Jump to content

Мартин Шкъртел


Гост Scarface

Препоръчан пост

Гост чаби алонсо

Нормално е Шкърта да иска да удължи договора си,превърна се в изключително важен защитник за отбора,лидер е отвсякъде,явно треньора го цени и му има доверие,все предпоставки за един успешен край на преговорите които ще бъдат след края на сезона.

Link to comment
Сподели другаде

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Гост Scarface

Появяват се проблеми в подписването. Предлагаме му 3+1, ама да играе в 80% от мачовете , той се дърпа.

Трети е след Стиви и Стъридж по заплата в клуба

Link to comment
Сподели другаде

Гост Simply Red

За пръв път чувам да се уговаря процент мачове, в които да играе футболистът.

 

Имало е много подобни случаи.

 

Така клубът подчертава значимостта на играча и го кара да се чувства част от бъдещите планове на отбора.

 

Въпреки,че за мен това е голяма глупост,защото нито един футболист не трябва да има резервирано място в титулярния състав. Футболът е динамично променяща се среда и за мен е самоубийствено предлагането на подобни договори. Ами какво ще стане,ако Шкъртел излезе за дълго извън строя и след това не може да намери формата си от сега. Пак ли ще играе в 80 процента от мачовете?! Или ако просто качеството му на игра спадне.

 

Всеки е играч е редно да воюва за мястото си,докато е в отбора. Без значение от миналото,статута,с който се ползва. В момента индиректно му гарантираме титулярна позиция,независимо от формата в която се намира,което аз лично не разбирам.

Link to comment
Сподели другаде

Гост Stojkica

В момента индиректно му гарантирано титулярна позиция,независимо от формата в която се намира,което аз лично не разбирам.

 

Аз доколкото я разбирам тази новина - той се дърпа. Което би трябвало да означава, че ще си вземе пълната заплата само ако играе в 80% от мачовете. В противен случай не е ясно какво следва, ама явно е нещо, което не се харесва на Шкъртел, примерно намаляване на парите.

Link to comment
Сподели другаде

Гост Dilyan Damyanov

Аз доколкото я разбирам тази новина - той се дърпа. Което би трябвало да означава, че ще си вземе пълната заплата само ако играе в 80% от мачовете. В противен случай не е ясно какво следва, ама явно е нещо, което не се харесва на Шкъртел, примерно намаляване на парите.

Най вероятно е нещо такова. Нали се коментира и се бият в гърдите ръководителите как заплатата в Ливърпул вече е на база какво се случва на терена и се гради предимно около постижения на футболистите, а не на твърда заплата както преди. Наскоро даже стана на въпрос някаде, не помня вече източника, че Коутиньо имам клауза за удари от разтояние и в интерес на истината сравнително се увеличиха тези удари и точността им в последно време, подозирам тия 80% са наистина нещо от типа ще вземеш бонус накрая на сезона ако играеш тия мачове, а не задължително трябва да играе тези мачове.

За пръв път чувам да се уговаря процент мачове, в които да играе футболистът.

Старото галактико с Фиго, Зидан, Роналдо и Бекъм имаха такъв проблем. Част от играчите имаха гарантирани титулярни места според договора им, че ако са здрави трябва треньора да ги пуска. Поради тази причина Фиго игра последният сезон до край титуляр въпреки, че играеше вече слабо, а и нямаше нов договор и се знаеше, че напуска клуба. Глупости с една дума.

Link to comment
Сподели другаде

Гост Liverbird

Аз пък 3+1 с условие за 80% от мачовете, го разбирам, че ако играе в този процент мачове, то му се активира автоматично "+1"-та година. В противен случай си е само 3 годишен договор. Стана практика футболистите минаващи 30-те, да им предлагат обвързване с по-краткосрочни договори, а те от своя страна все повече и повече започват да търсят сигурното и дългосрочното. Иначе признавам, не съм чел подробности в пресата за договора му, разсъждавам само върху това което е постнал Скар.

Link to comment
Сподели другаде

  • 4 weeks later...
Гост Leon1912
Шкъртел бил засегнат от офертата на Ливърпул

http://gong.bg/football-sviat/anglia/shkyrtel-bil-zasegnat-ot-ofertata-na-livyrpul-331428

Защитникът на Ливърпул Мартин Шкъртел разкри защо не е преподписал контракта си с клуба. Още в началото на май стана ясно, че словашкият национал е отказал на мърсисайдци. А сега пред медиите в родината си разкри и причината за това.

