Jump to content

Live Streams

Guest Dantata

Recommended Posts

Guest Liverbird

Най-добре според мен е да се вържем на ESPN с TV Ants, понеже коментарът ще е англииски. Сега съм си го пуснал от линка, който е даден ТУКи дори с малкото конекции в момента ми върви много добре.

ОК. И при мен върви добре.Това е първият от двата там нали?

Линк: tvants://www.tvants.com/tvants/?k=b3d4e2448970cd7f

Предлагам, който няма TvAnts да го изтегли от ТУК

Големината му е само 2,38 мб и заема около 5 мб от диска след инсталацията

Много благодарности на IvoLFC, днес надали щях да имам време да пусна линкове, обаче той винаги има едно наум :P

Guest Liverbird

Да първият(горният) линк. Само не знам защо ми иска парола в началото, но като дам "cancel" на паролата пак си зарежда, ако на някой му се случи да не се шашка. :wink:

П.П.: Аааа....всъщност като се заглеах за някакъв чат рум е паролата, така че няма страшно, бях се притеснил да не би за нашият мач да я pass-нат програмата :shock:.

Guest Liverbird

Аз се вързах вече, върви екстра!

П.П.:Даже преди малко дадоха реклама, че ще дават и мача със шпорите по ESPN :!:

Guest RedMonko

На мен пак ми забива често както на дербито на "Гудисън". Дано се оправи, ако ли не - кажете къде другаде може да върви добре, моля ви!

Хепи дейс!

Guest Liverbird

В първите няколко минути е нормално да ти забива, трябва да си пребуферира напълно. А пък и като почне мача ще има още повече конекции - значи по добра връзка. Ти се стараи много много да не браузваш по чужди сайтове за да не ти се губи трафик. Ако все пак не я бива връзката виж ТУК за другите канали.

Монкич на Шанхая, втория PPStream link, върви на чук. Щот и при мене на тва не върви. Пробвай тва къде съм аэ. Късмет :wink: .

И аз съм на ESPN. Върви добре.

За Монко:

Опитай Шанхай Спортс със СопКаст:

(стартирай първо плейъра) Линк: sop://211.152.34.35:3912/6001

Guest RedMonko

Наистина малко след началото на мача започна да върви сравнително стабилно и при мен на ESPN. Добре, че изчаках значи, но на дербито чаках-ли-чаках и дзвънци на дърдонки. Дано и занапред върви така стабилно. Благодаря, мейтс, продължавайте добрата работа!

Хепи дейс!

Халоу отново, ладс! Някакви новини за това къде ще дават мача с Тотенхем?...

Liverpool vs Tottenham

Голям избор:

http://www.myp2p.eu/Matches/Match1.htm

http://www.soccer-live.kk.e-wro.pl/sobota.html

Забележка: В http://www.soccer-live.kk.e-wro.pl/sobota.html е даден линк за ESPN China за Pcast, но от този линк вместо ESPN China се отваря ESPN Phillippines ,а там не е предвидено излъчване на мача.

Абе тва Setanta е ебати перфекнтият стрийм, супер качество. Баси, как съм го пропсунал досега..

P.P За тези, на които им излиза спескана картината: windows media player, options, devices, display - там мърдате наляво една пошибалка и нагласяте на 0.54. Вижда се перфектно след това. /ако нямате display в devices ъпдейтнете WMP/.

Абе тва Setanta е ебати перфекнтият стрийм, супер качество. Баси, как съм го пропсунал досега..

На мен днес на Setanta ми излизаше само звук без картина, въпреки, че иначе вървеше гладко(звукът). Някой има ли идея защо става така?

Nenko, и при мен правеше същите ядове по едно време, после се оправи. След това 4 часа не е спирало да работи. Трябва да имаш добър външен нет, щото стрийма е 1090kbps.

Guest RedMonko

Трябва наистина на Сетанта да се връзваме, че и на мен там ми вървеше две минути, после забиваше и тръгваше наново. Пак забиваше, набираше скорост нещо, вървеше гладко две минути и пак капут. И така си вървеше цикълът - последните два гола не можах да ги видя пряко. Така че ако искате, наистина на Сетантата може да се връзваме, щото на ЕСПН Китай прекалено много ми забива през деня, иначе с Нюкасъл вечерта вървеше доста гладко.

Хепи дейс!