Jump to content

Live Streams

Guest Dantata

Recommended Posts

Guest SwedeN

Искам да попитам за един friend - като си изтегли дадена програма(в случая SopCast) и като тръгне да си пуска някой канал,за да гледа и му излиза сив екран - някаква идея :?: Не съм много навътре в нещата,но предположих,че може да е от връзката му.

Guest IvoLFC

Ами отдолу на тв прозореца има една лента в която показва състоянието в момента.Например Buffering 90% I Download 90 KBps/9 MB.

Ако е над 90 % и ти дава сив екран, значи всичко си е наред ,но просто няма излъчване в тоя момент.Някои спортни програми излъчват само когато има събитие.Ако обаче дава само Connecting the channel прекалено дълго или пък някаква глупост от рода на Invalid password , то тогава няма достатъчно пиъри и не може да тръгне.

Guest Gerrardinho

Кво се случи с това ТВ Ноо ? Един път тръгна и тва беше. Сега само грешки ми дава и въобще не върви самата програма :?

Guest IvoLFC

Изтрии цялата папка с TvNoo и инсталирай наново всичко.Друго не ми идва на ум.Като видях, че не ти тръгва пробвах програмата с най-малко юзъри Tv2 Zebra.Имаше само един един.Аз съм втория и както виждате върви безпроблемно.Дори и програмите на TvKoo тръгват безпроблемно.

Имайте предвид, програмата иска много често ъпдейт.Затова преди да гледате нещо стартирайте UpActivex в папката на ТvNoo.Избягвайте да ъпдейтвате от самия плейър, защото не всеки път се получава.

http://upload.enetation.co.uk/uploads/691206ad08.png

Guest SwedeN
Ами отдолу на тв прозореца има една лента в която показва състоянието в момента.Например Buffering 90% I Download 90 KBps/9 MB.

Ако е над 90 % и ти дава сив екран, значи всичко си е наред ,но просто няма излъчване в тоя момент.Някои спортни програми излъчват само когато има събитие.Ако обаче дава само Connecting the channel прекалено дълго или пък някаква глупост от рода на Invalid password , то тогава няма достатъчно пиъри и не може да тръгне.

Мерси,но при него изобщо нямаше такива неща и аз затова се учудих.А това става в момент,в който на моето pc гледам Тотнъм и Шефилд,може би просто няма нужния трафик...

Guest SwedeN

Сега и при мен се появи някакъв проблем - всеки път като пробвам да пусна,който и да е канал ми изкарва Error и ми затваря програмата.Преинсталирах я няколко пъти,но това не се промени,ако някой може да насочи неукия в правилната посока,ще съм му благодарен.

Guest Gerrardinho

По коя ще гледаме мача ?? Дайте да се съберем на едни клон. При Лайв Стрийминга това е за добро :lol:

П.П. Ооо .. вие имате Диемааа. Аз ще съм сам войн :)

Guest IvoLFC

Ако това ще ти помогне при мен от програмите ,които ще дават мача QSIV върви най-добре.За нея ти трябва PPStream player.Ето ти и LINK

Guest Rebuff
По коя ще гледаме мача ?? Дайте да се съберем на едни клон. При Лайв Стрийминга това е за добро :lol:

П.П. Ооо .. вие имате Диемааа. Аз ще съм сам войн :)

Казвай на кой клон си да идвам и аз де :lol:

дай и лин за клона че ми е сефте

Guest Gerrardinho

Ми ще пробваме тази дето Иво даде. Аз принципно нямам проблем и като си гледам сам някой мач дето си го има по Диемата. Но все се случва да се прецака работата и да почне да насича. Така че си свали PPStream и с нея.

П.П. Мерси за линка!

• 2 weeks later...

Предлагам да се накачим на ESPN China, където на дясната колона е коментар на Sky Sports. Поне така беше миналия сезон.

Хубаво е да се разберем къде да се навържем всички.Ако е ESPN China трябва да решим и с кой плейър.

На QSIV коментара на мачовете също е на английски, само по някой път на едната колона върви на китайски. А и това е най-ставилно работещия линк, дори сега върви добре въпреки че няма мачове.По програма няма предвиден мач преди нашия, а не като миналия път на мача с чуковете, когато един китайски мач изяде 5 минути.

Програмата на QSIV:

http://upload.enetation.co.uk/uploads/eeed89629a.png

На всички ни е така, ама това няма значение.Кликваш върху линка за QSIV и програмата се стартира автоматично.

Ами и при мен стоят едни йероглифи, мамата си е *****

За сметка на това върви перфектно картината в момента, дано е така и по време на мача!