"Почувствах се засегнат, несигурен за бъдещето си, като видях какъв договор ми предлага клубът. Такива параметри се предлагат на доста по-стари играчи или на такива, които дълго време са се борили с контузии."

"Аз не се чувствам в нито едната от тези две категории. Този договор беше неприемлив за мен и естествено, че не го подписах. Той не ми гарантираше никакво спокойствие", сподели Шкъртел.

30-годишният бранител има още една година от договора си. Затова ако не преподпише до отварянето на трансферния прозорец, нищо чудно "червените" да го поставят в трансферната листа, за да вземат някакви пари от продажбата му.

 

Нямам думи :suicide: Нормално е да не се съгласи на такива глупости. Все пак става въпрос за най-добрият ни защитник и един от малкото останали лидери в отбора!

Link to comment
Сподели другаде

Гост liverpool_ynwa

Това е гавра с Шкъртел! Никога не съм разбирал цялата пумия, която се излива по дефолт по него, при положение, че е доста стабилен защитник, да не говорим, че е адски мъжки играч и подобно отношение за мен е недопустипо с играчи, които са прекарали цялата си съзнателна кариера в клуба и са се борили и давали всичко от себе си до последно във всеки един мач. Надявам се двете страни да се договорят и да успеем да ползваме Шкъртел в най-силните му години за един защитник.

 

 

Martin Škrtel would play for Liverpool with half his face falling off and yet we can't even offer him a decent contract.
Link to comment
Сподели другаде

Гост tsbalabanov

Винаги съм го харесвал по-малко, в сравнение например с Карата и Агер, но винаги се е раздавал на макс за отбора. Винаги се е хвърлял с риск за здравето си в тежки единоборства и винаги е бил пръв да защити наш играч, когато стане някакъв сблъсък. Като се има предвид кои са ни останалтие защитници, Шкъртел е задължително да остане.

Link to comment
Сподели другаде

Гост stroshev

Нормално за БР да се гаври с всички които дават сърцето си за Ливърпул- то не беше Агер, не беше Флано, Стиви изпусна, Стърлинг, ще си останем само един отбор наемници и то средняци

Link to comment
Сподели другаде

Гост liverpool_ynwa

Стига сте преписвали щяло и нещяло на Роджърс. Продължителността на договора няма нищо общо с Роджърс! Клуба има политика каква продължителност да се предлага на кои/какви играчи според вързраст, принос, качества и т.н., както е във всеки клуб. Единственото, нещо, което Роджърс има пръст в един договор е, дали иска играча, или не - от там нататък, всичко е до ръководство!

Link to comment
Сподели другаде

Гост Simply Red

Стига сте преписвали щяло и нещяло на Роджърс. Продължителността на договора няма нищо общо с Роджърс! Клуба има политика каква продължителност да се предлага на кои/какви играчи според вързраст, приност, качества и т.н., както е във всеки клуб. Единственото, нещо, което Роджърс има пръст в един договор е, дали иска играча, или не - от там нататък, всичко е до ръководство!

 

Toва са досадни подробности,кой изобщо се интересува как функционира един клуб. Пък и защо е нужно да разсъждаваме обективно?!

 

Роджърс изгони Суарез,Джерард,Карагър,а сега ще направи същото и с Шкъртел. Сигурно като натири словака,ще вземе поредната си комисионна под масата и ще увеличи и без това набъбналото си състояние. Няма какво да е друго,това е пъкления план.

Link to comment
Сподели другаде

Гост oZZy

Ей ама от 100 планини вода ще докарате за да оправдаете Белият Зъб.

Ако Шкъртел му е важен на Роджърс, може да поиска от борда или от който отговаря, да му бъде предложен договор, който е по-добър и би бил приет от словака. Това би направил всеки мениджър, това означава да менажираш. Да отговаряш и да се грижиш за първия тийм. Точно затова е назначен уж и тоя нашия тактически джедай...ама то сте и прави де, нашият така и така за нищо не отговаря и е като невменяем, да си прави каквото му казват и да си трайка, и без това само за това става ...

Link to comment
Сподели другаде

Гост Simply Red

Ей ама от 100 планини вода ще докарате за да оправдаете Белият Зъб.

 

Първо,никого не оправдавам,спрете с тези откровени измислици,защото с всеки изминал ден този форум става все по-скучен и хейтърски. Диалог няма,само някакви тънки набеждавания и клевети. И това е така,заради изказвания като това. Нямам никакъв интерес да защитавам северноирландеца,не знам как да го обясня вече. Не взимам хонорар или процент от всеки негов ден прекаран в отбора. Говорим за чиста обективност и нищо друго.

