него след края на футболната му кариера. Успех и дано получи подобаващо изпращане. ПС: 23 номер трябва да се извади от употреба, според мен. :cray: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Коко Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Нямам думи да го опиша...Очакваше се да обяви, че се оттегля скоро, но въпреки това е кофти.Повече от Легенда ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Novkov Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Благодаря на Карагър за всичко, което е направил! :60: Определено ще ми липсва! Дано остане в Ливърпул под някаква друга работа! :doubleup: Направо не ми се мисли как ще се чувствам, когато Джерард се пенсионира... :cray: :cray: :cray: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RealityCheck Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 ЛЕГЕНДА :ppp9: Благодаря му за всички незабравими мачове,които е изиграл с отбора!В съзнанието ми винаги ще остане една негова снимка - http://www.lfcid.com/wp-content/uploads/2010/09/carragheristanbul.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest insua93 Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Голям човек с ЕДНО ГОЛЯМО СЪРЦЕ ОТДАДЕНО ЕДИНСТВЕНО НА ЛИВЪРПУЛ УСПЕХ ГОЛЕМЕЦО !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mitko64 Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Дано остане на работа в клуба , той има още много да даде на любимия отбор , играч с ГОЛЯМО сърце . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Podlecii Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Велик! Никога няма да забравя радостта и блясъка в очите на брат ми, когато му подарих фланелка на Кара преди 7-8 години!!! Това говори най-много за това какъв човек и играч е той! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Riise Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Много ще ни липсва ! ЛЕГЕНДА ! YNWA Carra (: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest parmenion Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Отдавна се канех, но днес реших, че е крайно време и си взех http://cache0.bdcdn.net/assets/images/book/medium/9780/5930/9780593061022.jpg Голям! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest der Bomber Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Само като се сетя, 2005 когато Дудек хвана дузпата на Шева, и всички като тръгнаха към него, Кара как скачаше като малко детенце и бягаше с подскоци... просто се усеща истинската радост от цялата същност на човек. Насълзяват ми се очите... 7.06 :cray: :cray: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Stojkica Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 На мен за разлика от всички писали дотук Карагър въобще няма да ми липсва като футболни качества. Няма да е лошо да остане в отбора под някаква форма, все пак беше допуснато да изиграе над 700 мача. Освен това е невероятен характер и себераздаването при него е на много високо ниво. Виждам тука разни клипчета и разни снимки ... нормално е никой да не пусне клипче примерно от загубата от Челси с 0:4 на Стамфорд Бридж с няколко гола на Джими Флойд Хаселбайнк. Никой няма да пусне клипче от мача срещу мангалите, в който той си отбеляза 2 автогола. Никой няма да пусне клипче от мача, в който Гигс го направи на маймуна на Анфийлд. Никой няма да пусне клипче с безкрайните победни голове на мангалите (и не само) от статични положения - голове, които той не можеше да предотврати никога. Никой няма да спомене, че не вкара важни голове, както примерно правеха уж по-некадърните от него Силвестър и О'Ший в ключови моменти ... срещу нас примерно. Никой няма да спомене, че има повече автоголове отколкото голове. Срещу това се противопоставят невероятни моменти като Истанбул, Дортмунд, Кардиф, европейски вечери на Анфийлд, в които той игра невероятно. Въпреки това предпочитам да гледам някое по-свежо лице в центъра на защитата до Агер. Лице, което не знам кое е, но съм сигурен, че в момента не е част от Ливърпул и се надявам да бъде привлечено от Роджърс през лятото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JohnToshack Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Еееех...още един от воините....железните воини,истинските воини , тези с големите сърца,ни напуска.Успех Кара!Едва ли някой от феновете ще те забрави. ПП.Не ми се иска да коментирам драсканиците на "философа" над мен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts