Jump to content

Друг отбор в Премиер Лийг на който симпатизирате?


Гост GoAsYouPlease

Препоръчан пост

Гост Димитър Петков

Симпатизирам на градскитe съперници Евертън и също така на виляните на Стенли. Първите заради Дейвид Мойс и чудесата, които той прави с този клуб с ограничени бюджет, който има, както и заради борбенaта и всеотдайна игра. Доста сметки на големите 4 обърква този отбор. Виляните заслужават симпатията ми с атакуващият си стил на игра. Имат прекрасен Менажер и невероятен халф в лицето на нашия Стенли и доскоро на Бари. Но все пак There is ONLY ONE LIVERPOOL FC :lfc2:

Link to comment
Сподели другаде

Гост SHANKLY1959

По принцип симпатични са ми МК Донс, Лийдс и Нотингам, но както всички знаем, не се подвизават в Премиършип. Иначе, ако има отбор , който да ми допада от Висшата Лига, това е Уест Хем. Естествено, на сърцето ми е само и единствено ЛИВЪРПУЛ. YNWA! :reds:

Link to comment
Сподели другаде

Гост Сиймор

Само Ливърпул в Премиершип. Нюкясъл са ми много симпатични, но изпаднаха за съжаление. Харесвам ги заради лудите мачове с тях, феновете им и хора като Боби Робсън( Бог да го прости!), Алън Ширър и Шей Гивън(много ми се искаше да играе за Ливърпул).

Link to comment
Сподели другаде

  • 2 weeks later...
Гост Merseysidee

ами не съм и фен просто ми харесват като отбор това са Мидълзбро и Портсмут от по - долните девизий Дарби Каунти и Рексъм са ми по симпатични

Link to comment
Сподели другаде

Гост Stivi_G

Аз пък випреки че съм фен на Ливърпул :lfc2: , симпатизирам на Евертън и Астън Вила :D Обичам да залагам на еврофутбол на тях :D A от по долните дивизии симпатизирам на Лийдс и Нотингам :) Но това са просто симпатии и не може да се сравни с фенската ми любов към Ливърпул :P :lfc1: :P

Link to comment
Сподели другаде

Гост PebbLeS

Аз харесвам Астън Вила, заради играта им и най - вече заради Стилян Петров... ужасно много харесвам и Уигън, а стадиона Джей Джей Би ми е супер сладурски! и наистина много харесвам Шефилд Юнайтед, винаги са ми били супер симпатичен отбор и продължавам да гледам техни мачове, когато имам време :pardon:

Link to comment
Сподели другаде

  • 3 weeks later...
  • 5 months later...
  • 3 weeks later...
Гост Nightfate

Нюкасъл ... клуб с традиции с истински верни фенове .. това е единствения клуб в целия свят на който симпатизирам .. е есествено след Ливърпул ..

Link to comment
Сподели другаде

Гост slavina

Харесвам Нюкасъл открай време,беше ми криво,че именно ние ги изхвърлихме миналата година,също симпатични са ми Фулам и Помпи(въпреки,че ни биха,какво да се прави).Разбира се,това са просто отбори,които ми допадат,нямат нищо общо с любовта към най-великия отбор :thumbsup:

Link to comment
Сподели другаде

  • 4 weeks later...
Гост martidmg

Евертън преди беше Фулъм, но след мачовете с ЦСКА доста ги понамразих и другия английски отбор това е Лийдс Юнайтед старт отбор с традиции и не само заради това ами заради една победа срещу един отбор от премершип с 1:0 сещате се кой е той :thumbsup:

Link to comment
Сподели другаде

Гост ReD_Gerrard

Newcastle, Leeds и Milwall искам да се върнат в PremierShiр ;)

a иначе от настоящия сезон на Лигата ми допадат Aston Villa (заради Стенли най-вече, но и заради О'Нийл, кефи ме стила му), харесвам и Тотнъм дотолкова колкото Ман Сити да не станат четвърти (в случай че ние не сколасаме да стигнем до топ4), а по същата причина и Челси, защото Ман Юнайтед и Арсенал ги мразя повече :yes:

Link to comment
Сподели другаде

  • 4 months later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
Гост Ламарината

Логично е малко или много всички да симпатизираме на Нюкасъл. Все пак те имаха щастието да притежават футболиста - символ на Премиършип. :rolleyes:

Link to comment
Сподели другаде

  • 11 months later...
Гост Георги Бинев

Аз принципно се кефя на всички Английски отбори, когато играят в евротурнирите, защото рядко бих седнал да гледам мач, в който няма такъв отбор. Също така се радвам много, когато английски отбор закупи добър чужд играч. Иначе винаги някои са ми били по-симпатични от другите, но това с времето се мени. Често и заради играчите, които играят там. Примерно преди години ме кефих Нюкасъл(Белами, Амеоби, Оуен), ама сега искам да падат всеки мач или пък едно време много мразех Челси, ама сега са ми по-скоро безразлични, понеже при тях са Мата и Торес, а и съквартиранта ми е от Челси и не мога така бурно да ги псуваме. Не е етично :)

 

Може би най-симпатични са ми Уест Хям, защото съм бил само на техния стадион на мач, но не бих казал, че съм им фен.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...