 

Второ,ти от къде си толкова сигурен какво е било желанието на Роджърс и какви са били действията,предприети от него. Останал съм с впечатление,че Шкъртел се ползва с безрезервната му подкрепа и доверие. Защо му е на Роджърс да го гони от отбора?! Абсолютна глупост и лъжа. Не се и съмнявам,че северноирландецът иска на всяка цена да запази Шкъртел,но е безсилен да повлияе върху решението и линията на развитие,която следват ФСГ (абсолютно погрешна помоему).

Очевидно е,че клубът прокарва политика,която ощетява играчите над и около 30-годишна възраст. Предлагат им се краткосрочни контракти с по-ниски финансови параметри. Точно за това намеква и Шкъртел в изказването си. Човекът не е усетил сигурност,почувствал се е засегнат от срока на контракта. Всички тези неща НЕ ЗАВИСЯТ от Роджърс. Той може да настоява за каквото си поиска пред шефовете ( и съм сигурен,че го е сторил),друг е въпроса какъв е бил отговора. Аз лично не подлагам на съмнение значимостта на Шкъртел в този отбор на Ливърпул. Убеден съм,че Роджърс също е наясно колко важна фигура е словака.

 

Но ФСГ доказаха,че не се церемонят с никого . Дори когато говорим за клубни легенди. Те са твърдо убедени в правилността на своя план,който явно досега им е носил успехи. Щом не направиха комромис с фундаментална фигура като Джерард,то нещата би следвало да ти се изяснят. Но и там бе набеден Роджърс,че е изгонил капитана. Още една абсолютна глупост,която не издържа на никаква логика.

Не виждам каква е вината тук на мениджъра,който и да е той. Хенри и компания не желаят да дават големи заплати,следват си неотлъчно някаква собствена йерархия и нищо не е в състояние да ги отклони от нея. Нормално е Шкъртел да се е почувствал неоценен и засегнат.

 

Дебело подчертавам. НЕ одобрявам по никакъв начин водената политика от ФСГ,но за момента така стоят нещата и никой не е способен да направи нищо.

Link to comment
Сподели другаде

Гост oZZy

Първо не разбирам защо винаги се впрягаш и приемаш нещата едва ли не лично. Нормално е да има различни мнения, както и различни начини на изразяване. Погледни ги от друга гледна точка.

 

Второ:

Първо,никого не оправдавам,спрете с тези откровени измислици,защото с всеки изминал ден този форум става все по-скучен и хейтърски.

Това ми звучи като оправдание и затова взех отношение:

Стига сте преписвали щяло и нещяло на Роджърс. Продължителността на договора няма нищо общо с Роджърс!

 

 

Второ,ти от къде си толкова сигурен какво е било желанието на Роджърс и какви са били действията,предприети от него. Останал съм с впечатление,че Шкъртел се ползва с безрезервната му подкрепа и доверие. Защо му е на Роджърс да го гони от отбора?! Абсолютна глупост и лъжа. Не се и съмнявам,че северноирландецът иска на всяка цена да запази Шкъртел,но е безсилен да повлияе върху решението и линията на развитие,която следват ФСГ (абсолютно погрешна по моему).

Очевидно е,че клубът прокарва политика,която ощетява играчите над и около 30-годишна възраст. Предлагат им се краткосрочни контракти с по-ниски финансови параметри. Точно за това намеква и Шкъртел в изказването си. Човекът не е усетил сигурност,почувствал се е засегнат от срока на контракта. Всички тези неща НЕ ЗАВИСЯТ от Роджърс. Той може да настоява за каквото си поиска пред шефовете ( и съм сигурен,че го е сторил),друг е въпроса какъв е бил отговора. Аз лично не подлагам на съмнение значимостта на Шкъртел в този отбор на Ливърпул. Убеден съм,че Роджърс също е наясно колко важна фигура е словака.

Аз никъде не съм писал, че Роджърс е искал да гони Шкърта от отбора, хеле пък Джерард. Просто изразих мнение, че един мениджър на Ливърпул трябва да има по-голямо влияние и собствениците да имат по-голям респект към него в случаи като този касаещи спортната част на отбора. Ако примерно Хенри има респект и вярва в неговите възможности, то тогава със сигурност ще се вслуша ако примерно Роджърс му каже, че Шкърта е супер важен и иска да остане в отбора при всички положения, да му се предложи 3 годишен договор със едикаква си заплата и т.н. Не искам да повтарям Винс, ама примерно на Моуриньо дали Абрама ще му каже, Тери и Дрогба са стари и няма да им предлагаме договори? А и ти пък откъде си сигурен, че е настоявал изобщо? Правиш догадки както и аз.

Общо взето описах и едно от многото неща, които не харесвам в Роджърс и защо смятам, че не става за Ливърпул, ама да не минаваме в друга тема.

 

 

Не виждам каква е вината тук на мениджъра,който и да е той. Хенри и компания не желаят да дават големи заплати,следват си неотлъчно някаква собствена йерархия и нищо не е в състояние да ги отклони от нея. Нормално е Шкъртел да се е почувствал неоценен и засегнат.

Вината на мениджъра е в това, че не си подава оставката, когато някой му се бърка в менажирането. Ей там е вината на нашия наемник. Ако всички тези работи са верни, че не зависят от него – договори, трансфери и т.н, защо е още тук? Като стои на кого прави услуга освен на себе си? Като не пуска нападателите уж купени от друг, на кого прави услуга? Това не е ли предателство към Ливърпул? Той е лицето и пълководецът на отбора зад когото стоят милиони фенове. Такъв отбор в такъв момент се нуждае от човек на когото феновете да вярват и уважават. А нашият къде се вписва в картинката? За какво изобщо отговаря той? Така не поставя ли себе си и собственото си благополучие изразено в трупане на мениджърски опит и благосъстояние над благото над отбора? И после някой от „15те“ от анкетата ми пише в едно изречение за морал, Ливърпул Уей и безрезервна подкрепа към Роджърс. Малко много ми идва вече.

Link to comment
Сподели другаде

Гост Simply Red

Първо не разбирам защо винаги се впрягаш и приемаш нещата едва ли не лично.

 

 

Няма как да не стигнеш до момент,в който взимаш нещата лично след като постоянно те набеждават в нещо,което не е истина. Съгласи се,че е крайно нормално. Предполагам,че и на теб няма да ти е приятно. При все,че съм обяснил милион пъти каква е позицията ми по въпроса.

 

За n-ти пъти повтарям,понеже гледам,че пак подемаш темата за това,че всеки си има мнение. Имайте си мнение,отстоявайте си го,аргументирайте си го,но не набеждавайте останалите,които не са на вашата честота,че са заблудени "главици,които пеят дитирамби на Роджърс", както се изрази един потребител онзи ден. Защото аз не характеризирам никой и ще съм доволен,ако ми се отвръща със същото.

 

Относно Роджърс и влиянието му върху важните решения.

Истината е,че никой не знае каква е ситуацията в клуба. Това е нещото,което ме вбесява.

 

Липсва прозрачност за взимането на важните,ключовите решения. Така навлизаме в спиралата на догадките и преположенията.Това обаче не пречи на повечето,да бъдат твърдо убедени в това,какво е искал Роджърс и какво не,което е смешно и е поредния опит за придаване на повече важност от необходимото.

 

Конкретно за Шкъртел,понеже за него говорим. Не подлагам под съмнение идеята,че Роджърс иска да го запази. Всичките му действия от както е дошъл на Анфийлд сочат,че той иска да съхрани словака в състава си и го като вижда неделима част от бъдещето на отбора. Ако не си съгласен с това съм готов да споря дълго. Тук дори не трябват доказателства за подобно твъдение. Очевидна е подкрепата,която има Шкъртел в негово лице.

Няма нито една причина,поради която северноирландецът да иска да се отърве от него. Нито една. Та Шкъртел бе направен трети (в момента втори) капитан за бога от същия този Роджърс,който сега уж искал да го пропъди. Безумие.

 

И друго.Никой не може да ме убеди,че Роджърс не е искал да запази Джерард,например. Но когато ФСГ са твърди и безкомпромисни в намеренията си,то едва ли може да се направи нещо повече по въпроса,особено пък от Роджърс.

 

И още нещо. Мнението ти за авторитета му не го оспорвам по никакъв начин. Моята позиция е сходна с твоята по този казус. Роджърс е мекушав,няма самочувствие и не може да тропне по масата и да си отстоява своето. Сериозен мениджър с визитка и реноме,това няма как да го позволи. Факт,който не оспорвам по никакъв начин.

Аз се включих в дискусията само,за да изразя възмущението си от факта,че видиш ли,Роджърс се бил гаврил със значимите фигури в отбора (по думи на колегата строшев). Тези,които давали сърцето си за каузата. И сам знаеш,че това не е така. Какъв е смисъл тогава да се върти тази плоча. Един ще се повтори,два пъти ще се повтори,третия път ще стане истина. Така както напускането на джерард се приписва като грях на Роджърс,колкото и безумно да е това.

Сега нали усещаш,че не защитавам "сляпо" Роджърс и не му нося вода от 9 планини в десетата,както се опита да го изкараш в първия си пост. Има разлика между обективно поддържане на дадена позиция и сляпа,неотлъчна вяра в нещо. Дай боже някога,да видя,че се прави разликата между двете.

Link to comment
Сподели другаде

Гост drenski

Изхождам от конкретната случка, но говоря по принцип. Винаги ми е било чудно - не само в случая с Роджърс, не само за Ливърпул дори - как други хора (спортен директор, трансферен комитет, чистачката на стадиона) могат да купуват футболисти, които не са желани от треньора. Ми нали после треньорът трябва да прави отбор и да постига успехи с тези нежелани от него футболисти.

 

В този смисъл, мнението на треньора най-малкото би трябвало да бъде чуто, а още по-добре да бъде взето предвид и при подновяване на договори, както е в случая с Шкъртел. Защото това са хора, а не лукови глави и трябва да се подхожда индивидуално. Не може да им предлагаш типови договори, като че ли става дума да наемеш сергия на Женския пазар. "Щом си навършил толкова години, значи трябва да подпишеш при тези условия."

 

Повечето от вас са бесни главно срещу Роджърс. И аз не му вярвам, но много повече и все повече се нахъсвам срещу Хенри. Набрал съм още от когато не се ръкува с Краля след финала за ФА Къп.

Link to comment
Сподели другаде

Гост liverpool_ynwa

Напротив - може. Ливърпул отдавна е просто едно предприятие с изградени норми и правила, с основна дейност на фирмата - футбол. Както във всяка голяма компания има различни отдели, в които има диапазон на заплатите + критерии, на които трябва да отговаря въпросния служител, според които после се определя и неговата заплата, позиция и т.н., същото е й в Ливърпул, за съжаление.

 

Съгласен съм с твоята логика и на мен не ми е приятно да е така, но за съжаление това е реалността.

Link to comment
Сподели другаде

Гост oZZy

Няма как да не стигнеш до момент,в който взимаш нещата лично след като постоянно те набеждават в нещо,което не е истина. Съгласи се,че е крайно нормално. Предполагам,че и на теб няма да ти е приятно. При все,че съм обяснил милион пъти каква е позицията ми по въпроса.

 

За n-ти пъти повтарям,понеже гледам,че пак подемаш темата за това,че всеки си има мнение. Имайте си мнение,отстоявайте си го,аргументирайте си го,но не набеждавайте останалите,които не са на вашата честота,че са заблудени "главици,които пеят дитирамби на Роджърс", както се изрази един потребител онзи ден. Защото аз не характеризирам никой и ще съм доволен,ако ми се отвръща със същото.

 

Ама сега изместваш нещата и го пиша не защото е важно сега в тази конкретна дискусия (а не спор, защото аз за нищо не споря с теб), а по принцип, изместваш дискусията и както казах, приемаш нещата лично и т.н. Колегата stroshev е писал за това, че Брендо гони Шкърта, не знам кой кога е писал за Джерард и защо изобщо го вкарваш в дискусията, но аз никъде не съм казвал това и споделям твоето мнение, че:

 

Не подлагам под съмнение идеята,че Роджърс иска да го запази. Всичките му действия от както е дошъл на Анфийлд сочат,че той иска да съхрани словака в състава си и го като вижда неделима част от бъдещето на отбора. Ако не си съгласен с това съм готов да споря дълго.

Така че, за какво да спорим тук?

 

 

Относно Роджърс и влиянието му върху важните решения.

Истината е,че никой не знае каква е ситуацията в клуба. Това е нещото,което ме вбесява.

 

Липсва прозрачност за взимането на важните,ключовите решения. Така навлизаме в спиралата на догадките и преположенията.Това обаче не пречи на повечето,да бъдат твърдо убедени в това,какво е искал Роджърс и какво не,което е смешно и е поредния опит за придаване на повече важност от необходимото.

 

И още нещо. Мнението ти за авторитета му не го оспорвам по никакъв начин. Моята позиция е сходна с твоята по този казус. Роджърс е мекушав,няма самочувствие и не може да тропне по масата и да си отстоява своето. Сериозен мениджър с визитка и реноме,това няма как да го позволи. Факт,който не оспорвам по никакъв начин.

Сега нали усещаш,че не защитавам "сляпо" Роджърс и не му нося вода от 9 планини в десетата,както се опита да го изкараш в първия си пост. Има разлика между обективно поддържане на дадена позиция и сляпа,неотлъчна вяра в нещо. Дай боже някога,да видя,че се прави разликата между двете.

И тук за какво спорим, след като си съгласен с мен за авторитета му? Тоест хем си съгласен, че трябва да има авторитет за тези неща и те да зависят от него, хем подържаш и защитаваш мнението на liverpool_ynwa, че „Продължителността на договора няма нищо общо с Роджърс“. Нещоте разбирам.

 

 

За n-ти пъти повтарям,понеже гледам,че пак подемаш темата за това,че всеки си има мнение. Имайте си мнение,отстоявайте си го,аргументирайте си го,но не набеждавайте останалите,които не са на вашата честота,че са заблудени "главици,които пеят дитирамби на Роджърс", както се изрази един потребител онзи ден. Защото аз не характеризирам никой и ще съм доволен,ако ми се отвръща със същото.

Е добре де, сериозно, явно съм различен тип човек, ама това си е лафче дето го е написал колегата. Смисъл голям праз, един характеризирал друг, 2рия му връща и готово, какво толкова :D Разменят се някакви особености и хайде, чак пък така да се палиш…?

Link to comment
Сподели другаде

Гост NikolaY

Аз никъде не съм писал, че Роджърс е искал да гони Шкърта от отбора, хеле пък Джерард. Просто изразих мнение, че един мениджър на Ливърпул трябва да има по-голямо влияние и собствениците да имат по-голям респект към него в случаи като този касаещи спортната част на отбора. Ако примерно Хенри има респект и вярва в неговите възможности, то тогава със сигурност ще се вслуша ако примерно Роджърс му каже, че Шкърта е супер важен и иска да остане в отбора при всички положения, да му се предложи 3 годишен договор със едикаква си заплата и т.н. Не искам да повтарям Винс, ама примерно на Моуриньо дали Абрама ще му каже, Тери и Дрогба са стари и няма да им предлагаме договори? А и ти пък откъде си сигурен, че е настоявал изобщо? Правиш догадки както и аз.

Общо взето описах и едно от многото неща, които не харесвам в Роджърс и защо смятам, че не става за Ливърпул, ама да не минаваме в друга тема.

 

 

 

Вината на мениджъра е в това, че не си подава оставката, когато някой му се бърка в менажирането. Ей там е вината на нашия наемник. Ако всички тези работи са верни, че не зависят от него – договори, трансфери и т.н, защо е още тук? Като стои на кого прави услуга освен на себе си? Като не пуска нападателите уж купени от друг, на кого прави услуга? Това не е ли предателство към Ливърпул? Той е лицето и пълководецът на отбора зад когото стоят милиони фенове. Такъв отбор в такъв момент се нуждае от човек на когото феновете да вярват и уважават. А нашият къде се вписва в картинката? За какво изобщо отговаря той? Така не поставя ли себе си и собственото си благополучие изразено в трупане на мениджърски опит и благосъстояние над благото над отбора? И после някой от „15те“ от анкетата ми пише в едно изречение за морал, Ливърпул Уей и безрезервна подкрепа към Роджърс. Малко много ми идва вече.

 

Не ти ли минава леко през ума, защо Роджърс беше сложен за мениджър на Ливърпул, а не някое изявено име? Точно поради тази причина. Борда няма как да има респект, към треньор. Общо взето в лицето на Брендо виждат една пионка, която бива местена от Хенри и всички тия, където си поискат и до голяма степен се получава, че Брендо е сложен там само и само да се каже, че имаме мениджър. Надали има треньор на света, който би искал да изгони Стиви, Карагър и Шкъртел от отбора, че да се обвинява той. С подобно водене на отбора, тези съвсем скоро ще ни превърнат в отбор от ранга на Уест Хям, Тотнъм и т.н.

 

Много е жалко това което се прави срещу Шкъртел, няма да се учудя ако словака реши да си тръгне. Всеки човек на негово място би го направил, ако след толкова време вярна служба му се подиграват.

Link to comment
Сподели другаде

  • S.Gerrard changed the title to Мартин Шкъртел

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...